Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θεόδωρος, Θεοδώρα, Ντόρα

Των Αγίων Θεοδώρων
Θεόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Ντόρα, Θόδωρος, Θοδώρα, Θοδωρής, Θοδωράκης, Θώδης, Θώδος, Δώρης
Των Αγίων Θεοδώρων
Θεόδωρος / Θοδωρής / Τέο:
Θεόδωρε, δώρο Θεού σημαίνει το όνομά σου και σίγουρα οι φίλοι, η οικογένειά σου αλλά και οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου, καταλαβαίνουν αμέσως ότι είσαι για αυτούς ένα μοναδικό και ανεκτίμητο δώρο!
Των Αγίων Θεοδώρων
Το όνομά σου έχει μεγάλη ιστορία, αξέχαστος είναι ο βίος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που ήταν ο πρωταγωνιστής της Επανάστασης του 1821. Στην αριθμολογία, το όνομά σου, έχει λεξάριθμο το 5 , είσαι λοιπόν ένας άνδρας που λατρεύεις την ανεξαρτησία και απεχθάνεσαι τον περιορισμό!
Των Αγίων Θεοδώρων
Σου αρέσει να ζεις έντονα να υπάρχει η περιπέτεια στη ζωή σου και είσαι άτομο μοντέρνο με ιδέες αρκετά προχωρημένες και προοδευτικές. Μπορείς να κάνεις παρέα με όλες τις ηλικίες από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο γιατί προσαρμόζεσαι γρήγορα και χωρίς κόπο.
Των Αγίων Θεοδώρων
Όποια δυσκολία και να σου τύχει δεν το βάζεις κάτω ούτε και χάνεις το κέφι σου. Ένα από τα ελαττώματα σου είναι πως δεν έχεις σταθερές απόψεις με αποτέλεσμα να αφήνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει για κάτι άλλο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Των Αγίων Θεοδώρων
Θεοδώρα / Δώρα / Δωροθέα / Ντορίνα / Ντόρα
Θεοδώρα, δώρο Θεού είναι το όνομά σου και στη ζωή σου θα υπάρξουν γεγονότα που θα σου αποδείξουν ότι η τύχη είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου!
Των Αγίων Θεοδώρων
Τα δώρα της ζωής θα σου εμφανίζονται σε ανύποπτο χρόνο και θα είναι ακριβά, πολύτιμα και ανεκτίμητα! Είσαι μία γυναίκα χαμογελαστή, κεφάτη αλλά και ιδιαίτερα δυναμική – μην ξεχνάμε ότι η Θεοδώρα ήταν και η Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου-!
Των Αγίων Θεοδώρων
Σύμφωνα με την αριθμολογία, είσαι μία ώριμη και σοφή γυναίκα, με χαρισματικές ικανότητες, σοβαρότητα αλλά υπευθυνότητα.
 Έχεις συγκροτημένη σκέψη, μεγάλη πνευματική καλλιέργεια και πανίσχυρη διαίσθηση. Κάποιες στιγμές σε πιάνουν τάσεις απομόνωσης και το ρίχνεις στη δουλειά και στο διάβασμα, αδιαφορώντας για τις σχέσεις σου. Στην ερωτική σου ζωή,προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου από τον ερωτικό σου σύντροφο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είσαι φιλελεύθερη!
Των Αγίων Θεοδώρων
Θεόδωρος, Θεοδώρα
Δώρο του Θεού. Έξυπνη και ικανή, η Θεοδώρα έχει αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Ζητάει πολλά από τους άλλους, χωρίς η ίδια να είναι τέλεια στη συμπεριφορά της. Μαχητική ξέρει να αγωνίζεται γι' αυτά που πιστεύει. Πιο συναισθηματικός χαρακτήρας, ο Θεόδωρος είναι πιστός στους φίλους του κι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Πολύ αγχώδης, πρέπει να μάθει να εξωτερικεύει το άγχος.
Των Αγίων Θεοδώρων
Δώρα / Θεοδώρα / Δωροθέα / Ντορίνα / Ντόρα
Δώρο Θεού είναι το όνομά σου και στη ζωή σου θα υπάρξουν γεγονότα που θα σου αποδείξουν ότι η τύχη είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου! Τα δώρα της ζωής θα σου εμφανίζονται σε ανύποπτο χρόνο και θα είναι ακριβά, πολύτιμα και ανεκτίμητα!
Των Αγίων Θεοδώρων
Είσαι μία γυναίκα χαμογελαστή, κεφάτη αλλά και ιδιαίτερα δυναμική – μην ξεχνάμε ότι η Θεοδώρα ήταν και η Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου-! Σύμφωνα με την αριθμολογία, είσαι μία ώριμη και σοφή γυναίκα, με χαρισματικές ικανότητες, σοβαρότητα αλλά υπευθυνότητα. Έχεις συγκροτημένη σκέψη, μεγάλη πνευματική καλλιέργεια και πανίσχυρη διαίσθηση.
Των Αγίων Θεοδώρων
Κάποιες στιγμές σε πιάνουν τάσεις απομόνωσης και το ρίχνεις στη δουλειά και στο διάβασμα, αδιαφορώντας για τις σχέσεις σου. Στην ερωτική σου ζωή,προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου από τον ερωτικό σου σύντροφο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είσαι φιλελεύθερη!

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια