Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Σύνδεσμος του Πόρτο Λεόνε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός επίσκεψη στην Ε.ΨΥ.ΜΕ.

Μια υπέροχη συνάντηση με την Ε.ΨΥ.ΜΕ., τα παιδιά της παιγνιοθήκης Κερατσινίου αλλά και την Αντιδήμαρχο Μέριμνας Μαρία Σενικίδη
Σήμερα ο Σύνδεσμος του Πόρτο Λεόνε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στην Εταιρεία ψυχοκοινωνικών μελετών (Ε.ΨΥ.ΜΕ.) καθώς και.....

στα παιδιά της παιγνιοθήκης Κερατσινίου στα πλαίσια της κοινωνικής μας δράσης. Το εγχείρημα παρά την βροχή στέφθηκε με επιτυχία και έδωσε χαρά σε 97 άτομα με ειδικές ανάγκες κάθε ηλικίας!

Πραγματικά συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Μέριμνας την κυρία Μαρία Σενικίδου για αυτό τοτεράστιο έργο που προσφέρει στη Παιγνιοθήκη και γενικά στα Άτομα με Ειδικές Ικανότητες εδώ και πολλά χρόνια.

Πραγματικά ο τίτλος της Αντιδημάρχου δεν είναι τίποτα άλλο εκτός απότην ηθική επιβράβευση για τον Αγώνα που δείνει τόσα χρόνια. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Γιατί αν δεν έχεις ανθρωπιά δε μπορείς να κάνεις τπτ.

Επίσης σήμερα ήταν η μόνη φορά στα 3,5 χρόνια που παρευρίσκομαι στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που αισθάνθηκα ευτυχισμένος σ αυτή την αίθουσα.

Ο αυτοσκοπός της ζωής μας δεν είναι πως θα κερδίσουμε περισσότερα χρήματα και πως να ικανοποιήσουμε τις υλικές μας ανάγκες.

Η δύναμη που παίρνεις όταν βλέπεις αυτά τα παιδιά, αυτούς τους ανθρώπους με τα τόσα προβλήματα να μη χάνουν το κουράγιο τους και να αγωνίζονται για ότι καλύτερο στη ζωή τους είναι πράγματι ένα μάθημα ζωής για μας.

Τους ευχαριστούμε πολύ.
xsgardelis

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια