Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πολίτη: μιλάει για Μενεγάκη, Ματέο, Κωστόπουλο

«Η Μενεγάκη έχει αντρικό μυαλό»
Για την Ελένη Μενεγάκη και τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και το πρωινό δίδυμο Κωστόπουλου- Μπαλατσινού μίλησε η Χριστίνα Πολίτη στην εκπομπή «JOY».:....

«Όταν δούλευα με την Ελένη ήμουν μια χαρά. Δυο φορές πήγαινα στην εκπομπή. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Είναι πολύ καλή σαν φίλη, αλλά όταν είσαι συνεργάτης σε κρατάει σε μια απόσταση – δεν νομίζω ότι κάνει παρέα με κάποιον από την εκπομπή, εκτός του Θοδωρή. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο φιλική, έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Την περίμενα πιο φιλική. Όταν πας να κάνεις μια εκπομπή με έναν άνθρωπο, είναι ωραίο να έρχεσαι κοντά. Είναι τόσο strict το φορμάτ της εκπομπής της, αυτό που θέλει, που δεν χρειάζεται να ψάξει τίποτα», είπε μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη η γνωστή κοσμικογράφος.

Στη συνέχεια, σχολίασε και την προσωπική της ζωή της παρουσιάστριας. «Η Ελένη έχει αντρικό μυαλό, θα ήταν φοβερή επιχειρηματίας. Δεν σαχλαμαρίζει ποτέ. Είναι μια γυναίκα, επίσης, γεμάτη πάθος. Εκείνο το καλοκαίρι που γνωρίστηκε με τον Μάκη, επειδή ήμουν παρούσα, δεν το περίμενε κανείς ότι αυτοί οι δυο θα γίνουν ζευγάρι. Ούτε η ίδια νομίζω το περίμενε. Ειδικά ο Μάκης!», είπε και πρόσθεσε για τον Μάκη Παντζόπουλο: «Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ένα χαρούμενο παιδί, είναι τυπάς. Πολύ καλό παιδί, που κάνει πάντα αυτό που θέλει στη ζωή του. Είχε εκείνο το ωραίο το ξενοδοχείο και μας περίμενε να μας υποδεχτεί. Είναι πολύ ανοιχτή καρδιά και αυτό άρεσε νομίζω στην Ελένη. Η δημοσιότητα δεν αρέσει στον Μάκη και με εκνεύρισε στην αρχή που τον ειρωνευόντουσαν. Ήταν πολύ μεγάλη βλαχιά αυτό. Τον έλεγαν “Ματέο” ειρωνικά, ενώ εκείνος το λέει για πλάκα».

Αναφερόμενη στην πρωινή ζώνη και τον Πέτρο Κωστόπουλο, είπε: «Ο Πέτρος είναι φίλος μου, τον αγαπώ. Ίσως έκανε πράγματα που δεν του ταιριάζανε. Η μεγαλύτερη αγωνία του Πέτρου είναι να μη χάνει τον εαυτό του. Εμένα δεν μου έκανε χλίδουλας, αλλά δεν ξέρω πώς του βγήκε. Έναν άνθρωπο που ξέρω και ήταν φίλος μου, δεν μπορώ να αρχίζω να τον βρίζω. Ειδικά μου κάνουν εντύπωση άνθρωποι που ήταν γύρω του, τον έγλυφαν ασύστολα, τους έχει δώσει δουλειές, έχουν φάει μαζί του και τον βρίζουν! Το Πρωινό ήταν παράξενο… Αυτό που θα έκανα εγώ ήταν ότι δεν θα έπαιρνα ποτέ μια εκπομπή έτοιμη από άλλους. Έπρεπε να διαλέξει και να κάνει τη δική του εκπομπή το πρωί. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να κάνει κάτι που του αρέσει, αλλιώς στραβώνει. Έπρεπε να κάνει μια δική του εκπομπή!».

Τέλος, για την Τζένη Μπαλατσινού, η Χριστίνα Πολίτη συμπλήρωσε: «Εγώ πίστευα από την αρχή πως η Τζένη έπρεπε να πάει στην εκπομπή. Είναι πολύ καλή στα θέματα μόδας, ομορφιάς. Είναι τεκμηριωμένη μαμά, τα κάνει αυτά σπίτι της. Δεν είναι ψεύτικα. Δεν πρέπει, όμως, να κάνει την κυρία πρωινού. Η Τζένη είναι ψυχαναγκαστικά τέλεια, είναι όλα τέλεια πάνω της».
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια