Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανοιγόκλεισε τα μάτια του ο Σουμάχερ

Είναι μόνο ένα μικρό βήμα, αλλά ταυτόχρονα και μία πρώτη ελπίδα…
Σύμφωνα με την «L’ Equipe», ο οργανισμός του Μίχαελ Σουμάχερ αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνισή του από το τεχνητό κώμα, στο οποίο βρισκόταν από....

τις 29 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι... μέχρι χθες απ' όταν και οι γιατροί αποφάσισαν να τον "ξυπνήσουν".

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως η διαδικασία επαναφοράς του έχει αρχίσει με τη μείωση των φαρμάκων από τη Δευτέρα και το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι ήταν ότι ανοιγόκλεισε τα μάτια του. Οι ειδικοί τονίζουν πως η «αφύπνισή» του από το τεχνητό κώμα θα διαρκέσει αρκετές μέρες και χρειάζεται προσοχή.

Η οικογένεια του Σουμάχερ εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος και η μάνατζερ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 με νέα της ανακοίνωση χθες τόνισε πως οποιαδήποτε πληροφόρηση δεν προέρχεται από τους γιατρούς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν φημολογία.

Πάντως χθες το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ εξέδωσε νέα οδηγία προς τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου ζητώντας εχεμύθεια για την πορεία της υγείας του Σουμάχερ, προκειμένου να μην ασκείται μεγαλύτερη πίεση από τα ΜΜΕ στην οικογένεια και τους γιατρούς.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια