Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Online κολέγιο μάγων για επίδοξους Χάρι Πότερ

Μπορεί οι περιπέτειες του Χάρι Πότερ στη Σχολή Χόγκουαρτς να ολοκληρώθηκαν, οι δικές σας όμως τώρα ξεκινάνε.
Αν τόσα χρόνια που παρακολουθούσατε το saga της Τζέι Κέι Ρόουλινγκ ονειρευόσασταν τη στιγμή που θα λαμβάνατε κι εσείς την επιστολή αποδοχής από....

την πιο πολυσυζητημένη σχολή μαγείας, πλέον αρκούν μερικά «κλικ» για να καθίσετε στο θρανίο στο οποίο κάθισε ο Χάρι Πότερ!
Το «Hogwarts is Here» είναι ένα δωρεάν σεμινάριο εννέα εβδομάδων που διατίθεται για «όλους τους επίδοξους μάγους και μάγισσες».
Προσφέρεται μέσω ίντερνετ από ομάδα ένθερμων οπαδών του Χάρι Πότερ, που αποφάσισαν να χαρίσουν σε όλους μια μαγική εμπειρία, παρόμοια με αυτήν που έζησε ο μικρός μάγος στη Σχόλη Χόγκουαρτς.
Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η online εγγραφή σας καλείστε να επιλέξετε τη διαδικτυακή φοιτητική εστία της προτίμησής σας.
Ενα ειδικό πρόγραμμα σας ξεναγεί στις τέσσερις διαθέσιμες εστίες (Γκρίφιντορ, Σλίθεριν, Ρέιβενκλοου και Χάφλπαφ), καθεμία από τις οποίες είναι διακοσμημένη σε διαφορετικό ύφος. Αμέσως μπορείτε να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με τους συγκατοίκους σας, να έχετε μια πρώτη κουβέντα με τους καθηγητές σας και να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη της σχολής.
«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια μαγική εμπειρία, που κι εμείς ως φαν του Χάρι Πότερ αναζητούσαμε από τη στιγμή που ολοκληρώσαμε την ανάγνωση του τελευταίου βιβλίου» αναφέρουν οι διαχειριστές της online σχολής.
Μη φανταστείτε ωστόσο ότι η αποφοίτηση είναι εύκολη υπόθεση.
Θα χρειαστεί να «κατεβάσετε» και να μελετήσετε αρκετά βιβλία, πάνω στα οποία θα κληθείτε να δώσετε εξετάσεις.
Για παράδειγμα, μια από τις πρώτες εργασίες απαιτεί να γράψετε 500 λέξεις με θέμα την ηθική γύρω από τα μάγια!
Αφρ. Ραυτοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια