Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο χάρτης του σεξ στο Game Of Thrones

Το σεξ συνήθως δεν σου χαλάει τη διάθεση, ωστόσο αν δεν έχεις φτάσει στην αρχή της τέταρτης σεζόν του Game Of Thrones, οι σεξουαλικές αποκαλύψεις που θα βρεις παρακάτω θα σου χαλάσουν τη μέρα.
Αν από την άλλη, περιμένεις πώς και πώς την εξέλιξη της νέας σεζόν, τότε ο χάρτης....

που δημοσιεύει η Huffington Post, θα σου λύσει πολλές απορίες και θα σε κάνει να σκεφτείς ότι πίσω από κάθε δολιοφθορά και ίντριγκα, κρύβεται ένα μεγάλο πάθος.
To Game of Thrones έχει άλλωστε όλα τα συστατικά της επιτυχίας.
Πλοκή, σεξ και πολύ βία.
Στο εν λόγω Infographic παρουσιάζονται όλες οι σεξουαλικές περιπτύξεις των πρώτων τριών κύκλων της σειράς που σπάει τα ταμεία σε όλο τον κόσμο και κάνει την εταιρεία παραγωγής HBO, λίγο πιο ευτυχισμένη.
Ok, οι φανατικοί μπορούν να ηρεμήσουν, μιας και δεν αποκαλύπτονται πικάντικες λεπτομέρειες από την τέταρτη σεζόν.
κλικ για μεγέθυνση
Ουδείς ξέρει τι θα γίνει άλλωστε με τον Jon Snow και την Ygritte.
Εκτός δηλαδή από εκείνους που έχουν διαβάσει τα βιβλία της σειράς, οι οποίοι, καλό θα ήταν να σωπάσουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγγραφέας των βιβλίων, George R. R. Martin, γράφει ένα επεισόδιο για κάθε σεζόν, κάτι που γίνεται και στο Δεύτερο της Τέταρτης περιόδου, "The Lion and the Rose".
Στα της εξέλιξης, μάλλον ήρθε η ώρα για περισσότερο αίμα και λιγότερο σεξ.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η βρετανίδα ηθοποιός Sophie Turner (η τηλεοπτική Σάνσα Σταρκ) σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο "πιλότος" του "Game of Thrones", το πρώτο δηλαδή δοκιμαστικό επεισόδιο που γυρίστηκε, δεν είχε ικανοποιήσει τους υπεύθυνους του δικτύου HBO, σε σημείο μάλιστα που λίγο έλειψε να πουν "όχι" στην αγαπημένη σειρά.
Ο τέταρτος κύκλος έκανε πρεμιέρα με τεράστια επιτυχία, με το επεισόδιο να σαρώνει στην τηλεθέαση, να γίνεται το θέμα με τις περισσότερες αναρτήσεις στο Twitter και η πιο δημοφιλής αναζήτηση του Google.
news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια