Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πόσα θες για ρεβεγιόν στις πίστες

Το λιγότερο 120 ευρώ πρέπει να πληρώσουν τέσσερα άτομα για να κάνουν φέτος ρεβεγιόν στις πίστες.
Εκτός από το «κλασσικό» Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα θα είναι.....

ανοικτά παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη 24, Τετάρτη 25 και Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 1 Ιανουαρίου).
Για να ακούσεις με την παρέα σου τα Κάλαντα από τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Acro» θα χρειαστείς 130 - 150 ευρώ το μπουκάλι (ανά τέσσερα άτομα) ή 65 ευρώ για κρασί (ανά δύο άτομα),
ενώ 140 ευρώ κοστίζει η φιάλη στον «Βοτανικό», όπου εμφανίζονται οι Αντύπας, Νίκος Κουρκούλης και Αγγελική Ηλιάδη και
στο «Caramella», όπου τραγουδούν Γιώργος Τσαλίκης, Κυριάκος Κυανός, Σάκης Αρσενίου και Σάσα Μπάστα.
Με 150 ευρώ το μπουκάλι και το κρασί στα 75 και 85 ευρώ μπορείς να κάνεις ρεβεγιόν στον Πάνο Κιάμο και τους Vegas στο «Club 22» (θα λειτουργεί και την Κυριακή 5/1),
από 160 έως 180 ευρώ για φιάλη και 80 ευρώ για κρασί θα πληρώσεις στο «Fantasia» για να ακούσεις τον Νίκο Βέρτη,
ενώ από 170 μέχρι 190 ευρώ για ποτό και 90 ευρώ για κρασί θα χρειαστείς στο «Fever» για τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Οικονομόπουλο και Ελένη Φουρέιρα.
Χρήστος Μενιδιάτης, Ηλίας Βρεττός και Χριστίνα Σάλτη κάνουν ρεβεγιόν στο «Gotham» με 120 ευρώ την φιάλη.
Θα σου κοστίσουν από 150 έως 170 ευρώ για ουίσκι και 80 ευρώ για κρασί, για το «Κέντρο Αθηνών» προκειμένου να κάνεις γιορτές με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Στέλιο Ρόκκο.
Στα 140 και 160 ευρώ κυμαίνεται η τιμή για το ουίσκι και στα 70 ευρώ για το κρασί στο «Posidonio» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ,
λίγο παρακάτω, στο «Teatro», Πάολα, Παντελής Παντελίδης, Τάμτα και Stan σε περιμένουν με τιμές από 160 έως 180 για ουίσκι και 80 ευρώ για κρασί.
Ο Νότης Σφακιανάκης θα κάνει Χριστούγεννα στο «Έναστρον» με 160 ευρώ την απλή φιάλη και το κρασί στα 80 και 90 ευρώ (λευκό - κόκκινο).
Γιώργος Μαζωνάκης και Καίτη Γαρμπή, μαζί με τους Νικηφόρο και Ελισάβετ Σπανού, στο «Φωταέριο», θα σου κοστίζουν 160 ευρώ για ουίσκι και 80 ευρώ για κρασί, ενώ διαφοροποίηση τιμών θα υπάρξει μόνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (υπολόγισε γύρω στα 20 ευρώ επιπλέον).
Για γιορτές με «Vox» και Πάνο Καλίδη, Χρήστο Χολίδη, Χρύσπα και Κατερίνα Στικούδη θα λείψουν από την τσέπη σου από 130 έως 160 ευρώ για ουίσκι και 70 ευρώ για κρασί, ενώ, τέλος, αν θες πιο… θεατράλε γιορτές, χωρίς ξενύχτι, ποτά, τσιγάρα και γαρύφαλλα, η παράσταση της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου -που ΔΕΝ θα εμφανιστούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς- έχει τιμές από 15 έως 60 ευρώ, ανάλογα με την ζώνη όπου θα βρίσκεται η θέση σου
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια