Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο σπόρος του αυτοκράτορα!!

Ενας αυτοκράτορας απο την Απω ανατολή , επειδή γερνούσε έπρεπε να διαλέξει τον διάδοχό του.Αντί να διαλέξει κάποιον απο τα παιδιά του,έκανε κάτι διαφορετικό.
Κάλεσε όλους τους νέους του βασιλείου του και τους είπε:Εφτασε η ώρα να παραιτηθώ και πρέπει να διαλέξω τον επόμενο αυτοκράτορα.
Θα δώσω σήμερα σε όλους σας από....

έναν ειδικό σπόρο τον οποίο εσείς θα φυτέψετε.Οταν αυτός ο σπόρος μετά απο ένα χρόνο βλαστίσει θα τον φέρετε εδώ και εγώ θα διαλέξω το καλύτερο φυτό.Προσέχετε όμως να τον ποτίζετε καλά και να τον φροντίζετε.
Ενα αγόρι ο Λινγκ, που έτυχε να περνά απο εκεί π΄ξγε και αυτό και πήρε τον σπόρο.Τον πήγε στο σπίτι του και διηγήθηκε το περιστατικό στη μητέρα του.
Εκείνη το βοήθησε να φυτέψει το σπόρο σε μία γλάστρα και να το ποτίσει.
Μετά απο τρεις εβδομάδες όλοι μιλούσαν για τους σπόρους τους και τα φυτά που αρχισαν να φαίνονται .Ο καημένος ο Λίνγκ ήταν στενοχωρημένος γιατί ο δικός του ο σπόρος δεν είχε φυτρώσει.Τα φυτά των άλλων αρχισαν να ψηλώνουν αλλά το δικό του αν και είχαν περάσει 6 μήνες δεν είχε φυτρώσει.
Τελικά πέρασε ο χρόνος και όλοι οι νέοι εμφανίστηκαν μπροστά στο βασιλιά με τα ωραία φυτά τους.
Ο Λίνγκ δεν ήθελε να πάει αφου δεν τα είχε καταφέρει .Η μητέρα του όμως του είπε να πάει με την άδεια γλάστρα και να πει την αλήθεια στον αυτοκράτορα.Τι πιο σουδαίο απο αυτό τον συμβούλεψε.
Ετσι λοιπόν ακούγοντας τη συμβουλή της πήγε και αυτός στο παλάτι.Ολοι οι άλλοι ήταν χαρούμενοι με τα μεγάλα τους φυτά και σε αυτόν έδιναν συμβουλές για να προσπαθήσει αλλη φορά.
Σε λίγο έφτασε και ο αυτοκράτορας και χαιρέτησε όλους τους νέους:ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ .Τι ωραία και μεγάλα φυτά μου φέρατε!!!
Ξαφνικά διέκρινε τον Λίνγκ σε μία γωνία με την άδεια γλάστρα.Διέταξε να τον φέρουν μπροστά του και αυτός φοβισμένος πλησίασε.
Πως ονομάζεσαι;τον ρώτησε .Λίνγκ απάντησε εκείνος ενώ οι άλλοι γελούσαν δυνατά.
ΙΔΟΥ!!!!Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Ο ΛΙΝΓΚ φώναξε ο γέρος αυτοκράτορας.
Ακούστε όλοι τι θα σας πω.Πριν ένα χρόνο έδωσα σε όλους σας απο ένα βρασμένο σπόρο για να τον φυτέψετε.Ολοι όταν ανακαλύψατε ότι οι σπόροι ήταν χαλασμένοι και δεν φύτρωναν ,τους αντικαταστήσατε με γερούς και μου φέρατε φυτά και λουλούδια.
Ο Λίνγκ ήταν ο μόνος που είχε το θάρρος και την τιμιότητα να μου φέρει αδεια τη γλάστρα,που μέσα υπήρχε ο σπόρος που σας έδωσα.Ετσι λοιπόν αυτός θα είναι ο νέος σας αυτοκράτορας!!!!!!

ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΝΙΚΗ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΚΑΚΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΖΗΛΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ!!
ΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ!!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!!!!
 scroodgejkok.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια