Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαριάννα Ροζαλίν Μακρέλ

«Ποτέ δεν το έβαλα κάτω, όσα εμπόδια και αν βρήκα.»
Πώς ένιωσες όταν πια βγήκες στη σκηνή στο δεύτερο μέρος του «The Voice», στα Battles;
Δεν χάρηκα ιδιαίτερα που συναγωνίστηκα με τον Irwan, ήταν δύσκολο να είμαστε αντίπαλοι στη σκηνή. Είχαμε δεθεί, είχαμε....

γίνει φίλοι.
Στεναχωρήθηκες που τελικά δεν συνέχισες; Για αυτό έκλαψες;
Έκλαψα λόγω της έντασης και όχι γιατί έχασα. Θα είχα την ίδια αντίδραση ακόμα και αν νικούσα, γιατί τότε θα στεναχωριόμουν για τον Irwan. Δυστυχώς δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου.
Είναι μια νίκη σου ωστόσο που κατάφερες να φτάσεις μέχρι το δεύτερο στάδιο. 
Είχα συμμετάσχει και στο παρελθόν σε κάποια αντίστοιχα μουσικά shows και δεν είχα περάσει ποτέ στην επόμενη φάση, οπότε δεν γνώριζα πώς θα ήταν. Το «The Voice» ήταν μοναδική εμπειρία.
Ποια είναι τα όνειρά σου;
Θα ήθελα να βρεθώ σε κάποια μουσική σκηνή, να ασχοληθώ πιο σοβαρά ή να βγάλω και το δικό μου CD. Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να συνεργαστώ και με κάποια ονόματα που θαυμάζω.
Νιώθεις πως αποτέλεσες ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους εκείνους που έχουν απογοητευτεί, επειδή κάποιοι τους στέρησαν την ευκαιρία, γιατί δεν διέθεταν το λεγόμενο «πακέτο»; Αυτά τα άτομα αντιμετωπίζουν έναν ιδιότυπο ρατσισμό;
Όντως οι τραγουδιστές που δεν διαθέτουν το «πακέτο» –εμφάνιση και ταλέντο– υφίστανται ένα ρατσισμό στην Ελλάδα. Εδώ είναι πιο έντονο το φαινόμενο απ’ ό,τι στο εξωτερικό. Ελπίζω να αποτελέσω ένα καλό παράδειγμα για εκείνους, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβούνται.
Δεν σε εγκαταλείπει το πείσμα...
Ποτέ δεν το έβαλα κάτω, όσα εμπόδια και αν βρήκα μπροστά μου, γιατί αγαπώ αυτό που κάνω.
Κατερίνα Μπούσιου-www.myself.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια