Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Leonardo DiCaprio: με πόσες έχει πάει

Μπορεί στα βραβεία Oscar να είναι άτυχος, γκαντέμης, γρουσούζης όσο δεν πάει.
Στα προσωπικά του, όμως, τον Leonardo DiCaprio θα τον ζήλευε και ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.
Οι γυναίκες που είχε δίπλα του δεν ήταν τυχαίες.
Ούτε άσημες, ούτε άσχημες.
Ας δούμε ποιες γυναίκες είχε στο πλευρό του:
Όσες βέβαια έχουν γίνει γνωστές ακόμα και από ψιθύρους.

BRIDGET HALL
Μοντέλο στο επάγγελμα. Η σχέση τους ήταν στις αρχές των 90s, τότε που ο μικρός και "αθώος" Leo έπαιζε στην ταινία "Τι Βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ".

KATE MOSS
Την ίδια δεκαετία ο Leo έβγαινε με την Kate Moss. Τι και αν υποστήριζαν ότι επρόκειτο για απλό φλερτ. Όλοι μέχρι σήμερα κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω.

NAOMI CAMPBELL
Μετά την Kate, ήρθε η Naomi. Ναι, η Campbell. Δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι ήταν ζευγάρι αλλά έχει συζητηθεί αρκετά στα πηγαδάκια της showbiz. Πάντως, μέχρι σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις.

KRISTEN ZANG
Την εποχή που Leo ήταν σε όλα τα δωμάτια των έφηβων ως αφίσα (ναι την περίοδο του Τιτανικού) και ήταν ο διακαής πόθος των γυναικών όλου του πλανήτη, ο ηθοποιός είχε σχέση με την Kristen Zang. Η σχέση τους κράτησε καιρό με αρκετά on-off, όμως.

HELENA CHRISTENSEN
Ένα χρόνο μετά χαιρόταν τα κάλλη της Helena Christensen (βλέπε Chris Isaak - Wicked Games). Η σχέση τους ήταν γνωστή και τα ραντεβουδάκια τους, πολλά.

AMBER VALLETTA
Ο Leo δεν ξέφυγε από την κατηγορία "μοντέλα". Το '98, βασικά για ένα διάστημα, ήταν με την Amber Valletta. Φήμες θέλουν τον ηθοποιό να είδε τη φωτογραφία της σε περιοδικό και να κίνησε γη και ουρανό για να τη συναντήσει. Και τη συνάντησε. Και έκανε σχέση μαζί της.

EVA HERZIGOVA
Έναν φλογερό έρωτα έζησε ο Leo με την Eva Herzigova που ωστόσο δεν κράτησε πολύ. Ένα μήνα.

GISELE BÜNDCHEN
Και πάμε σε μια από τις γυναίκες που τον σημάδεψαν. Τη Gisele Bündchen. Ήταν μαζί 5 χρόνια, από το 2000. Όμως και αυτή η σχέση είχε πολλά on/off συν ότι ο Leo δεν περνούσε τη βέρα. Και η Gisele πέταξε.

BAR RAFAELI
Η επόμενη μεγάλη σχέση του ήταν με την καλλονή Bar Rafaeli. Κράτησε μέχρι το 2011 με πολλές διακοπές. Και εδώ.

BLAKE LIVELY
Μετά ακολούθησε η Blake Lively. Σε αυτήν την περίπτωση ο Leo δεν έφταιγε. Αλλά η μαμά του. Δεν την ήθελα. Δεκάδες σελίδες είχαν γραφτεί για την αντιπάθεια της πεθεράς απέναντι στην Blake. Δεν κράτησε πολύ η σχέση τους, κοντά στους πέντε μήνες και μετά χώρισαν.

ERIN HEATHERTON
Λίγο αργότερα, ήρθε στη ζωή του η Erin Heatherton (και αυτή μοντέλο της Victoria's Secret) με την οποία έβγαινε μέχρι το 2012.

TONI GARRN
Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο, ο Leo είναι με την κατά πολύ μικρότερή του, Toni Garrn. Γερμανίδα μοντέλο (αλίμονο τι άλλο), ξανθιά. Περνούν πολύ καλά και ήδη τα στοιχήματα "πέφτουν" για το πότε θα χωρίσουν. Κακία; Μάλλον συνήθεια... 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια