Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ψεύτικα τα οπίσθια της Πίπα

Ο Stephane Bern είναι Γάλλος δημοσιογράφος που ασχολείται με θέματα lifestyle και εξειδικεύεται στο σαβουάρ βιβρ και σε ειδήσεις που άπτονται των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, κάτι σαν τον Γάλλο Ζαμπούνη δηλαδή.
Στην διάρκεια της εκπομπής του:....

«Τι κάνετε; Καλά;», την οποία παρακολουθούν τουλάχιστον 3.500.000 τηλεθεατές στις γαλλόφωνες χώρες, ο 50χρονος Γάλλος έριξε μια πραγματική «βόμβα». Αποκάλυψε, ότι τα θρυλικά οπίσθια της Πίπα Μίντλετον, αδελφής της Δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, δεν είναι φυσικά αλλά οφείλονται σε κάποιο προσθετικό κορσέ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε αυτά τα σμιλεμένα και καλοσχηματισμένα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον στον πριγκιπικό γάμο της Κέιτ με τον Ουίλιαμ, που τα αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο φορώντας ένα υπέροχο λευκό εφαρμοστό φόρεμα του Αλεξάντερ Μακουίν.
«Είχε ψεύτικα οπίσθια, επιμένω και επαναλαμβάνω!» έλεγε σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. «Αν της βγάλετε τα ψεύτικα, έχει οπίσθια όπως όλος ο κόσμος. Είναι οπτική ψευδαίσθηση, ήξερε ότι ένα δισ. άνθρωποι θα την κοίταζαν. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τα δείξει» σχολίασε.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο δημοσιογράφος αναλύοντας πολλές φωτογραφίες της Πίπα, όλες με οπίσθια λήψη. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ακούγονται τέτοιες φήμες. Τον Αύγουστο του 2013 το περιοδικό Grazia Daily ανέφερε ότι τα οπίσθια της Πίπα δεν ήταν εντελώς φυσικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια προσθετικών εσωρούχων που της επέτρεψαν να κλέψει, σχεδόν, τα φώτα της δημοσιότητας από την αδελφή της την ημέρα του γάμου της.
Δείτε τις φωτογραφίες και κρίνετε:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια