Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Oι φυλές των εραστών!

Ο Βραζιλιάνος
Θα είναι παντού ξυρισμένος και θα σε πλησιάσει με λάγνο βλέμμα όλο υποσχέσεις. Ή που θα φοράει τιραντέ μπλουζάκι για να φαίνεται το τέλειο κορμί του ή που θα έχει το πουκάμισο εντελώς ανοιχτό. Θα σας φλερτάρει χορεύοντας και επιδεικνύοντας τα κάλλη του αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι είναι....

ευλύγιστος, πράγμα που είναι απίστευτο πλεονέκτημα! Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η υπερβολή. Θα σου πει ότι πρώτη φορά βλέπει τόσο ωραία γυναίκα, ότι έχει θαμπωθεί και άλλα τέτοια και μετά το σεξ (που παρεμπιπτόντως θα είναι πολύ ρομαντικό) θα σου πει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του. Το πιο γνωστό λογύδριο που βγαίνει από τα βραζιλιάνικα χείλη είναι ότι έχουν πολλά λεφτά και ότι τυχαία βρέθηκαν στην Ελλάδα. Η δεύτερη ανάγνωση των λεγομένων του είναι: "Είμαι πάμπτωχος, είμαι παντρεμένος από μικρή ηλικία και έχω και 5- 6 παιδιά πίσω στην πατρίδα που πρέπει να ταΐσω". Για ένα πράγμα είναι καλός! Για τους πολλαπλούς οργασμούς που θα σας προσφέρει.

Ο Ιταλός
Θα τον καταλάβετε από το στιλ. Ντυμένος στην τρίχα, το πιο πιθανό είναι να κόψει κανένα τριαντάφυλλο από κανένα κήπο και να σας πλησιάσει. Με άδεια χέρια δεν πρόκειται να έρθει. Θα σας φλερτάρει έντονα, σε σημείο που θα σας κάνει να νιώσετε το κέντρο του κόσμου. Για τον Ιταλό όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σας! Και όσο θα είστε μαζί του θα νιώσετε πριγκίπισσα! Στο κρεβάτι είναι πολύ δοτικός και κύριο μέλημα του είναι η δική σας απόλαυση (καταλαβαίνετε τι εννοώ). Το σίγουρο είναι ότι δεν θα φύγετε με παράπονο από το δωμάτιο του (αν φτάσετε μέχρι εκεί γιατί το πιθανότερο είναι να σας ορμήσει στην σκάλα). Έτσι είναι οι Ιταλοί! Μεσογειακό ταμπεραμέντο και έντονη διάθεση για σεξ! Το καλό είναι ότι ποτέ δεν θα σου πουν ψέματα και από την πρώτη στιγμή θα σου πουν τι θέλουν. Το σεξ με τον Ιταλό είναι σαν το μιλφέιγ! Έχει χίλιες στρώσεις και χίλιες διαφορετικές παραλλαγές. Αν βρεθεί στο δρόμο σας Ιταλός, θα είστε τυχερές γιατί πραγματικά το φλερτ το ξέρουν καλύτερα και από τη μόδα!

Ο Σκανδιναβός
Και ας ανέβουμε λίγο πιο βόρεια! Το καλοκαίρι όλα τα νησιά γεμίζουν από "οργισμένους" Σκανδιναβούς που ήρθαν για να ζήσουν το μύθο τους στην Ελλάδα! Δώστε τους λοιπόν κάτι για να θυμούνται! Θα τον καταλάβετε από τη βερμούδα μέχρι το γόνατο, την οποία θα έχει συνδυάσει με τις γνωστές παντόφλες για περπάτημα. Ξέρετε! Αυτές με τα αυτοκόλλητα! Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τύφλα και θα μυρίζει βότκα από χιλιόμετρα! Τόσο που όλα τα κουνούπια στο πέρασμα του θα λιποθυμάνε! Το καμάκι θα είναι ευθύ και λακωνικό! "Do you want to have sex with me?". Αν αρνηθείτε θα κάνουν ακριβώς την ίδια ερώτηση στη διπλανή σας! Αν τα παραβλέψετε όλα αυτά και πάτε μαζί του ετοιμαστείτε για άγριες καταστάσεις! Οι αντοχές του είναι παροιμιώδεις λες και όλο το χρόνο κρατούσαν δυνάμεις για το καλοκαίρι. Καλού κακού παραγγείλετε κάτι από το room service γιατί θα κάνετε ώρες, μη σας πως μέρες να βγείτε από το δωμάτιο!

Ο Βρετανός
Το σεξ με Άγγλο είναι σαν το παγωτό. Είναι κρύο και δεν ξέρεις τελικά αν θα σε χορτάσει! Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή! Όταν σε πλησιάσουν θα είναι σίγουρα μεθυσμένοι, θα κρατάνε μια μπύρα στο χέρι και η μισή θα χυθεί πάνω σου επειδή παραπατάνε. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και εύκολα γνωρίζουν κόσμο! Το θέμα όμως είναι πόσο καλά θα μπορέσουν να αποδώσουν όταν κλείσει η πόρτα του ξενοδοχείου. Το πιθανότερο είναι να τους πάρει ο ύπνος και αντί για αχαλίνωτο σεξ να καταλήξετε να κοιμάστε αγκαλιά. Πιθανόν είναι ο τύπους που πάει με ό, τι βρει και που θέλει να δοκιμάσει μαζί σας και τις 1600 στάσεις του Κάμα Σούτρα επειδή η απότομη έκθεσή του στον ήλιο του έδωσε ενέργεια για ένα χρόνο! Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις για κάτι περισσότερο από μία βραδιά γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να εκτιμήσει το ελληνικό σας ταμπεραμέντο.

Ο Αμερικάνος
Το να κάνεις σεξ με Αμερικάνο είναι σαν τα τρως σε φαστφουντάδικο! Γρήγορο και σου χορταίνει την πείνα! Θα τον καταλάβετε θέλετε δεν θέλετε από το τυπικό αμερικανικό dresscode και τα κάτασπρα δόντια του που φωσφορίζουν μέσα στο σκοτάδι του club.. Θα είναι συμπαθέστατος και το φλερτ του θυμίζει το φλερτ με τον Γιωργάκη στην πρώτη δημοτικού παιδικού. Μόλις σου πει το κομπλιμέντο του κοκκινίζει και σκύβει το κεφάλι περιμένοντας ένα καλό σου λόγο! Το σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά τρυφεροί εραστές και θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ μαζί του. Βέβαια θα περνούσατε πολύ καλύτερα αν πηγαίνατε για σφηνάκια στο beach bar και βραδινό μπάνιο. Με τον Αμερικανό θα νιώσετε σαν δασκάλα. Θα τον καθοδηγείτε καθ' όλη τη διάρκεια και δεν θα σας χαλάσει χατίρι. Εξάλλου τίποτα δεν είναι τυχαίο! Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η φήμη που έχουν οι ελληνίδες στο εξωτερικό. Για τους Αμερικάνους η σωστή γυναίκα τα κάνει όλα! Τολμήστε το φλερτ μαζί του αν είστε έτοιμες για πολλές ερωτικές εμπειρίες.

... Και ο Έλληνας!
Ο Greek lover είναι μια πονεμένη ιστορία που έχει καταλήξει αστικός μύθος! Ξεχάστε την τρίχα! Πλέον οι Έλληνες εραστές έχουν γίνει trendy! Θα τον καταλάβετε από το στιλιζαρισμένο μαλλί, ακόμα και στην παραλία, την σαγιονάρα, που έχει γίνει must και το υφάκι είμαι και πολύ άνδρας. Όχι δεν είμαι υπερβολική! Κάνατε μια βόλτα στην παραλιακή τελευταία; Θα σας κεράσει σφηνάκια από την άλλη άκρη του μαγαζιού και θα περιμένει να του δώσετε το πράσινο φως! Όταν πάρει το οκ θα έρθει και θα σας πει μια από τις ατάκες της εποχής... "Βρεθήκαμε στο ίδιο νησί. Τυχαίο; Δε νομίζω!". Αν παρόλα αυτά συνευρεθείτε μαζί του, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες κατέχουν μια από τις πρώτες θέσεις στις σεξουαλικές επιδόσεις παγκοσμίως. Έχουν όμως ένα ελάττωμα! Μιλάνε πολύ!
queen

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια