Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Υπέγραψε ο Μήτρογλου στη Φούλαμ

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι παίκτης της Φούλαμ και τυπικά, καθώς υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής στην αγγλική ομάδα, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε το μεσημέρι ....

στα γραφεία της Φούλαμ και μετά από τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του και τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του περισσότερα από 15 εκ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα λάβει περίπου 2,5 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας του με τους "Κότατζερς".
Η ανακοίνωση
"Η  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Έλληνα διεθνή Κωνσταντίνου Μήτρογλου για 4,5 χρόνια για μη ανακοινώσιμο ποσό, με τον ποδοσφαιριστή να μένει στο 'Κρέιβεν Κότατζ' μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 25χρονος επιθετικός φτάνει στο Δυτικό Λονδίνο από τον Ολυμπιακό, όπου σημείωσε 14 γκολ στη φετινή Super League, καθιστώντας τον αρχισκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Μήτρογλου άρχισε την καριέρα του στη Γερμανία πριν μετακινηθεί στον Ολυμπιακό το 2007, όπου πραγματοποίησε 148 εμφανίσεις και σημείωσε 62 τέρματα, σε 6 σεζόν. Βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και ένα σούπερ καπ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Μήτρογλου σημείωσε 8 τέρματα σε 28 εμφανίσεις με τη χώρα του. Σκόραρε 3 κρίσιμα τέρματα στα μπαράζ της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στη νίκη επί της Ρουμανίας τον περασμένο Νοέμβριο, στέλνοντας τη χώρα του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο Μήτρογλου έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πέτυχε χατ τρικ στο Champions League, σημειώνοντας και τα 3 τέρματα στη φετινή εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Άντερλεχτ στη φάση των ομίλων".


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια