Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί έκλεισε το κέντρο όπου τραγουδάει ο Νotis

Η κρίση χτυπάει ανελέητα τα νυχτερινά μαγαζιά και όπως φαίνεται, δεν μένει ανεπηρέαστος και ο Νότης Σφακιανάκης, για τον οποίο άλλοτε σχηματίζονταν ουρές στα κέντρα όπου εμφανιζόταν.
Ωστόσο, ο δημοφιλής λαϊκός αοιδός το παρατραβάει με τη συμπεριφορά του επί πίστας -κάτι που συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν αποκάλεσε «ζώα» τους θαμώνες του- και δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να «κατεβεί» πρόωρα το πρόγραμμά του.
Αλλωστε την περασμένη Παρασκευή, λόγω χαμηλών κρατήσεων το Εναστρον παρέμεινε κλειστό, γεμίζοντας ανησυχία τους εργαζομένους στο νυχτερινό κέντρο.
Η αλήθεια είναι πως ο Νότης Σφακιανάκης δεν υπήρξε ποτέ το «καλό παιδί» του ελληνικού τραγουδιού και πάντα έλεγε έξω από τα δόντια τη γνώμη του, ακόμη και στη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεών του.
Ο,τι τον ενοχλεί τις στιγμές που βρίσκεται στην πίστα (για παράδειγμα, τα λουλούδια που πετάνε οι θαυμαστές του), αλλά και οτιδήποτε πιστεύει ότι του δημιουργεί πρόβλημα στην αισθητική του και τις πεποιθήσεις του το... κράζει.
Ομως, όπως όλα δείχνουν, αυτή η extreme συμπεριφορά του δεν γίνεται πλέον ανεκτή ούτε και από τους φανατικούς θαυμαστές του, οι οποίοι έως τώρα τον λάτρευαν με όλες τις ιδιαιτερότητές του.
Απόδειξη το γεγονός ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Εναστρον δεν ήταν λίγοι οι θαμώνες που βγήκαν έξω από τα ρούχα τους, όταν τον άκουσαν από μικροφώνου να τους χαρακτηρίζει «ζώα», επειδή «ψηφίζετε αυτούς τους πολιτικούς».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δυσαρεστημένοι μαζί του είναι και μουσικοί του, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τις αμοιβές τους. Να θυμίσουμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε προ λίγου καιρού στη δίνη του κυκλώνα με τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, γεγονός που κάποιοι θεωρούν ότι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προσέλευση στις live εμφανίσεις του. Αλλοι πάλι πιστεύουν ότι ο λόγος της αναδουλειάς του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται δεν είναι άλλος από την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει υποστεί η νυχτερινή διασκέδαση λόγω της οικονομικής κρίσης. Αλλωστε, γι' αυτό αναγκάστηκε να «κατεβάσει ρολά» και το πρόγραμμα του Σταμάτη Γονίδη με την Ελλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή.
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια