Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το σκίτσο με όλα τα σημαντικά γενονότα του 2013!

Μέσα στο 2013 που τελείωσε, συνέβησαν αρκετά σημαντικά γεγονότα στον κόσμο.
Όλα αυτά συγκεντρώνει με εντυπωσιακό τρόπο, ένας Αμερικάνος σχεδιαστής σε ένα και μόνο σκίτσο..
Από σημαντικά όπως ο θάνατος του Νέλσον Μαντέλα μέχρι....

πιο ευτελή όπως το τέλος του Breaking Bad μετά από 5 σεζόν, ο Αμερικανός σκιτσογράφος Μάριο Ζούκα αποχαιρετά το 2013 δημιουργώντας ένα μοναδικό σκίτσο που κάθε του λεπτομέρεια είναι και ένα γεγονός της χρονιάς.
Οσοι έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2013, όπως ο Νέλσον Μαντέλα, ο Πολ Γουόκερ και ο Λου Ριντ, βρίσκονται στα σύννεφα με επιγραφές με το όνομα τους από κάτω.
Σε δεύτερο επίπεδο βρίσκονται οι αφίσες που καλωσορίζουν νέα τεχνολογικά προϊόντα όπως το Playstation 4, το Samsung Galaxy IV και το καινούργιο San Andreas και αποχαιρετούν δημοφιλείς σειρές που τελείωσαν μέσα στο 2013, όπως το Breaking Bad και το How I met Your Mother, δείχνοντας τις αφίσες τους να σκεπάζονται με καινούργιες.
Ωστόσο παρατηρώντας την εικόνα καλύτερα βλέπει κανείς την απίστευτη λεπτομέρεια των σκίτσων που περιλαμβάνει από τον τελικό του UFC (κάτω αριστερά) και τις νέες κυκλοφορίες της Μάιλι Σάιρους αλλά και των Daft Punk (στη σκηνή) την μέχρι την αποδοχή των ομόφυλων γάμων (κάτω κέντρο) και τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια σε όλο τον κόσμο (στα αριστερά).
 e-frapedia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια