Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

10 αυτοκίνητα πόλης για μικρά πορτοφόλια

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό και φιλοξενεί 250 εκθέτες, είναι παραδοσιακά ένα event στο οποίο όλα είναι μεγάλα, από τις υποσχέσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών μέχρι τις επιδόσεις των αυτοκινήτων.
Ωστόσο για τους περισσότερους αναλυτές....

του φετινού σαλονιού είναι τα μικρά αυτοκίνητα που αντιμετωπίζονται ως σύμβολα της συρρικνωμένης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η οικονομική κρίση έχει ρίξει τις πωλήσεις στη γηραιά ήπειρο σε λιγότερα από 12 εκατομμύρια αυτοκίνητα τον χρόνο, αλλά η άποψη που επικρατεί στη Γενεύη είναι ότι ο πάτος έχει «ξυστεί» για τα καλά, οπότε θα αρχίσει και πάλι η ανάπτυξη στον τομέα, έστω με αργούς ρυθμούς.
Η αισιοδοξία περιστρέφεται γύρω από τα μικρά αυτοκίνητα πόλης, όπως το αλλαγμένο Volkswagen Polo και το τρίτης γενιάς Renault Twingo, τα οποία, όπως και τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους, προσφέρουν καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή.
Επίσης σχεδιαστικά είναι στιλάτα και φρέσκα αλλά και φιλικά προς την τσέπη του οδηγού τους σε ό,τι αφορά την κατανάλωση καυσίμου.
Ολα τα μοντέλα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ εταιριών που θέλουν να μοιράζονται το κόστος σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό κομμάτι της αγοράς αυτοκινήτου.
Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Renault, που δημιούργησε το νέο της Twingo σε συνεργασία με τον τομέα Smart της Daimler αλλά και της Toyota με την Citroen και την Peugeot.
 espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια