Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο χαρακτήρας και τα θέλω του βάσει ημέρα γέννησης

Τι συμβολίζει ακριβώς η μέρα της γέννησης ενός άντρα;
Ποιες είναι οι αλήθειες που βγαίνουν στο φώς από το πλανητικό σύστημα, για το χαρακτήρα, τις συνήθειες, το έντονο ή το …χαλαρό προφίλ του;
Μόνο όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις καθαρά τ' αστέρια και ολάκερο το Σύμπαν! Εκεί όπου η Σελήνη πάντρεψε την επιρροή της με την ημέρα που γεννήθηκε ο σύντροφος που αγαπάς, θα βρεις λύσεις στη συμπεριφορά και στο ...παίξιμο του ματιού του, πότε εννοεί το σ' αγαπώ και πότε παιχνιδίζει με το κορμί και αρνείται την αγάπη! Μάθε τούτο το μυστικό, που θα σε βάλει στα σωστά μονοπάτια της αναζήτησης του κατάλληλου εραστή, συζύγου, φίλου ή συνεργάτη!
Ακόμα και εσύ που έχεις δέσει τη ζωή σου με το κατάλληλο ταίρι, θα μάθεις σίγουρους τρόπους να βρεις το κουμπί του, να αποφύγεις καυγάδες και να στρέψεις το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στα …κρύα βράδια του χειμώνα και στο πως να τον ζεστάνεις! Οι πλανήτες δίνουν τα σημάδια τους πάντα την κατάλληλη στιγμή, μην το ξεχνάς ποτέ! Ζώδιο και ημέρα γέννησης, λοιπόν, και καλό ξεκίνημα!

🌟 Γεννήθηκε Κυριακή:
Τους διακρίνει κυριαρχία στο ύφος και λάμψη στο βλέμμα και έχουν εμφανή την υπερηφάνεια στο στήσιμο του κορμιού. Δύσκολα βλέπεις άντρα που να έχει γεννηθεί την πρώτη μέρα της βδομάδας, να έχει λίγα μαλλιά ή να τα χάνει εύκολα με την πάροδο των χρόνων! Ο Ήλιος, σαν κυρίαρχος πλανήτης, κάνει το θαύμα του και χτίζει από πολύ νωρίς την προσωπικότητα και τον έντονο χαρακτήρα τους. Πρόκειται για άντρες που μια γυναίκα ποτέ δε θα πει όχι στην παρέα τους, στη συνεργασία τους, στη φιλία τους, αλλά σίγουρα και στην αγάπη τους, γιατί είναι ευχάριστοι , ειλικρινείς, προσφέρουν ευχαρίστηση, χιούμορ, άνεση! Τώρα τι θα κάνετε κάθε φορά που η Σελήνη θα μπαίνει στο Λέοντα; Δεν είναι ανάγκη να τους ...μαλώνετε για το παραμικρό, γιατί πληγώνεται βαθιά ο εγωισμός και η περηφάνια τους. Σπρώξτε τους καλύτερα να διεκδικήσουν εργασιακά δικαιώματα, παρά τα …δικαιώματα στη σχέση.

🌟 Γεννήθηκε Δευτέρα:
Σαν να βλέπεις το φεγγάρι σε γέμιση στα πρόσωπά τους… Είναι άντρες που έχουν χλωμή επιδερμίδα και κυρίαρχο πλανήτη τη Σελήνη και διακρίνονται για την εύνοια και τη μαγεία της διαίσθησης! Πρόσεξε, γιατί αυτός ο άντρας μπορεί να σε κοιτάζει στα μάτια, μέχρι να μάθει την αλήθεια που κρύβεις. Δεν είναι ανάγκη να ψάξεις και πολύ για να βρεις τι φταίει, όταν τον δεις με κατεβασμένα μούτρα, γιατί πέφτει ψυχολογικά με το παραμικρό. Προσέχει πολύ τις κόντρες με το κοντινό του περιβάλλον και τα πρόσωπα που αγαπάει και πιστεύει. Ρομαντική και ντροπαλή μορφή, σε εκδηλώσεις έρωτα και φιλίας, αφού κρατάει τόσο πολλά στην «κιβωτό του εγώ» του. Προσοχή τις ημέρες που η Σελήνη θα περνάει απ’ τον Καρκίνο, τότε καλύτερα μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις μαζί τους!

🌟 Γεννήθηκε Τρίτη:
Κάθε ψιχάλα την βλέπει καταιγίδα, αφού ο Άρης κάνει κουμάντο σε ψυχή και σώμα! Έχει νευρικότητα σε όλα τα …τσάκρα του κορμιού και την εκδηλώνει σε πολλά αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του …σεξ, που είναι το αγαπημένο του σπορ! Έρωτα δυνατό και πάθος στο φουλ έχεις να κερδίσεις, θα χάσεις όμως σίγουρα τον ύπνο σου, όταν η Σελήνη θα κάνει τη διέλευσή της από τον Κριό. Τότε μην πας κόντρα στα θέλω του ή καλύτερα …πιες καφές με τις φίλες σου. Προτιμάει σε όλα τις άμεσες και ξεκάθαρες λύσεις και χρησιμοποιεί το σώμα για να σου γνέψει αυτό που θέλει! Εμφανισιακά εντυπωσιακοί άντρες, με έντονη τη γραμμή του προφίλ και σπαθάτα χαρακτηριστικά. Ζήστε την όαση που μπορεί να σας δώσουν τα παιδιά του Άρη, αλλά κρατήστε …ομπρέλα στα δυνατά ξεσπάσματά τους!

🌟 Γεννήθηκε Τετάρτη:
Έχουν σίγουρα χαρισματικό πρόσωπο, κύκνειο λαιμό και μακριά άκρα τα «φτερωτά παιδιά» του Ερμή, επικοινωνιακά αρκετά, πανούργα μερικές φορές, αφού η πονηριά κοντράρεται με την ευστροφία του μυαλού τους. Ποτέ δεν περνάνε απαρατήρητοι σε μια παρέα, γιατί μιλάνε πολύ τραβώντας όλη την προσοχή με την ευγλωττία τους! Λειτουργούν, δυστυχώς, περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα και δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν τους δεις να μπαίνουν μεσάζοντες και ισορροπιστές σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, όταν ο Κυβερνήτης Ερμής είναι Ανάδρομος ή όταν η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους. Τότε χρειάζεται να σκεφτούν πολύ, πριν κάνουν οτιδήποτε αλλά και να προσέχουν τις μετακινήσεις και τις επαφές τους!

🌟 Γεννήθηκε Πέμπτη:
Η προσωποποίηση της αφθονίας σε όλα τα επίπεδα! Βλέπετε ο κυρίαρχος πλανήτης, ο Δίας, ευνοεί εκτός από τα παραπάνω κιλά που μπορεί να έχουν, κυρίως την επεκτατικότητα του χαρακτήρα σε αγάπη, καλοσύνη και απλόχερη θετική ενέργεια. Λένε πως το βλέμμα των αντρών που έχουν γεννηθεί τούτη τη μέρα μπορεί να σε διαπεράσει και να σε γιατρέψει από τα προβλήματα της καρδιάς και της αβεβαιότητάς σου! Και η τάση για μεγάλους στόχους φτάνει μέχρι την οικογένεια, καθώς θέλουν παιδιά και διαιώνιση του είδους. Άλλο ένα φυσικό έντονο χαρακτηριστικό τους είναι οι δυναμωμένοι, γραμμωμένοι και ατσάλινοι μηροί, που μάλλον τους δίνουν ώθηση να ταξιδεύουν, να εξερευνούν και να μαθαίνουν άγνωστους πολιτισμούς! Μην επενδύσεις σε αυτόν τον άντρα, όταν η Σελήνη κάνει τον κύκλο της στον Τοξότη, γιατί χάνει την ισορροπία του και όταν περνάει από τους Ιχθείς, γιατί τότε αφήνει ανοιχτές πληγές και δέχεται μαχαιρώματα!

🌟 Γεννήθηκε Παρασκευή:
Και όμως μπορεί να υπάρξει και αυτός ο συνδυασμός σε έναν άντρα! Ευαισθησία και αισθησιασμός μαζί, προστατευμένοι από τη θεά του έρωτα Αφροδίτη, που τους κυβερνάει και τους κάνει να ζητούν έντονες απολαύσεις, φλογερές νύχτες, νωχελικές ημέρες, χωρίς να νοιάζονται τόσο πολύ να πεταχτούν από το κρεβάτι να πάνε για δουλειά. Γι’ αυτό διαθέτουν όμορφη καθαρή επιδερμίδα και έντονα χείλη που προκαλούν στο πέρασμά τους τα βλέμματα πολλών γυναικών! Σίγουρα, έχουν γεννηθεί για ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν και μπορεί να την βλέπουν ακόμα και σαν υποχρέωση ή σαν επάγγελμα την ερωτική κατάκτηση του άλλου φύλλου! Το βέβαιο είναι πως θέλουν να είναι επιθυμητοί και, το σοβαρότερο, πως όλο αυτό το ερμηνεύουν ως τελετουργία για τον έρωτα! Λίγη προσοχή μαζί τους τις «κακές ημέρες» που η Σελήνη περνάει από Ταύρο και Ζυγό, γιατί τότε ενισχύονται οι άσχημες στιγμές τους!

🌟 Γεννήθηκε Σάββατο:
Είναι οι άντρες που από μικρά παιδιά μπήκαν στο χορό του μεροκάματου, της δουλειάς, που τα δίνουν όλα στις γνώσεις, στην οργάνωση, στις σκέψεις τους και στο σχεδιασμό! Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης και τους έχει από κοντά για να τους δίνει συνέχεια οδηγίες πως να είναι ώριμοι, να μιλάνε λίγο και αυτό που θα πουν να είναι πολλές φορές ο λόγος τους συμβόλαιο, να είναι απόλυτο και σίγουρο! Απ’ αυτό το προνόμιο, παραδοσιακά τους λέμε «σαββατογεννημένους», γιατί δε φλυαρούν και αυτό που θα πουν συνήθως πραγματοποιείται. Έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα χαρακτηριστικά, λιγάκι κυρτή πλάτη και σίγουρα δεν είναι από τους άντρες «κυνηγούς», είναι όμως από τους τυχερούς που γοητεύουν, που τραβούν το αντίθετο φύλο και μαζεύουν πολλές ερωτικές εμπειρίες! Μην προσπαθήσεις να τους μάθεις τις αποφράδες ημέρες που η Σελήνη θα είναι στον Αιγόκερω, τότε δεν πρέπει να κάνουν απολύτως τίποτα, αλλά απλά να ξεκουράζονται… Οι υπόλοιπες δραστηριότητες εγκυμονούν εκρήξεις!
Clery's Corner

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια