Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜAMMA…MIA δεν υπάρχει!: ο Σεφερλής στο Περοκέ

«ΜAMMA...MIA δεν υπάρχει» στην τσέπη, αλλά ευτυχώς υπάρχει πολλή διάθεση για σάτιρα και γέλιο μέχρι δακρύων - κι ας μην έχουμε μαντίλι να σκουπιστούμε - στη νέα επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ!
Όταν λοιπόν «δεν υπάρχει μία...»....

η Ελληνίδα μάνα τραβάει τα πάνδεινα για να συντηρήσει με την συνταξούλα που παίρνει τα εφτά άνεργα παιδιά της! Και πού όλα αυτά; Σε μια χώρα που συμβαίνουν διάφορα κωμικοτραγικά γεγονότα! Η Αστυνομία εκπαιδεύει πλέον μόνο σκύλους, μιας και το ανθρώπινο δυναμικό κοστίζει πάρα πολύ, ενώ τρεις έγκυες αναρωτιούνται σε τι κόσμο θα φέρουν τα παιδιά τους!

Ένας τσιγγάνος, προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι η μικρή Λουλού (ένα πανέμορφο ξανθό κοριτσάκι) είναι δικό του, τη στιγμή που δύο τρελοί (ο «Μέγας Ναπολέων» και ο «Έλβις Πρίσλεϊ») συνειδητοποιούν ότι κανονικά αυτοί θα έπρεπε να είναι έξω και όλοι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα θα έπρεπε να είναι μέσα! Κι όλα αυτά να κορυφώνονται με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, να περιοδεύει στα Δημόσια Γηροκομεία, προσπαθώντας να μαζέψει σταυρούς στις επόμενες εκλογές. Εδώ λοιπόν εμφανίζονται τέσσερις πλανόδιοι μουσικοί, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον, αφού μέσα από τους στίχους του καταγγέλλει το πολιτικό σύστημα και γενικότερα την κοινωνική πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης!

Ιnfo
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΟΚΕ - Οδυσσέως 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
Τ.:2105240040, 2105232132

Τετάρτη-Πέμπτη: 19:30
Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 18:30
Κυριακή: 15:00 & 19:30


Τιμές Εισιτηρίων: Ενηλίκων: (πλατεία) 20€, (θεωρείο) 15€
Γενική είσοδος: 15€ (Πέμπτη),Παιδικό, Φοιτητικό, & Συνταξιούχων: 15,00€, Πολυτέκνων, Ανέργων:10€

.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια