Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΛΛΑΔΑ 2014 ζωδιακά

Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα!
Τι προβλέπεται για την Ελλάδα το 2014;
«Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε για όλη την Ευρώπη»
Στο παρόν άρθρο θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα με βάση τους διελαύνοντες πλανήτες και τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας (24/7/1974), δηλαδή με βάση το ωροσκόπιο που διαμορφώνεται με την είσοδο του Ηλίου στον Αιγόκερω στις 21/12/2013:

Πρόλογος: Τα ψέματα τελείωσαν, εμείς;
Η πορεία της χώρας μας εντός του 2013 μας βοήθησε να βγάλουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Κατ' αρχήν, έδειξε με τον πιο ηχηρό τρόπο πως οι ιδεολογίες «μας τελείωσαν» και πως η Ελλάδα έχει γίνει επαρχία των δανειστών. Διαπιστώσαμε την πολιτική διπροσωπία της κυβέρνησης αλλά και πόσο αδίστακτο μπορεί να γίνει το πολιτικό σύστημα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι υποθέσεις με τις Σκουριές Χαλκιδικής, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή. Προσπάθησε να εξοντώσει όσους αντιτίθενται στα συμφέροντά της και τελικά εξοντώθηκε ο ελληνικός λαός.
Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που είναι δεμένη και ομότιμη επί του άρματος του Ευρώ. Σέρνεται πίσω από το άρμα αυτό για μια Ευρωπαϊκή Pax Deutschland. Τo Ευρώ είναι ένα νόμισμα – παγίδα ο σκοπός δημιουργίας του οποίου ήταν να βάλει η Γερμανία χέρι στην περιουσία όλων των άλλων χωρών. Η Ελλάδα μετά από τρία χρόνια μνημονίου χρωστά όσα χρωστούσε αν όχι περισσότερα, με τη Γερμανία να αποβλέπει στα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου Ελλάδος και Κύπρου.
Το κύριο μέλημα του Βερολίνου είναι να μην πέσουν οι κυβερνήσεις της Ιταλίας και της Ελλάδος αλλά χωρίς να δώσει επιπρόσθετη βοήθεια ή να κάνει πίσω σε διεκδικήσεις. Κάπου εκεί αρχίζει το πρόβλημα αφού εάν συμβεί πολιτικό ατύχημα, τότε ο αυτοματισμός θα προκαλέσει το φαινόμενο του ντόμινο. Έτσι η Ευρωζώνη μπορεί να μπει σε μεγάλες περιπέτειες.
Ο διελαύνων Πλούτωνας εισέρχεται στον 7οίκο της Ελλάδος (7ος =συμβόλαια, συμβάσεις, συνεργασίες, εταίροι, φανεροί εχθροί) ενώ εκεί ήδη εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται ο Ποσειδώνας (εξαπάτηση) για αυτό την έχουμε πατήσει άσχημα. Από 12/12/2013 ο Πλούτωνας ως εκθέτης στην εξίσωση Ερμής / Κρόνος = Μηδενική Κριού / Ποσειδώνας = Βόρειος Δεσμός / Άδμητος προοιωνίζει αβεβαιότητα για το μέλλον, αλλαγές που πραγματοποιούν εχθροί ή εταίροι που δεν είναι ορατές αλλά διαβρωτικές ενώ θα υπάρξουν ειδικού τύπου διατάξεις κυρίως σε θέματα ενώσεων, συνεργασιών, γάμου, κοινωνικών δικαιωμάτων ενώ από 1/3/2014 θα σχηματίζεται η ίδια εξίσωση αλλά στη θέση του Πλούτωνα θα βρίσκεται ο Ουρανός, ο πλανήτης της τεχνολογίας, της ανατροπής και των ξαφνικών γεγονότων.
Ως εκ τούτου, προμηνύονται δηλητηριάσεις εξαιτίας σύγχρονων μεθόδων, προβλήματα με ηλεκτρονικές ή ηλεκτρικές συσκευές, σκάνδαλα τύπου Siemens και διάλυση εταιρείας ή απώλειες που σχετίζονται με την τηλεόραση, την τεχνολογία, την αεροπορία, τον ηλεκτρισμό κτλ. Επιπλέον, θα έχουμε μεγάλες αλλαγές σχετικά με τα «κλειστά επαγγέλματα» (όσα έχουν απομείνει), ρήξεις στους κυβερνητικούς κύκλους αλλά και προβλήματα με πάγιες τραπεζικές εντολές και ηλεκτρονικές διαδικασίες. Συγχρόνως προμηνύεται σπάσιμο των αλυσίδων. Το τελευταίο συγκρατήστε το!
Επιπλέον, ο προοδευμένος Άρης θα ισούται με τον Βουλκάνους του ετήσιου (Annual) προεικονίζοντας πράξεις βίας, επιβολή και ο στρατός... βοηθός.
Ο διελαύνων Δίας έως τις 15/7/2014 θα βρίσκεται στον 1ο οίκο της Ελλάδος και δείχνει ότι ο λαός θα πρέπει να κινητοποιηθεί (ο Δίας κυβερνήτης του 6ου =κατώτερα κοινωνικά στρώματα στον 1ο δραστηριοποίηση τους) διότι όπως λέει και ο ποιητής «Θέλει οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους».
Οι αλλαγές που θα γίνουν όσον αφορά στην ανώτατη κεντρική εκτελεστική εξουσία της χώρας (Ουρανός στον 10ο της Ελλάδος) θα είναι πρωτοφανείς για τα ελληνικά χρονικά, ενώ θα δούμε μια ανορθόδοξη, για τα μέχρι τώρα δεδομένα, κυβέρνηση.
Σχετικά με τα οικονομικά της χώρας, μην περιμένετε η Ελλάδα να ανακτήσει την προηγούμενη οικονομική της κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν οι προοπτικές να μπουν οι βάσεις για να αρχίσει να ορθοποδεί το 2016 (αυτό υποστηρίζω εδώ και τρία χρόνια όποτε θα το ακούτε για δύο χρόνια ακόμη).

Κοινωνία και ζητήματα αυτής: «Αν δεν χωράς σε μια άδεια πατρίδα... τότε παντού περισσεύεις και παντού ξεψυχάς».
Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος σε μια δύσκολη περίοδο, σε ένα κατά ευφημισμό κράτος με ανύπαρκτη πρόνοια και ανθρωπιά; Βία και αναταραχές υποδεικνύει ο προοδευμένος Άρης ενώ ο προοδευμένος Ζευς μιλά για στρατό και αστυνομία που θα βρίσκεται στο πόδι.
Ένας λαός που αγωνιά για τη σύνταξη του, για το αν θα 'χει το παιδί του να φάει και αν θα έχει να πληρώσει το ενοίκιό του μπορεί να φτάσει να ψηφίσει οποιονδήποτε. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει πως ο Αδόλφος Χίτλερ ανέβηκε στον εξουσία με Ουρανό στον Κριό πάνω στην ανάγκη του Γερμανού να επιβιώσει. Στην περίπτωση της Ελλάδας από 23/3 ως 2/9/2014 ο διελαύνων Ποσειδώνας θα τετραγωνίζει το γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος που σημαίνει ότι μεταξύ των λόγων και των πράξεων των κυβερνώντων θα υπάρχει ασυμφωνία και ανακολουθία. Επιπλέον, ο προοδευμένος Δίας εκτός από διατάγματα σχετικά με χρηματοδοτήσεις, κέρδη από υγρά και καύσιμα δείχνει μια κυβέρνηση με νέο image και έντονη δραστηριοποίηση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Φαίνεται η ανύψωση του ηθικού χωρίς να σημαίνει πως θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο το βιοτικό επίπεδο. Ο προοδευμένος Ζευς δείχνει ότι παρά τις αποκλίσεις μεταξύ θεωρίας και πράξης τελικώς θα τηρηθεί το «συμβόλαιο» με το λαό.

Οικονομία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις με υπαιτιότητα τρίτων δείχνει ο Ουρανός στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Προμηνύονται «κουρέματα», κλείσιμο τράπεζας και ξαφνικές συγχωνεύσεις τραπεζών, διαδικασίες απελευθέρωσης του τραπεζικού συστήματος ενώ οι δίκες για οικονομικά αδικήματα θα αυξηθούν κατακόρυφα. Φορείς της παιδείας και της δικαιοσύνης θα εναντιωθούν σε οικονομικές πολιτικές. Δύσκολη είναι η περίοδος μετά τις 21/2 αφού ο προοδευμένος Βουλκάνους θα ισούται με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος σχηματίζοντας την εξίσωση Βουλκάνους = Ποσειδώνας = Σελήνη / Άδης = Πλούτωνας / Άδης = Ουρανός/Άδμητος που δείχνει ανησυχίες λόγω έλλειψη πόρων, επιδείνωση μιας ήδη άσχημης κατάστασης, διάλυση, παραίτηση, μάταιη επανάσταση και πάλη ενάντια στην καταστολή.
Επιπλέον, τα έσοδα όχι μόνο δεν θα αυξηθούν αλλά θα μειωθούν δραματικά, το κράτος θα αδυνατεί να προσφέρει ενώ ο... θάνατος του εμποράκου θα συνεχιστεί και το 2014 με τις πολυεθνικές και τις μεγάλων συμφερόντων εταιρείες να αρπάζουν τη μερίδα του λέοντος στην αγορά. Αιτήματα δεν θα προωθούνται και μια σύμβαση δεν θα ανανεωθεί!
Τα προβλήματα αυτά θα έχουν αντίκτυπο και στα Μ.Μ.Ε (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο κτλ) και μεγάλοι γίγαντες των Μ.Μ.Ε βλέποντας την πτώση τους θα παρασύρουν και τον πολιτικό κόσμο. Έτσι, έγγραφα, συνομιλίες και μυστικές οικονομικές συμφωνίες θα δουν το φως της δημοσιότητας. Λάθη και πάθη του παρελθόντος, μίζες και ρεμούλες έρχονται στο προσκήνιο και από τον Απρίλιο του 2014 η Ελλάδα θα θυμίζει ένα απέραντο δικαστήριο. Μιλάμε για πολλά ζευγάρια χειροπέδες.

Πολιτικές εξελίξεις: «Πουθ' έρχεσαι; Απ' τη Βαβυλώνα. Που πας; Στο μάτι του κυκλώνα»
Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι μεγάλες και καταιγιστικές. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για τη διάλυση μιας συνεργασίας και μιας πολιτικής δύναμης και δείχνει ότι ερωτικά και οικονομικά σκάνδαλα θα φέρουν μεγάλα γεγονότα που θα αλλάξουν το κράτος. Ο προοδευμένος Ζευς μιλά για έναν ηγέτη που μπορεί να εμπνέει του άλλους ενώ ο προοδευμένος Ωροσκόπος (τι αντίκτυπο έχουν πάνω μας οι πράξεις των άλλων) μιλά για τον διαχωρισμό της θέσης κάποιου μέσα στην κυβέρνηση, ικανή να σημάνει την εγκατάλειψη πάνω στα δύσκολα! Επιπλέον, δείχνει ότι είναι πολύ πιθανές αλλαγές διατάξεων ή θεμάτων νομικού πλαισίου στο ζήτημα ή τη διαδικασία των εκλογών. Απλή αναλογική ή «μαγειρεμένη» αναλογική;
Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) έχουν διαφορά «γέννησης» σχεδόν έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πως οι αργοί γενέθλιοι πλανήτες βρίσκονται πάνω – κάτω στις ίδιες μοίρες. Έτσι, ο διελαύνων Ποσειδώνας το 2014 θα τετραγωνίσει τόσο τον Ποσειδώνα τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ ενώ τόσο ο διελαύνων Ουρανός όσο και ο διελαύνων Πλούτωνας θα σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Άρη της Ν. Δ. Στα σημεία ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχτεί καλύτερος. Το κόμμα του Π. Καμμένου θα αρχίσει να κερδίζει δημοσκοπικά, ο Φ.Κουβέλης ίσως εκτεθεί μέσα από προεκλογικές συνεργασίες ενώ η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να πεθάνει. Ίσως, στις εκλογές του Μαΐου να έχουμε ολική ανατροπή σκηνικού.
Το 2014 είναι η χρονιά που θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα. Μην περιμένετε να ζήσετε οικονομικά μεγαλεία όμως όσο να 'ναι... άλλα δύο χρόνια μείνανε. Μετά θα είμαστε καλύτερα!
«Αναζητώντας την Ανάσταση, χωρίς Σταύρωση; Αδύνατον.»
Τι σκέφτεται ο ποιητής; «Έτος ανατροπής ή απλά έτος ντροπής;»
Το έτος 2013 ήταν μια χρονιά όπου ο ιστορικός του μέλλοντος θα τη διδάσκει στην ιστορία ως μια «μαύρη χρονιά». Συγχρόνως, ήταν μια περίοδος που συνέβησαν πρωτόγνωρα πράγματα όπως φυλακίσεις επωνύμων και πολιτικών, δολοφονίες με ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο και ένα κόμμα του κοινοβουλίου να κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Το 2014 θεωρώ πως είναι μια χρονιά ορόσημο, αφού στην χώρα θα συμβούν μεγάλα γεγονότα που θα αλλάξουν την Ελλάδα και το κράτος. Η νυν κυβέρνηση προσπαθεί να «κρατηθεί» στη ζωή αφού τα greekeconomics δεν περνάνε πλέον. Έτσι το καλάθι της νοικοκυράς είναι άδειο, οι τράπεζες δεν «ρίχνουν» χρήμα στην αγορά και το δημόσιο εμφανίζει πλεόνασμα, αφού έχει κάνει «άτυπη» στάση πληρωμών στο εσωτερικό της χώρας. Ως εκ τούτου, η πείνα φέρνει αναταραχές...
Αν η οικονομία βασίζεται σ' ένα μεγάλο βαθμό στην καλή ψυχολογία και στην ισότιμη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολίτη τότε και στις δύο περιπτώσεις η Ελλάδα αποτυγχάνει. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει την άνοδο των άκρων και γενικά νεωτεριστικών καταστάσεων. Σε συνδυασμό με τον Άδη να προμηνύει ένταση και τον Κρόνο τον Υποθετικό να μιλά για ένα ύπουλο παιχνίδι το 2014, οι αναταραχές θα κάνουν την Ελλάδα breaking news.

Πολιτικό σκηνικό: «Όλα από χέρι χαμένα... και τα σπίρτα μας βρεγμένα»
Το σκηνικό έχει ήδη αλλάξει, ωστόσο αναμένονται και άλλες αλλαγές. Ο Ήλιος δείχνει ότι πρόσωπα του δημοσίου βίου θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση ενώ ο ελληνικός λαός εξαγριωμένος θα φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Θα δείξει εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα ωστόσο τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία.
Μέρος της εξίσωσης του Κρόνου Υποθετικού μιλά για συγκυβέρνηση ή πιο σωστά για παράλληλη κυβέρνηση. Όμως για να συμβεί αυτό ο Κρόνος Υποθετικός υποδεικνύει απώλεια θέσης, απώλεια της πρωτιάς. Η κυβέρνηση όπως δείχνει ο Κρόνος Υποθετικός θα έχει να αντιμετωπίσει και σοβαρά κλιματολογικά προβλήματα.
Επικοινωνία μεταξύ κομμάτων δύσκολα θα υπάρξει. Οι πόλοι θα είναι τρεις, οι μνημονιακοί, οι αντιμνημονιακοί και η Χρυσή Αυγή.
Όσον αφορά στη συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ οι εξισώσεις του Βουλκάνους δείχνουν σατανική προπαγάνδα και παρασκηνιακές λύσεις.
Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα κάνει ακόμα πιο επιθετική πολιτική αλλά πολλά πράγματα σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις του δεν θα γίνουν κατανοητά. Ίσως να βρεθεί αντιμέτωπος με ζητήματα αποχώρησης κάποιου στελέχους, που ωστόσο δεν θα τον βλάψει.
Οι ΑΝ.ΕΛ θα τα λένε καλά αλλά ίσως χρειαστεί να γίνουν πιο ουσιαστικοί και να ανοιχτούν στην περιφέρεια. Ο κόσμος θα αναζητά κάτι διαφορετικό και αυτό θα είναι ένα συν για το κόμμα τους. Ο Ποσειδώνας μπορεί να κάνει θαύματα ενώ θα πρέπει να μελετηθεί το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΔΗΜ.ΑΡ του Φώτη Κουβέλη δεν θα μπορεί να πείσει γιατί από ό, τι φαίνεται έχει στοκ από κιβώτια με... αδιάθετες «κόκκινες γραμμές» ενώ ο Ποσειδώνας κάνει υπόγεια και αθόρυβη ζημιά στον Φώτη Κουβέλη που ελπίζει σε συνεργασίες με old fashion ΠΑΣΟΚους.
Η Ν.Δ μαζί με τον ΠΑΣΟΚ θα έχουν τρελό πρόβλημα από τον Μάρτιο έως το τέλος του 2014 αφού ο διελαύνων Ποσειδώνας τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ποσειδώνα των δύο κομμάτων. Και τα δύο κόμματα θα έρθουν αντιμέτωπα με κύμα φυγής στελεχών που θα αποτάσσουν από πάνω τους το μνημόνιο. Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου θα καταρρεύσει.
Το ΚΚΕ θα παραμείνει σταθερό και ελαφρώς ενισχυμένο ενώ η Χρυσή Αυγή, αν και θα δειχθεί σοβαρά πλήγματα, κάποια εκ των οποίων πολύ πιθανόν να σχετίζονται με εγκληματικές ενέργειες, είναι πολύ σκληρή για να τελειώσει.

Κοινωνία: Η Ελλάδα στα κάρβουνα
Ο κόσμος το 2014 θα ζοριστεί κι άλλο. Ο ετήσιος Άδμητος δείχνει έκρηξη σε δημόσιο ή κρατικό κτίριο ενώ ο Βουλκάνους μιλά για θάνατο επιφανούς ατόμου εντός της φυλακής, πόλεμο ανακοινώσεων και θερμό επεισόδιο.
Προβλήματα στον τομέα της υγείας και της παιδείας θα προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές. Με την κοινωνία να έχει φτάσει στα όριά της το 2014 σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να θεωρηθεί έτος του καναπέ. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι κανένα κόμμα δεν θα μπορεί να κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους.
Πολλοί θα κατανοήσουν ότι «μαγικές συνταγές» δεν υπάρχουν ενώ όσοι πιστέψουν τη σίγουρη επιτυχία ενός εγχειρήματος ο ετήσιος Ζευς δείχνει ότι θα αποδειχθεί «φούσκα» και θα φέρει προβλήματα. Επίσης, δείχνει ότι η οικονομική κατάσταση τόσο της χώρας όσο και των ασφαλιστικών ταμείων θα αποδειχτεί μη αναστρέψιμη. Ωστόσο διαφαίνεται κάποια άνοδος της βιομηχανικής παραγωγής.
Η ετήσια Σελήνη μιλά για μια κυβέρνηση που παρά το ότι θα αναγνωρίσει τα σφάλματά της εκ των υστέρων, θα ελεγχθεί για τα πεπραγμένα της. Το 2014 θα βρίθει από εξεταστικές και νέες ποινικές διώξεις πολιτικών προσώπων.
Ο ετήσιος Άδης μέλλει να σημαδέψει το 2014 για την Ελλάδα. Θρήνος, δυσάρεστες ειδήσεις και μια απίστευτη δολοφονία ή αυτοκτονία που θα προκαλέσει πανδαιμόνιο. Παρ' όλα αυτά ο λαός θα στείλει ξεκάθαρα μηνύματα. Αν το συνταγματικό τόξο τα κάνει μαντάρα δεν το 'χει σε τίποτα να δώσει τρελά ποσοστά σε κάποια... «εγκληματική οργάνωση» και να τρελάνει την Ευρώπη. Θυμάστε τι είχαμε γράψει στις εκλογές του 2012 και στις προβλέψεις για το ηλιακό έτος του 2013; Υπενθυμίζω την έκφραση «Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε».
Στα θετικά της χρονιά συγκαταλέγονται καλλιτεχνικές, αθλητικές και αστρολογικές επιτυχίες.

Γενικές Διαπιστώσεις: Κλείσαμε – Κλειστό λόγω απογραφής
Μπαίνουμε σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη αφού θα πρέπει να επιλέξουμε τι θα κάνουμε. Μέσα από γεγονότα που θα λαμβάνουν χώρα πέριξ της Ευρωζώνης η Ελλάδα φαίνεται ότι θα την πατήσει. Πάσης φύσεως διακρατικές συμφωνίες θα είναι επισφαλείς, ξένοι αξιωματούχοι θα βγάλουν λάθος αποφάσεις, η Ελλάδα πιθανόν να δεχθεί νομικές κυρώσεις ενώ ζημίες θα υποστούμε από συνεργασίες ισχυρών ξένων κρατών ή προσωπικοτήτων με εχθρικές ή ανταγωνίστριες χώρες. Απογοητευτικά θα είναι τα αποτελέσματα τόσο από την εξωτερική όσο και τη διπλωματική πολιτική της χώρας. Πολλά πράγματα σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μέσα Μαρτίου περίοδος που πιστεύω ότι θα αρχίσει ένα ανεπανάληπτο Βατερλό για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οι τραπεζικές καταθέσεις θα βρίσκονται σε κίνδυνο και για Greecovery («η ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας.») θα μπορούμε να μιλάμε μετά τα τέλη του 2015.
astrology - Karl Heinz OttingerΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια