Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

O George δικός σου για ένα βράδυ με €5

Ποια θα κερδίσει μια βραδιά στο κόκκινο χαλί δίπλα στον Clooney;
Προσφέρει μια βραδιά με τη συντροφιά του για λιγότερο από όσο κοστίζει ένα κοκτέιλ -τουλάχιστον με Αθηναϊκές τιμές.
Ο ωραίος George Clooney δέχτηκε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό του....

site omaze.com με έπαθλο όχι απλά τη γνωριμία μαζί του αλλά πολλά περισσότερα.

Η/Ο τυχερή(ός) θα πάρει έναν φίλο/ή του και θα βρεθεί στα παρασκήνα του Late Show with David Letterman, όπου ο George είναι καλεσμένος τις προσεχείς ημέρες, ενώ στις 4 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη θα μπουν μαζί στη λιμουζίνα που θα τον μεταφέρει στην πρεμιέρα του ολοκαίνουριου φιλμ του σταρ Monuments Men για να περπατήσουν μαζί στο ίδιο κόκκινο χαλί με τους Cate Blanchett, Matt Damon και Bill Murray, οι οποίοι επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία της οποίας τη σκηνοθεσία,την παραγωγή και το σενάριο υπογράφει ο Clooney.

Η βραδιά δεν τελειώνει όμως εκεί αφού ο ωραίος George θα πάρει μαζί του τη νικήτρια και στο VIP πάρτι που θα ακολουθήσει της πρεμιέρας, ενώ το styling (φόρεμα, μαλλιά, μακιγιάζ ή σμόκινγκ για τους κυρίους) περιλαμβάνεται στο πακέτο μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Νέα Υόρκη και τη διαμονή.

Και όλα αυτά με μόλις 10 δολάρια (περίπου 7,5ευρώ), όσο κοστίζει δηλαδή η συμμετοχή στο διαγωνισμό, ο οποίος ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου 2014.

Ο λόγος που ο ηθοποιός βάζει σε λοταρία μια τέτοια βραδιά είναι για να υποστηρίξει οικονομικά το Satellite Sentinel Project, τη ΜΚΟ που ίδρυσε το 2010 κατά των εγκλημάτων πολέμου και τη ςπαραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Σουδάν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια