Η φλούδα των αμυγδάλων είναι πλούσια σε φλαβονοειδή τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα από την οξείδωση και τις βλάβες.
Μία έρευνα ανακάλυψε ότι τα φλαβονοειδή στην φλούδα του αμυγδάλου βοηθούν στην αποτροπή της χοληστερίνης HDL από την οξείδωση (η οξείδωση της HDL βοηθά στην αποτροπή καρδιακών παθήσεων).
Επίσης παρατηρήθηκε ότι η πρόσθεση βιταμινών Ε και C πολλαπλασίαζε αυτή την πολύ θετική επίδραση.
Κριαράς Νικόλαος.
Επίσης παρατηρήθηκε ότι η πρόσθεση βιταμινών Ε και C πολλαπλασίαζε αυτή την πολύ θετική επίδραση.
Κριαράς Νικόλαος.
0 Σχόλια