Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διευρυμένο ωράριο και μειώσεις τιμών στα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Διεκδικούν μέρος από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων - Μέχρι και 50% οι μειώσεις στα δέματα εσωτερικού
Mε διευρυμένο ωράριο, θα λειτουργούν πλέον τα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, εισάγοντας νέα τιμολογιακή πολιτική για τα....

δέματα εσωτερικού.

Παράλληλα, θα παρέχουν στους πελάτες τους, ιδιώτες και επιχειρήσεις, τη δυνατότητα να διακινούν δέματα, που κατατίθενται στα καταστήματα και παραλαμβάνονται από αυτά σε νέες μειωμένες τιμές.
Χαρακτηριστικά, μέχρι και 50% θα φτάσουν οι μειώσεις όσον αφορά τα δέματα εσωτερικού στα ΕΛΤΑ, τα οποία επιχειρούν με τον τρόπο αυτό να διεκδικήσουν ένα σημαντικό μέρος από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων.
Συγκεκριμένα, ελάχιστη χρέωση θα είναι 1,50 ευρώ ανά δέμα για τα μεμονωμένα δέματα και 1,20 ευρώ ανά δέμα για τα ομαδικά κατατιθέμενα δέματα, οι νέες τιμές διαμορφώνονται σε 0,50 ευρώ/κιλό.

Παράλληλα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής προεκλογικού υλικού στην εκλογική αναμέτρηση για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, καθώς και σ’ αυτή των ευρωεκλογών, σε ειδικές τιμές.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ εδώ
.

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Χαίρετε,
    σας πρόσθεσα στα φιλικά ιστολόγιά μου. Αν θέλετε προσθέστε με και σεις για να καταφέρουμε πιο αποτελεσματική διάδοση των αναρτήσεών μας.
    http://freedomvoicegr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή