Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θωμάς, Θωμαή

Θωμάς
Ο Θωμάς ήταν ένας από τους μαθητές του Ιησού, και αποκαλείται ως «άπιστος» γιατί δεν είχε πειστεί για την Ανάσταση του Χριστού! Έτσι λοιπόν δεν είναι τυχαίο που σε κατακλύζουν και σένα κατά καιρούς αμφιβολίες και καχυποψία, ενώ τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 5.
Λατρεύεις την ελευθερία δεν αντέχεις την κάθε μορφή καταπίεσης και θέλεις στη ζωή σου να γεύεσαι νέες εμπειρίες, που θα σε βγάζουν από την πλήξη και τη μονοτονία της καθημερινότητας. Έχεις μεγάλο πείσμα και νευριάζεις εύκολα όταν δεν γίνονται όλα όπως τα θέλεις. Είσαι αρκετά γοητευτικός σου αρέσει να φλερτάρεις και θέλεις να κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου και να στρέφεις το ενδιαφέρον πάνω σου! Αποφεύγεις όμως τη δέσμευση γιατί δεν σου αρέσει να σε βάζουν σε καλούπια.
Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σου αρέσουν τα ταξίδια να βλέπεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες. Προσαρμόζεσαι γρήγορα όπου και αν βρεθείς ,κάνεις εύκολα γνωριμίες και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μειονέκτημα που έχεις είναι πως αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν επιμένεις στους στόχους σου. Όταν βρίσκεις εμπόδια, προτιμάς να προχωράς παρακάτω.
Θωμαή
Το όνομά σου προέρχεται από τον μαθητή του Ιησού τον Θωμά, που αποκαλείται ως «άπιστος» γιατί δεν είχε πειστεί για την Ανάσταση του Χριστού! Έτσι λοιπόν δεν είναι τυχαίο που σε κατακλύζουν και σένα κατά καιρούς αμφιβολίες και καχυποψία, ενώ τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία ευχάριστη και επικοινωνιακή γυναίκα, γεμάτη κέφι, ζωντάνια και χαρά! Είσαι εκφραστική, δημιουργική και θέλεις να έχεις πολλούς φίλους και να μοιράζεσαι μαζί τους όμορφες στιγμές! Λατρεύεις την μάθηση και την εξέλιξη και σου αρέσει να κάνεις ταξίδια! 
Θωμάς
(εβραϊκά) δίδυμος.
Ευκολόπιστος και λίγο επιπόλαιος, έχει χρυσή καρδιά κι είναι εξαιρετικός φίλος.
Ευέξαπτος, αγανακτεί με το παραμικρό, αλλά δεν αργεί να ξαναβρεί το γέλιο του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια