Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η συλλογή παπουτσιών της Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker σχεδιάζει παπούτσια, άνετα, κομψά και φυσικά μοδάτα.
Τα έχεις δει; .....

Και αν δεν είσαι από αυτές που το βράδυ κάνουν ένα τυχαίο ζάπινγκ και όπου και να βρουν το "Sex And The City" το αφήνουν να παίζει για 189735834756ή φορά, ακόμα και στο "Μακεδονία TV", πάλι μπορεί να σε ενδιαφέρει αυτό που θα δεις, γιατί είναι τα παπούτσια που σχεδίασε, πολύ καθυστερημένα, απορώ δηλαδή πώς δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα, η Sarah Jessica Parker.
Εδώ άλλες και άλλες καταπιάνονται με το θέμα, έχει γεμίσει ο τόπος capsule collections με πέντε ρουχαλάκια, δύο αξεσουαράκια, μερικά φορεματάκι και τέτοια – ήταν έλλειψη όσο να πεις να μην έχει η SJP σειρά παπουτσιών εγκεκριμένα από την Κάρι, τη Μαστόρισσα της Σόλας, το κορίτσι που το πρώτο του email address ήταν shoegal! Ευτυχώς η αδικία διορθώθηκε: τα παπούτσια είναι εδώ και θα πωλούνται αποκλειστικά από το Nordstrom.
Όπως θα περίμενε κανείς, επειδή η SJP ξέρει τι κάνει, τα θέλω όλα – είναι κομψά, έχουν τακούνι που φαίνεται κατάλληλο για τα πάντα και ευελπιστώ πως θα είναι όσο άνετα φροντίζουν πάντα να είναι τα παπούτσια που δεν είναι πάμφθηνα (είναι γνωστό ότι κυρίως στο υπόδημα ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αν έχεις παπούτσια αγορασμένα από διάφορες αλυσίδες θα ξέρεις πόσο ρουλέτα είναι: μπορεί να το πέτυχες πάμφθηνο, αλλά έχεις 50-50 πιθανότητες να είναι επίπονο, ακόμα και αν πρόκειτα για μπαλαρίνες που λέει ο λόγος. Πωπω το γεγονός ότι μιλάω τόση ώρα για το αν το παπούτσι πρέπει να είναι ΑΝΕΤΟ, με καρφώνει, δεν είμαι περιπετειώδης πια).
Έχουμε την κλασική κόκκινη γόβα.
Τη γαλάζια σουέντ μπαλαρίνα με την άσπρη ραφή (μπράβο της που έβαλε μπαλαρίνα στη συλλογή, είναι από τα παπούτσια που θέλω να φοριούνται πάντα. Πιστεύω θα ήθελε και η Κάρι).
Το καφέ πεδιλομποτάκι, από μαλακό δέρμα (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον), η ροκίζουσα πινελιά που πάει με τα πάντα.
Το παπούτσι που είχε φορέσει σε ένα εκατομμύριο παραλλαγές στη σειρά.
Το μαύρο λουστρίνι με την πλάγια μπαρέτα, παπούτσι χορεύτριας, εξαίσιο.
Κοιτάξτε και αυτό, ναι, δεν έκανε κάτι πολύ πρωτότυπο και υπάρχουν και αλλού αυτά τα σχέδια, αλλά ψυχανεμίζομαι ότι ήθελε να δώσει τα sos, πράγμα που είναι χρήσιμο και άρα το εκτιμώ. Νομίζω ότι προσανατολίστηκε στο να φοριούνται για πάντα αυτά που θα αγοράσεις, να μην ξεπερνιούνται δηλαδή με την αλλαγή των σεζόν, να είναι πάντα στην ντουλάπα η "Γωνιά της Κάρι".
Σε συγκίνησα τώρα παραδέξου το...
 cosmo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια