Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι ονειρεύεται κάθε ζώδιο για το μέλλον

Τι όνειρα κάνουν τα ζώδια για το μέλλον και πώς θα επιτύχει κάθε ζώδιο τις επιθυμίες του;
Τα όνειρα δίνουν στη ζωή μας δύναμη, ελπίδα, ζωή. Ατενίζουμε το μέλλον, κάνουμε σχέδια, βάζουμε στόχους για να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη.
Όλοι κάνουμε όνειρα, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή όπου κυριαρχούν το στρες και τα προβλήματα, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τα όνειρα είναι μια ανάσα ανανέωσης και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.
Άλλοι ονειρεύονται να αλλάξουν ή να βρουν δουλειά, άλλοι να ζήσουν ένα παραμυθένιο έρωτα, άλλοι να ταξιδέψουν, άλλοι να βρουν ιδέες που θα τους φέρουν χρήματα.
Υπάρχουν όμως και όνειρα που μένουν απραγματοποίητα από το φόβο της αποτυχίας.
Τι όνειρα κάνουν λοιπόν τα ζώδια για το μέλλον;

ΚΡΙΟΣ
Αγωνίζεσαι πάντα για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο, είσαι ο αιώνιος μαχητής και θέλεις πάντα να είσαι πρώτη. Κάνεις όνειρα και θέλεις να τα πραγματοποιήσεις, όμως δεν διαθέτεις και μεγάλη υπομονή. Είσαι σαν ένα μικρό παιδί, θέλεις το εδώ και τώρα. Χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου και γρήγορα ανακαλύπτεις κάτι άλλο. Τα όνειρά σου έχουν να κάνουν με την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

TIP: Το μυστικό είναι να κάνεις μια στάση, ένα διάλειμμα, να ξεκολλάς από ότι σου καρφώνεται στο μυαλό για να μπορείς να το ξαναδείς με άλλη οπτική. Μην τα παρατάς, μην καταθέτεις τα όπλα!

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να δείχνεις σοβαρή, όμως στην πραγματικότητα είσαι ευαίσθητη, ρομαντική και ονειρεύεσαι ένα καλύτερο αύριο. Αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάζει, σκέφτεσαι μια ζωή με πολλά λεφτά και ανέσεις. Ονειρεύεσαι να φτιάξεις ένα σπίτι που μπορεί και να το σχεδιάζεις μια ζωή στο μυαλό σου. Θέλεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που θα σε αγαπάει και θα σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όσο άπιαστα και αν είναι τα όνειρά σου, το σίγουρο είναι πως θα παλέψεις με επιμονή και πείσμα για να καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Κάνεις επιτυχημένες κινήσεις, μελετάς και χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις, σταθμίζεις τα οφέλη και τις υλικές απολαβές.

TIP: Απαλλάξου από την ύλη για να γίνεις πιο δημιουργική, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν για να δημιουργήσεις κάτι σπουδαίο που σίγουρα θα αμειφθεί και θα βγεις διπλά κερδισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι η χαρά της ζωής. Ονειρεύεσαι να γνωρίσεις όλο τον κόσμο, να ταξιδέψεις ως την άλλη άκρη της γης, να γνωρίσεις διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, να μάθεις καινούργια πράγματα, να αποκτήσεις εμπειρίες, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Φυσικά και ονειρεύεσαι να αποκτήσεις κάτι που σου αρέσει πολύ. Ενδιαφέρεσαι λιγότερο για το συναίσθημα και την αισθηματική σου ζωή. Αν ποθείς κάτι πολύ, οργανώνεσαι και σκέφτεσαι τους τρόπους που θα το πετύχεις. Βάζεις προτεραιότητες για να μην χάνεις άδικα το χρόνο σου και την ενέργειά σου.

TIP: Αν δεν μπορείς να κάνεις τώρα το ταξίδι των ονείρων σου, κάνε πλάνα, μια έρευνα αγοράς που θα την διασκεδάσεις, ρώτα, μαθε, πάρε προσφορές και το σύμπαν θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ρομαντική και συναισθηματική. Ονειρεύεσαι πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Ονειρεύεσαι μια ωραία οικογένεια, το γάμο σου, παιδιά και τα σχεδιάζεις όλα με κάθε λεπτομέρεια στο μυαλό σου. Τα όνειρά σου έχουν συναισθηματικό και όχι υλικό χαρακτήρα. Το κακό είναι ότι όταν συναντάς εμπόδια, κλείνεσαι στο καβούκι σου, απογοητεύεσαι και στενοχωριέσαι. Δεν έχεις μάθει να ρισκάρεις, κάνεις βήματα εκ του ασφαλούς.

ΤΙΡ: Όταν ονειρεύεσαι κάτι, βρίσκεις τη δύναμη να το πραγματοποιήσεις. Αν όμως ο φόβος σου είναι μεγαλύτερος από τις επιθυμίες σου, αυτό σημαίνει ότι κατά βάθος δεν το θέλεις πολύ.

ΛΕΩΝ
Ονειρεύεσαι να φτάσεις ψηλά, στην κορυφή, να ξεχωρίσεις, να διακριθείς. Αγαπάς την πολυτέλεια, την κοσμοπολίτικη ζωή, τη χλιδή αλλά ταυτόχρονα θέλεις να προσφέρεις χαρά και αγάπη στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα, αναζητάς δυνατές, παθιασμένες ερωτικές στιγμές αλλά ονειρεύεσαι και μια πλούσια ζωή. Διαθέτεις πείσμα, αυτοπεποίθηση και επιμονή για να πετύχεις τα όνειρά σου. Προχωράς ακάθεκτη, με την καρδιά σύμβολό σου, αφού αστρολογικά συνδέεται με το ζώδιό σου.

ΤΙΡ: Ακολούθησε το ένστικτό σου, τις ευαισθησίες σου, την καρδιά σου γιατί μόνο αυτή ξέρει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, ρεαλίστρια, πρακτική, λογική. Ονειρεύεσαι προσγειωμένα πράγματα που ξέρεις πως μπορείς να τα φτάσεις. Οι σκέψεις σου είναι μετρημένες και προχωράς στη ζωή βάσει λογικής και όχι ονείρων. Είσαι άνθρωπος του μέτρου, ονειρεύεσαι μια καλύτερη ζωή και προσπαθείς επίμονα να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου. Πάντα βρίσκεις λύσεις. Είσαι ειλικρινής και ακολουθείς τα πρέπει και τις υποχρεώσεις. Τα θέλω σου που είναι;

ΤΙΡ : Για να ξέρεις που βρίσκεσαι, κάτσε και σκέψου ποια από τα πράγματα που κάνεις καθημερινά, δεν θα τα πέταγες στην πρώτη ευκαιρία. Ξεκαθάρισε για να αφήσεις χώρο στην ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Ονειρεύεσαι συνέχεια και καθημερινά, όμως σου λείπει η οργάνωση και η σταθερότητα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Βασικά αυτό που ονειρεύεσαι είναι μια άνετη ζωή και λεφτά για να αγοράζεις ότι σου αρέσει και να κάνεις τα κέφια σου. Ονειρεύεσαι να βρεις το άλλο σου μισό, το μεγάλο έρωτα με τον οποίο θα ζήσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες. Θέλεις να έχεις πολλές επιλογές και κατακτήσεις. Παλεύεις για τα όνειρά σου γιατί σου δίνουν χαρά και αισιοδοξία. Γίνεσαι εκατό κομμάτια για τους άλλους, είσαι διαθέσιμη πάντα για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν και εσύ, που βρίσκεσαι;

ΤΙΡ: Σταμάτα να σκορπίζεσαι και αποφάσισε για ποιον θα είσαι διαθέσιμη. Δώσε βάση στις δικές σου ανάγκες και μην ξεχνάς ποτέ πως μια χαρά τα καταφέρνουν όλοι και χωρίς εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν δέχεσαι εύκολα τις ήττες. Όταν σου μπει κάτι στο μυαλό, ψάχνεις μανιωδώς τρόπους για να το αποκτήσεις. Κάνεις όνειρα για να αποκτήσεις συναισθηματική και υλική δύναμη. Πολλές φορές, απομονώνεσαι για να σκεφτείς τα όνειρά σου τα οποία δεν μοιράζεσαι και εύκολα με τους άλλους. Στη ζωή σου, θέλεις πάθος, σεξ, έντονες στιγμές, εξουσία, χρήμα. Θέλεις να είσαι μια και μοναδική σε όλους τους τομείς. Διαθέτεις δύναμη, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, διαίσθηση, περηφάνια και όταν αποφασίσεις κάτι, τίποτα δεν σε σταματά. Και αν οι επιλογές σου είναι λανθασμένες; Φτου και από την αρχή.

ΤΙΡ: Κάνε πάντα αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξεις δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ονειρεύεσαι συνέχεια, βάζεις στόχους και θέλεις να τους κατακτάς. Όμως, η έλλειψη επιμονής και σταθερότητας σε κάνουν συχνά να αλλάζεις δρόμο. Όσα κατέκτησες, ήταν τελικά αυτά που ήθελες; Έχεις ανάγκη τις γνώσεις, την ελευθερία, τις εμπειρίες, την πνευματικότητα. Ονειρεύεσαι ταξίδια, μακρινούς προορισμούς αλλά και χρήματα. Όμως, δεν αφοσιώνεσαι ολοκληρωτικά στα όνειρά σου και δεν καταφέρνεις πάντα να τα εξελίξεις. Ρισκάρεις και κάποια στιγμή κάνεις απότομη στροφή στη ζωή σου. Είναι στο χαρακτήρα σου.

ΤΙΡ: Ο πλανήτης σου Δίας σε βοηθά και ακόμα και αν δεν γίνεις πάμπλουτη, θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη και δημιουργική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου βάσει σχεδιασμού και όχι ονείρων. Είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, δεν σκέφτεσαι πράγματα που δεν μπορείς να έχεις, ούτε εκφράζεις συναισθήματα και όνειρα. Αναζητάς την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την αναγνώριση, την ανταμοιβή, το κύρος και θέλεις να κάνεις περήφανους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις στη ζωή σου, είναι βέβαιο ότι μια μέρα θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Είσαι αφοσιωμένη σε στόχους, έχεις αυτοπειθαρχία και παλεύεις σκληρά.

ΤΙΡ: Για να φτάσεις στην κορυφή, να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις κάτι με κέφι και χαρά για να το κάνεις καλά. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, η απόλαυση φέρνει χαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ονειρεύεσαι για το καλό της ανθρωπότητας, μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο χωρίς πολέμους, φτώχια, δυστυχία. Για τον εαυτό σου, ονειρεύεσαι μια ελεύθερη ζωή όπου θα κάνεις πράγματα που θα σε γεμίζουν. Αναζητάς κάτι σταθερό συναισθηματικά αλλά ταυτόχρονα είσαι και κοινωνική, θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες. Ονειρεύεσαι ένα μεγάλο έρωτα, κάνεις καθημερινά όνειρα και ξέρεις να αρπάζεις ευκαιρίες. Δεν έχεις όμως την υπομονή και τον τρόπο για να τα πραγματοποιείς πάντα. Είσαι εγκεφαλική, πρωτοποριακή αλλά σου λείπει η δημιουργικότητα.

ΤΙΡ: Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου, όχι μόνο τη λογική και τις γνώσεις σου. Χρησιμοποίησε ακόμα και τις ιδέες που σου δίνονται μέσα από τα όνειρα για να κάνεις τη ζωή σου μαγική!

ΙΧΘEIΣ
Είσαι παιδί του Ποσειδώνα, τρέφεσαι και ζεις μέσα από τα όνειρα. Ονειρεύεσαι καθημερινά, φτιάχνεις δικές σου ιστορίες και ζεις στον δικό σου φανταστικό κόσμο. Όμως δεν είσαι και τόσο μεθοδική ώστε να μπορείς πάντα να τα πραγματοποιείς. Ονειρεύεσαι ότι θα βρεις τον πρίγκιπα των παραμυθιών και θα ζήσεις τον πρωτόγνωρο έρωτα, ότι κάθε μέρα θα είναι ιδιαίτερη, ηλιόλουστη, χαρούμενη και χαμογελαστή. Έχεις ένα δικό σου τρόπο να βιώνεις τα όνειρά σου χωρίς να σε νοιάζει αν αυτά είναι πραγματοποιήσιμα. Αφήνεις τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους χωρίς να κάνεις τίποτα, σαν να μην πρόκειται για τη δική σου ζωή.

ΤΙΡ: Σκέψου, οραματίσου, φαντασιώσου και πάρε τις αποφάσεις σου ακόμα και αν κάνεις λάθος. Θα τη βγάλεις την άκρη!
missbloom.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια