Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η&Μ Άνοιξη 2014

Το αστικό στυλ αποκτά μποέμ ύφος φέτος την άνοιξη, με μια συλλογή γεμάτη από παιχνιδιάρικο και προσωπικό στυλ.
Άνετα μπουφάν με patchwork από δέρμα και σουέτ κάνουν το look μοντέρνο και τα μεσάτα μπουφάν με μοτίβα χαρίζουν μια πιο αγαλματώδη γραμμή.
Οι μπλούζες με....

βολάν προσθέτουν απαλότητα, και ένα μακρυμάνικο τοπ σε ματ μεταλλιζέ χρώματα προσδίδει μια τραχύτητα στο look.
Τα σουέτ κολάν με μοτίβο προσφέρουν υφή, ενώ τα skinny τζιν ανοίγουν ελάχιστα στον αστράγαλο.
Κομψά φορέματα από βαμβακερό βουάλ αποπνέουν έναν βίντατζ ρομαντισμό και φορέματα με μοτίβα είναι καλυμμένα με μαντικά σύμβολα, προσδίδοντας μια αίσθηση αστικού μυστικισμού.
Αυτή η μποέμικη αίσθηση συνεχίζεται στην γκαρνταρόμπα των γυναικείων αξεσουάρ, όπου μεγάλα κοσμήματα και ζώνες έχουν μυστικιστικά στοιχεία που συνδυάζονται τέλεια με τα ρούχα.
Οι σουέτ ελαστικές μπότες μέχρι το μηρό αποδεικνύουν ότι τα ίσια παπούτσια αποτελούν άποψη, και για την ολοκλήρωση του look, τα γιλέκα από απομίμηση γούνας είναι το βασικό κομμάτι αυτής της σεζόν.
ΘΕΜΑ: Νέο αστικό ύφος αγοροκόριτσου που συνδυάζει το σκληρό με το παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα μποέμικο στυλ.
ΓΡΑΜΜΗ: Κομψό αστικό κοντράστ, συνδυασμένο με σχήμα.
ΧΡΩΜΑΤΑ: Μαύρο, λευκό, μόκα, μεταλλικά χρώματα, σπασμένο λευκό.
ΥΦΑΣΜΑΤΑ: Σουέτ, δέρμα, απομίμηση γούνας, βαμβάκι, μεταλλιζέ δέρμα.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Απομίμηση γούνας, ή εφέ απομίμησης γούνας από φούντες, δερμάτινα και σουέτ μπουφάν με διακόσμηση patchwork, υφή και χρώμα των σουέτ κολάν, απαλότητα στις μπλούζες με βολάν και κομψά φορέματα, τραχύτητα των μεταλλιζέ τοπ.
ΒΑΣΙΚΑ ΡΟΥΧΑ: Γιλέκο από απομίμηση γούνας, τοπ με φούντες, μπουφάν με δερμάτινο και σουέτ patchwork, μπλούζα με βολάν, σουέτ κολάν, μεταλλιζέ τοπ, skinny τζιν καμπάνα, μεσάτο μπουφάν με μοτίβο, κομψό φόρεμα.

ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Βραχιόλι με κρεμαστό διακοσμητικό, σκουλαρίκια φεγγάρι και αστέρι, δαχτυλίδια με μεγάλη πέτρα, ζώνη με κρόσσια, σουέτ μπότες μέχρι το μηρό, ίσια μοκασίνια, σανδάλια ίσια ή με τακούνι.
 myself.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια