Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αλήθειες για το κονσίλερ

Το λατρεύεις Και σε λατρεύει!
Το θαυματουργό κονσίλερ φωτίζει το πρόσωπο σου και παρακάτω θα βρεις τις πιο σημαντικές αλήθειες για το κονσίλερ που πρέπει να ξέρεις!....:

Δεν αντικαθιστά το μέικ-απ σου:Το κονσίλερ είναι ιδανικό για να καλύψει τις διχρωμίες σε συγκεκριμένα σημεία(κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη, στα σπυράκια) αλλά δεν είναι ένα εναλλακτικό μέικ-απ. Αντίθετα δείχνει καλύτερα σε συνδυασμό με το μέικ-απ και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση αντί για το μέικ-απ σου!

Πάνω ή κάτω: το κονσίλερ μπαίνει κάτω από το μέικ-απ ή επάνω ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θέλεις μια πιο διακριτική κάλυψη τότε άπλωσε το στα σημεία που θέλεις πριν απλώσεις το μέικ-απ σου! Αν αυτό που θέλεις είναι περισσότερη κάλυψη τότε άπλωσέ το "πάνω" από το μέικ-απ σου αλλά φρόντισε να μην υπάρχει απόκλιση στο χρώμα έτσι ώστε να μην έχεις διχρωμίες.

Τράβηξε την προσοχή: το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως καλό είναι να χρησιμοποιείς ένα κονσίλερ που είναι μέχρι δύο τόνους πιο ανοιχτό για να φωτίσεις τα πιο σκούρα σημεία του προσώπου όπως οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια χωρίς όμως να το παρακάνεις. Το βασικό είναι το κονσίλερ να φωτίζει απλά την περιοχή που θέλεις και όχι να δημιουργεί έντονη χρωματική αντίθεση, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

Έχεις τον τρόπο: ο τρόπος που απλώνεις το κονσίλερ σου παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Με το δάχτυλο ή με το πινέλο; Το να το απλώσεις με το δάχτυλο βολεύει αρκετά γιατί σε βοηθάει να το απλώσεις τέλεια ακόμη και εκεί που το πινέλο δεν μπορεί να φτάσει 100%! Ξεκίνησε κάτω από τα μάτια από στο εσωτερικό του ματιού κοντά στη μύτη και άπλωσε το απαλά μέχρι την άλλη άκρη. Ποτέ μην τρίβεις το κονσίλερ σου αλλά άπλωσε το ταμποναριστά και φρόντισε να καλύψεις όλη την περιοχή που θέλεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ενιαίο.
,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια