Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δεν έχω τίποτα να φορέσω: Λύσεις

Πολλές φορές εμάς τα κορίτσια μας πιάνει ένα πράγμα , ένα κακό και παθαίνουμε κρίση . …
Είναι οι φορές που πραγματικά μας φαίνεται ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε , είτε επειδή δε μας μπαίνει το αγαπημένο μας τζιν , είτε επειδή έχουμε τα γυναικολογικά μας , είτε επειδή δεν αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας και έξαφνα σβήνουν όλα από μπροστά μας  και το μοναδικό....

που υπάρχει εκείνη τη στιγμή είναι η σκέψη ότι δεν έχω τίποτα να φορέσω , είμαι χάλια και δε θα είμαι ωραία όταν θα βγω και τέτοιες χαζομάρες.
Λοιπόν κορίτσια χαλαρώστε!
Όλες το έχουμε περάσει και θα το περνάμε …
Υπάρχουν βέβαια κάποια tips και μυστικά που μας κάνουν ταυτόχρονα να αποφεύγουμε κάθε σκέψη τέτοια , να τη προλαβαίνουμε και να αισθανόμαστε κουκλάρες!
1)      Μόλις καταλαβαίνουμε ότι μας έρχεται αυτή η σκέψη είναι να χαλαρώνουμε να βάζουμε το αγαπημένο μας τραγούδι για να μας ανεβάσει τη διάθεση . Και αν δε μας μπαίνει αυτό το τζίν χάλασε ο κόσμος;;
2)      Βγάζουμε κατευθείαν το τζιν , προσπαθούμε να σκεφτόμαστε αισιόδοξα πίνουμε κρύο νερό και βάζουμε το ρούχο που έχουμε κάπου καταχωνιάσει για τις περιπτώσεις αυτές ! Τι εννοώ; Θα πρέπει να έχετε ένα συνολάκι έκτακτης ανάγκης που να ξέρετε ότι σε αυτό αισθάνεστε υπέροχες , πιστεύετε ότι σας ομορφαίνει , ότι σας αρέσει . Αυτό λοιπόν το έχετε κάπου βάλει στην ντουλάπα σας και όταν λοιπόν έρχονται αυτές οι κακές σκέψεις θα το  κατευθείαν και έτσι θα νιώθετε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας .
3)      Ξεκινήστε να βάφεστε και να φτιάχνετε τα μαλλιά σας . Αυτό θα σας δώσει μια extra λάμψη και δύναμη καθώς επικεντρωμένη στο να ομορφύνετε το πρόσωπό σας θα ξεχάσετε κατευθείαν το πρόβλημα.
4)      Άλλο ένα μυστικό είναι …πηγαίνετε να γράψετε κάπου τι χρειάζεστε και δείτε το μετά από κανα 2μέρες. Έτσι θα καταλάβετε τι πραγματικά χρειάζεστε και τι όχι .
5)      Γενικότερα πιστεύω πως αν σας πιάσει αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχετε ρούχα απλά δεν έχετε κάτι εντυπωσιακό που να ταιριάζει με όλα και να δίνει αυτό το «sth little extra »!!!Ψάχτε για κομμάτια που είναι εντυπωσιακά με λαμπερές λεπτομέρειες και προσδίδουν στο ντύσιμο αυτό το κλικ που χρειάζεται για να ζωντανέψει!
6)      Δε θα το βάζετε κάτω. Είστε δυνατές και θα τα καταφέρετε ; Και άμα 2 -5 -10 κιλάκια σας στέκονται εμπόδιο μην τους κάνετε τη χάρη !Με ήρεμο ρυθμό να είστε βέβαιες ότι θα κερδίσετε .Μπορεί να μην έρθει όσο γρήγορα φαντάζεστε αλλά κάποια στιγμή θα έρθει !
7)      Μη δοκιμάζετε ρούχα τα οποία μπορεί να μη σας γίνονται επειδή μπορεί να έχετε πάρει μερικά κιλάκια , να φοράτε ρούχα που να ξέρετε ότι σας πηγαίνουν και ότι αισθάνεστε όμορφα μέσα σε αυτά .
8)      Υπάρχει βέβαια το άλλο άκρο! Μπορεί να μην έχετε πάρει κανένα κιλό , μπορεί όντως να σας πηγαίνει το ρούχο αλλά την κρίση της τελειότητας και της ματαιοδοξίας μας πολλές φορές ξεπερνάμε τα όρια . Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φορέσουμε αυτό το συνολάκι ανάγκης όπως το αποκαλώ το οποίο θα σας σώσει πιστέψτε με !Εάν θέλετε να μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να επιλέξετε ένα συνολάκι ανάγκης  (emergency outfit) μου γράφετε από κάτω και κάνουμε άρθρο για αυτό!
Όλα στη ζωή θέλουν τρόπο …όχι κόπο!
spoiledmag.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια