Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια 2014: ετήσιες προβλέψεις

Πώς θα είναι το νέο έτος για όλα τα ζώδια; 
Τι επιφυλάσσει το 2014; .....

ΚΡΙΟΣ
Οι ανάγκες ανεξαρτησίας και ελευθερίας σου μεγαλώνουν αυτήν την χρονιά χάρις στον Ουρανό στον Κριό. Αλλαγή και καινοτομία είναι οι λέξεις κλειδιά. Ξεφεύγεις με έναν απότομο τρόπο από ένα παρελθόν που σε ενοχλεί και ξεκινάς να βλέπεις τη ζωή διαφορετικά. Επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου εις βάθος με τον Κρόνο στον Σκορπιό. Οι σχέσεις σου μεταμορφώνονται, οι ιδέες σου φρεσκάρονται. Μαθαίνεις να μην εξαρτάσαι πια από τους άλλους, να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντά σου αν έχεις κοινά οικονομικά να διαχειριστείς.

Αν η στροφή που πήρες στη ζωή σου εδώ και 15 χρόνια δεν σε ικανοποιεί, αν δεν έπιασες τους στόχους που είχες καθορίσει, θα μπορέσεις να πάρεις μια νέα κατεύθυνση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τέλος δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Με τον Δία στον Καρκίνο, οικογένεια και σπίτι τραβάνε όλη σου την προσοχή. Είναι η στιγμή να δημιουργήσεις μία οικογένεια, να κάνεις νέες τροποποιήσεις στο σπίτι σου, να μετακομίσεις ή να αγοράσεις ένα ακίνητο.

Από το καλοκαίρι, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ο ενθουσιασμός σου θα αυξηθούν όπως και ο μαγνητισμός σου. Θα αρέσεις, θα γοητεύεις και θα δεις τους έρωτές σου να φλέγονται, το πάθος να σε ταξιδεύει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μόνη; Θα είσαι η πιο όμορφη! Μια νέα συνάντηση θα μπορούσε όλα να τα αλλάξει.

Tips: Γυρνάς σελίδα στη ζωή σου στο τέλος Φεβρουαρίου. Ζήτω η καινοτομία! Κάνεις ότι σου αρέσει τέλος Φεβρουαρίου και τέλος Απριλίου και χαμογελάς στις δυσκολίες τέλος Σεπτεμβρίου. Έχεις προβλήματα να αντιμετωπίσεις πριν το καλοκαίρι; Ο Άρης, ο πλανήτης σου, θα σε ενθαρρύνει. Θα τα αντιμετωπίσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Η κρίση σε μεταμόρφωσε. Οι αξίες σου άλλαξαν. Είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες, στην φιλοσοφία, στην πνευματικότητα. Ονειρεύεσαι ένα νέο κόσμο όπου όλοι αλληλοβοηθούνται και ζουν ειρηνικά. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε κάνει υποχωρητική και διώχνει τα εμπόδια που σε στεναχωρούσαν, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου. Κατάφερες, εδώ και 14 χρόνια, να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου και να εκφράσεις όλη σου την δημιουργικότητα.

Ήρθε η ώρα τώρα να μοιραστείς με άλλους τις εμπειρίες σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Μπορεί να αποφασίσεις και ένα γάμο ή να χωρίσεις για να μπεις σε μια άλλη σχέση, πιο ικανοποιητική. Η προτεραιότητά σου θα είναι να σέβεσαι τον άλλο για να σε σέβεται και εκείνος. Τότε οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο σταθερές και πιο αρμονικές. Με τον Δία στον Καρκίνο μέχρι τον Ιούλιο, επαφές και μετακινήσεις θα πολλαπλασιαστούν.

Πιθανά σενάρια να αποφασίσεις να γράψεις ένα βιβλίο ή να σπουδάσεις. Αν δουλεύεις στον Τύπο, σε Δημόσιες Σχέσεις ή στο marketing, θα περνάς πιο εύκολα τις ιδέες σου. Από το καλοκαίρι, θα περνάς πολλές ώρες με την οικογένειά σου, θα χαλαρώσεις και θα διώξεις το στρες της προηγούμενης περιόδου. Ο αγαπημένος σου θα σε φροντίζει ιδιαίτερα Μάιο-Ιούνιο αλλά το Δεκέμβριο, θα είναι κατάλληλο το κλίμα για μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Tips: Σχεδιάζεις μια νέα πορεία τέλος Απριλίου! Με την Αφροδίτη τον Ιούνιο, θα είσαι η πιο όμορφη και η πιο σέξι! Ζήτω η ζωή! Από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, οι δραστηριότητές σου εξελίσσονται αργά; Επωφελήσου για να βάλεις τάξη σε ότι δεν έχεις τελειώσει.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Με τον Ουρανό, αυτή τη χρονιά, νέες ελπίδες και νέα όνειρα σε ταξιδεύουν. Νέες φιλίες δημιουργούνται ενώ άλλες τελειώνουν απότομα. Αν δέχεσαι πιέσεις μέσα στη δουλειά, θα επαναστατήσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τέλος πρώτου, αρχές δεύτερου δεκαημέρου. Αν ο αγαπημένος σου καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ζωής σου, θα του θυμίσεις επίμονα ότι υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή και για το τίποτα πραγματικά, από Ιανουάριο μέχρι Ιούλιο, υπάρχει κίνδυνος να βγουν τα μαχαίρια. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα συναισθήματά σου θα είναι ακραία, οι σεξουαλικές σου ανάγκες μεγάλες.

Τα μυστήρια της ζωής σε παθιάζουν. Θα μπορούσες να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να γεννηθείς μέσα σε μια άλλη διάσταση. Πολλά προβλήματα στις σχέσεις σου θα λυθούν στο μαξιλάρι! Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, οι επαγγελματικές σου ευθύνες θα αυξηθούν. Θα δουλέψεις σκληρά και δεν θα σηκώσεις κεφάλι. Πάρε τουλάχιστον τον χρόνο σου να χαλαρώσεις, να κάνεις σπορ και να φροντίσεις τη διατροφή σου για να καλυτερέψεις την υγεία σου.

Ο Δίας στον Καρκίνο θα φέρει έσοδα και ευημερία στις δραστηριότητές σου μέχρι τον Ιούλιο ενώ από το καλοκαίρι και μετά, ανταλλαγές ιδεών και καλύτερες σχέσεις με κοντινά πρόσωπα και γείτονες. Ο Άρης, το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, θα ξυπνήσει τη μαχητικότητά σου και η Αφροδίτη, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο την επιθυμία σου να αρέσεις και να διασκεδάζεις. Η γοητεία σου θα βρίσκεται στην κορυφή τον Οκτώβριο!

Tips: Τέλος Απριλίου ανανεώνεις την εμφάνισή σου. Ζήτω η ελευθερία! Τίποτα δεν είναι ωραίο στο σπίτι σου; Ξεκινάς από τον Ιούλιο εργασίες. Ο Έρωτας σε στεναχωρεί στην αρχή της άνοιξης; Και τι έγινε, υπάρχει προσφορά!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας, η τύχη, διασχίζει το ζώδιό σου μέχρι το καλοκαίρι. Επωφελήσου καθώς αυτό συμβαίνει κάθε δώδεκα χρόνια! Μαζί του, μέχρι τον Ιούλιο, θα τα βλέπεις όλα ωραία και θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Θα ενδιαφερθείς για τον έξω κόσμο, θα θέλεις να ταξιδέψεις και να ανακαλύψεις νέες ηπείρους. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι μεγάλη. Θα σε ακούν. Προσπάθησε όμως να μην κάνεις υπερβολές. Βάλε όρια. Κάνε ένα σωστό budget για να μην οδηγηθείς σε υπερβολικά έξοδα.

Ο Κρόνος, ο σοβαρός, θα είναι ευτυχώς στο πλευρό σου για να σε συνετίζει. Μαζί του, θα μπορέσεις να εδραιώσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να επιβεβαιώσεις την ατομικότητά σου, αυτήν που θα ήθελες εδώ και δέκα χρόνια, θα καταφέρεις επιτέλους να την προωθήσεις και να αντιμετωπίσεις τις αιφνίδιες αλλαγές που ο Ουρανός θα φέρει στη ζωή σου, με τη μορφή του μοιραίου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι οι άλλοι είναι ο καθρέφτης του υποσυνείδητου σου, ότι είναι ανώφελο να τσακώνεσαι μαζί τους αλλά αλλάζοντας μέσα σου εσύ, εσωτερικά, θα τους δεις και αυτούς να αλλάζουν. Με τον Άρη, θα μπορέσεις μέχρι τον Ιούλιο, να διώξεις παλιές συνήθειες που σε κάνουν να κινείσαι με ακατάλληλο τρόπο και με την Αφροδίτη, τον Ιούλιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Νοέμβριο να γίνεις πιο άτακτη από ποτέ.

Tips: Είπες ότι ένιωθες στον αγαπημένο σου. Τι κρίμα αν θέλει να φύγει τον Νοέμβριο! Είσαι ικανή να μετακινήσεις βουνά από τον Ιανουάριο ως τον Ιούλιο. Αλλάζεις θέση στην αρχή της χρονιάς; Ευτυχώς γιατί η ρουτίνα σε σκοτώνει.


ΛΕΩΝ
Ουάου! Κόκκινο χαλί στρώνεται για εσένα αυτήν την χρονιά! Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου τον Ιούλιο! Επιτυχία, προαγωγή, άνοδος. Όλα στα πόδια σου. Λάμπεις! Προσπάθησε όμως να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου ή να υπερβάλλεις γιατί όλα αυτά θα σε επηρεάσουν. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα μπορέσεις να αλλάξεις δουλειά αν στην ήδη υπάρχουσα δημιουργούνται εντάσεις. Να είσαι πολύ επιφυλακτική με τα αγαθά σου αλλά και τη διατροφή σου. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, θα δώσεις όλη σου την προσοχή στην οικογένειά σου και στο σπίτι σου.

Εργασίες, μετακόμιση, αγορά ενός ακινήτου, η υποστήριξη ενός γονέα, η γέννηση ενός παιδιού θα μπορούσαν να ρουφήξουν μεγάλο μέρος από το χρόνο σου. Για να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά πιο υπεύθυνα και να αισθανθείς μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα σου, μια θεραπεία, μια ανασκόπηση στο παρελθόν, θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να διώξεις από τη μνήμη σου ότι σε διαταράσσει. Άλλαξε επίσης τις ιδέες σου. Ταξίδεψε, ζήσε ασυνήθιστες εμπειρίες, διεύρυνε τα ενδιαφέροντά σου (φιλοσοφία, πνευματικότητα). Ο Ουρανός στον Κριό στο επιτρέπει.

Θέλεις να γράψεις ένα βιβλίο, να τελειώσεις μια διατριβή, να οργανώσεις μια εκδήλωση, να λανσάρεις ένα site στο internet; Προχώρα! Ο Άρης μέχρι τον Ιούλιο θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να τα καταφέρεις. Οι έρωτές σου θα ανθίσουν όλο το καλοκαίρι και η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Με την Αφροδίτη, θα είσαι η πιο όμορφη και η πιο σέξι από τον Αύγουστο ως τον Δεκέμβριο.

Tips: Ξεκαθάρισε και πέταξε όλα τα άχρηστα μέσα από το σπίτι σου, αν έχεις γεννηθεί τέλος δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Η ζωή είναι ωραία, σε αγαπούν και σε εκτιμούν από τον Ιούλιο ως το τέλος της χρονιάς. Κάποιες εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα ή τους γείτονες το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς; Κράτα τις απαραίτητες αποστάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ντροπαλή, με αναστολές και εμμονές! Όχι πια! Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Κριό θα τα αλλάξουν όλα. Αρχικά, θα ανακαλύψεις άμεσα τις ανύποπτες δυνάμεις σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Θα ριχτείς με πάθος και ένταση σε όλα όσα αγαπάς. Θα δεις τον αγαπημένο σου όπως πραγματικά είναι. Ο δεσμός σας θα ενισχυθεί αλλά αν σε απογοητέψει, θα τον διώξεις από την ζωή σου χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Κατά δεύτερον, να περιμένεις ριζικές αλλαγές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τέλος πρώτου, αρχές δεύτερου δεκαημέρου (ρήξη μιας οικονομικής συμφωνίας, απρόσμενη κληρονομιά, χρέη που σε πιέζουν να ρυθμίσεις, μια συνάντηση που θα σε συγκλονίσει έντονα). Σεξ και χρήμα θα είναι στην πρώτη γραμμή! Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, θα αλλάξεις τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου. Θα αποφεύγεις να κριτικάρεις ή να θέλεις να τα ελέγχεις όλα για να είσαι ήρεμη. Θα αντιλαμβάνεσαι τους άλλους διαφορετικά και θα δέχεσαι πιο εύκολα τις αντιθέσεις. Μείνε όμως συνετή στις σχέσεις σου.

Ο Ποσειδώνας συγχέει την οπτική σου, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μην παίρνεις καμία απόφαση θολωμένη. Ο Άρης, μέχρι τον Ιούλιο, θα σε βοηθήσει να υπερασπιστείς τα οικονομικά σου συμφέροντα αλλά μην ριχτείς σε περιπέτειες που εμπεριέχουν ρίσκο. Οι έρωτές σου θα ανθίσουν το χειμώνα, στην αρχή και στο τέλος του χρόνου και η λίμπιντό σου, στο τέλος της άνοιξης θα είναι πλούσια και έντονη.

Tips: Δεν θέλεις πια κοινούς λογαριασμούς (τέλος Φεβρουαρίου). Κάνεις αλλαγές για να είσαι ελεύθερη τέλος Απριλίου. Έχεις ανάγκη να σώσεις τον κόσμο, να προστατέψεις τους αδύνατους και τους καταπιεσμένους από το τέλος του καλοκαιριού! Θέλεις τον χρόνο σου για να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι ανώφελο να πληγώνεις αγαπημένα πρόσωπα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο!

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν προνομιούχοι αυτή τη χρονιά στο ζωδιακό. Χάρις στο θάρρος, την επιμονή, το δυναμισμό και τη μαχητικότητα του Άρη που μένει κατ’ εξαίρεση έξι μήνες στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να πας μπροστά χωρίς αβεβαιότητες και δισταγμούς. Δώρο! Ο Δίας, την ίδια στιγμή, θα σου επιτρέψει να σκαρφαλώσεις σε νέες κορυφές και να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Η μοίρα σου θα μπορούσε να σε οδηγήσει στο εξωτερικό, η καριέρα σου να προωθηθεί. Μείνε όμως σε επαγρύπνηση και μην εξιδανικεύεις πολύ την δουλειά που αγαπάς.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα μπορούσε να σου κρύψει τις άσχημες πλευρές. Ο Κρόνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς καλύτερα στις αξίες που έχεις και σ’ αυτά που σου είναι απαραίτητα για να αισθανθείς ασφαλής. Αν έχεις μείνει κολλημένη ακόμα σε κάποιες παλιές συνήθειες, θα δεις τον Πλούτωνα να τρίζει τα θεμέλιά σου. Πιο σταθερή μέσα σου, θα καταφέρεις να φτάσεις σε μια εντελώς διαφορετική διάσταση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Με τον Ουρανό στον Κριό, θα έχεις ραντεβού με το απρόσμενο. Να περιμένεις κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σου. Γάμος, χωρισμός, ρήξη με έναν συνεργάτη ή ρήξη ενός συμβολαίου; Ο έρωτας θα σου δώσει φτερά στην αρχή της άνοιξης και του φθινοπώρου. Ένα πάθος θα μπορούσε να σε ταξιδέψει στο τέλος της χρονιάς.

Tips: Σχεδιάζεις μια νέα πορεία, χωρισμός, μια μετακόμιση είναι στο πρόγραμμα αν έχεις γεννηθεί τέλος Σεπτεμβρίου. Έχεις δύναμη, ενθουσιασμό, μαχητικότητα. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς! Παρακολούθησε τους λογαριασμούς σου και μην ξοδεύεις υπερβολικά, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Υπομονή, η κρίση δεν θα κρατήσει για πάντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αποθαρρύνεσαι αν τίποτα δεν προχωράει όπως θες. Ένας κύκλος 28 χρόνων φτάνει στο τέλος του. Ένα νέο ξεκίνημα θα κάνεις. Είσαι σε πλήρη σύγχυση. Γι’ αυτό ο πλανήτης σου, προκαλεί καθυστερήσεις και σου επιβάλλει ένα διάστημα ενδοσκόπησης για να τα σκεφτείς όλα σοβαρά, από 1η Μαρτίου ως 20 Μαΐου.

Ο Κρόνος, στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά, θα σε βοηθήσει να βρεις το νέο δρόμο που θέλεις να χαράξεις. Βάλε προτεραιότητες! Θέσε ερωτήματα: Ποια είσαι; Τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή; Τι σου λείπει για να το κατακτήσεις; Κάνε μαθήματα, ξεκίνα νέες δραστηριότητες για να δεις τι σου αρέσει πραγματικά. Με το ψάξιμο, θα το βρεις! Ο Πλούτωνας, σε ένα φιλικό ζώδιο, εντείνει τα ερωτηματικά σου αλλά τα πολύ μικρά πράγματα της καθημερινότητας σου θα αποτελέσουν την καλύτερη πηγή πληροφοριών.

Ο Δίας στον Καρκίνο, σύμμαχός σου μέχρι τον Ιούλιο, θα διευρύνει το πεδίο συνείδησής σου και θα σε οδηγήσει μέσα από ταξίδια, μελέτες και νέες εμπλουτισμένες εμπειρίες. Από το καλοκαίρι, νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και νέες ευθύνες θα σου δοθούν. Θα δουλέψεις σκληρά, η επιτυχία είναι στα χέρια σου! Ο έρωτας θα σε κάνει να ονειρευτείς. Θα σε ανεβάσει στις κορυφές τον Απρίλιο και το Μάιο. Θα λάμπεις Οκτώβριο, Νοέμβριο.

Tips:
Αλλάζεις δραστηριότητες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί αρχές Νοεμβρίου. Η ρουτίνα σε σκοτώνει! Ο κόσμος σου ανήκει! Ξεκινάς να τον εξερευνάς το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς! Όλα προχωρούν πολύ αργά στη ζωή σου την άνοιξη; Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς καλά τις φιλοδοξίες σου. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η χρονιά χωρίζεται σε δυο κομμάτια. Το πρώτο, της ενδοσκόπησης, θα σου επιτρέψει μέχρι τον Ιούλιο να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να κατανοήσεις καλύτερα την αιτία κάποιας συμπεριφοράς σου. Θα ευνοήσει επίσης τα οικονομικά με συνεργάτες, τη λήψη δανείων ή πιστωτικών και ίσως σου φέρει μια κληρονομιά. Το δεύτερο, οι προοπτικές ανοίγουν. Θα μπορέσεις να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους ή να βρεθείς ξανά στο πανεπιστήμιο για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου.

Το σημαντικό είναι να προοδεύσεις, να μάθεις και να ζήσεις όσες περισσότερες νέες εμπειρίες μπορείς. Οι αξίες σου (τόσο οι υλικές όσο και οι πνευματικές) θα μπορούσαν να αλλάξουν. Μια απώλεια χρημάτων, μια αλλαγή δουλειάς θα είναι πιθανά σενάρια αλλά με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα συνειδητοποιήσεις ότι οι μικρές χαρές της ζωής που είναι δωρεάν, ένα χαμόγελο, η μυρωδιά ενός λουλουδιού, το κελάηδημα ενός πουλιού αξίζουν συχνά περισσότερο από ένα καλά εφοδιασμένο λογαριασμό τραπέζης.

Με τον Ουρανό στον Κριό, η δημιουργικότητά σου θα ξυπνήσει και ο έρωτας θα σε αναστατώσει. Δώσε ζωή στον καλλιτέχνη ή το συγγραφέα που κοιμάται μέσα σου. Κατέπληξε τον αγαπημένο σου. Οδήγησέ τον σε δρόμους που ποτέ δεν έχει πάει. Θα σε ακολουθήσει όπου θες το Μάιο. Μόνη; Η γοητεία σου θα είναι στην κορυφή στο τέλος του χρόνου. Θα είσαι η πιο όμορφη, πολλαπλασίασε εξόδους και γεύματα. Μια συνάντηση θα μπορούσε να σε συγκλονίσει!

Tips: Βάλε το κλειδί στην πόρτα και φύγε στην άκρη του κόσμου ερωτευμένη (τέλος Σεπτεμβρίου). Άδειασε τον κουμπαρά σου και απόλαυσε, τέλος Νοεμβρίου! Τίποτα δεν είναι επείγον, έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να σκεφτείς ήρεμα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου κάνει ένα μεγάλο νοικοκύρεμα. Σ’ εσένα αλλά και στην κοινωνία. Οι αξίες σου και η συμπεριφορά σου είναι σε φάση αλλαγών. Ελέγχεις λιγότερο και είσαι λιγότερο πρόθυμη. Ακούς περισσότερο την εσωτερική σου φωνή και το δείχνεις. Δουλεύεις πάνω στον εαυτό σου, εξελίσσεσαι και αλλάζουν γύρω σου όλα τα πράγματα. Οι ανάγκες σου δεν είναι πια οι ίδιες. Τέλος η υπερβολική κατανάλωση! Σε χαροποιεί λιγότερο και κοιτάς την ποιότητα. Η στάση zen, η απλότητα, η αυθεντικότητα θα είναι οι λέξεις κλειδιά.

Ο Κρόνος στον Σκορπιό θα τα τακτοποιήσει όλα, θα τα ξεσκονίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα είσαι χαρούμενη και θα αποκτήσεις μια νέα ελευθερία. Με τον Δία, θα θέλεις να μοιραστείς με άλλους τα ιδανικά που θα σε πάνε μπροστά, θα θέλεις να έχεις απλές και αληθινές σχέσεις όπου κανείς δεν κρίνει τον άλλο αλλά αντίθετα τον βοηθάει να προοδεύσει.

Με τον Ουρανό στον Κριό, τα θεμέλιά σου θα ταρακουνηθούν, αν έχεις γεννηθεί τέλος πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. Εργασίες στο σπίτι σου, μετακόμιση, αγορά ακινήτου, η γέννηση ενός παιδιού, η αποχώρηση ενός γονέα.... Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν! Με τον Άρη, το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, η καριέρα σου θα κάνει άλματα. Θα ξεκινήσεις πολλά νέα σχέδια. Η Αφροδίτη, τον Μάιο και τον Ιούνιο θα σου φέρει έρωτα και ηρεμία. Να είσαι χαρούμενη! Θα είσαι η πιο όμορφη και η πιο ερωτεύσιμη στο τέλος της χρονιάς.

Tips: Ξεκαθαρίζεις τη ζωή σου, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Δίνεις θέση στη νέα σου προσωπικότητα! Τι σημασία έχει πόσος χρόνο θα χρειαστεί, ή όλα ή τίποτα, τέλος Μαΐου. Δεν παίρνεις απαντήσεις για τις προτάσεις σου σε σχέδια τον Μάρτιο, τον Απρίλιο ή στις αρχές Μαΐου; Θα τις βελτιώσεις ή θα ψάξεις μια νέα παρουσίαση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 χρόνια πέρασαν. Τι έκανες; Αν όλα προχώρησαν όπως ήθελες, συνέχισε τον ίδιο δρόμο. Διαφορετικά, πάρε το χρόνο σου, με τον Κρόνο στον Σκορπιό, να σκεφτείς για να κατανοήσεις καλύτερα τις αιτίες των αποτυχιών και των επιτυχιών που είχες, να ανιχνεύσεις μέσα σου ποιες συμπεριφορές θα ήταν καλό να αλλάξεις. Αργά και σταδιακά, θα δεις μπροστά σου ένα νέο δρόμο να χαράσσεται. Ο Άρης θα σε βοηθήσει. Μαζί του, μέχρι τον Ιούλιο, θα διευρύνεις τον τρόπο σκέψης σου, θα ανοιχτείς σε νέες ιδέες. Τα ταξίδια θα σε δελεάσουν.

Με τον Δία, θα προσπαθήσεις να αυξήσεις τις δραστηριότητές σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τα αγαθά σου και την υγεία σου. Θα τρως πιο υγιεινά, θα γραφτείς σε ένα spa, θα κάνεις σπορ, γιόγκα. Αυτά θα αποτελέσουν τις βασικές σου προτεραιότητες. Από το καλοκαίρι, συνεργάτες και σύντροφοι ευνοούνται. Ένας γάμος θα μπορούσε να αποφασιστεί και τα προβλήματά σου να ρυθμιστούν με δικηγόρους ή τους κατάλληλους συμβούλους.

Με τον Ουρανό στον Κριό, αντίο στη ρουτίνα, στα πρόσωπα που επεμβαίνουν στη ζωή σου ή τις ιδέες που στριφογυρνούν! Φρέσκος αέρας θα τα διώξει όλα. Η ζωή θα είναι εκπλήξεις και καινοτομίες! Με την Αφροδίτη, θα έχεις καλή διάθεση τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Διπλή προσοχή με τον Έρωτα Ιούνιο, Ιούλιο.

Tips: Διώχνεις από κοντά σου όλα όσα σε εμποδίζουν να προχωρήσεις, τέλος Φεβρουαρίου και Απριλίου. Ονειρεύεσαι αυτό που θα σε πάει μπροστά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Εξερευνάς κάθε νέα ιδέα, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου! Απέφυγε να διασκορπίζεσαι. Φρενάρεις τις ορμές σου, κοιτάς το ουσιώδες και επικεντρώνεσαι στο σημαντικό, τέλος Φεβρουαρίου και Απριλίου.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα όνειρά σου, η φαντασία σου σε ταξιδεύουν αλλά δεν ξέρεις και πολύ καλά ποια είσαι. Τη μια μέρα ο εαυτός σου, την άλλη, μια άλλη! Πως να συνεχίσεις; Παίζοντας τον χαμαιλέοντα δεν διευκολύνεται πραγματικά η επικοινωνία! Προσπάθησε με τον Κρόνο στον Σκορπιό να ξεκαθαρίσεις την οπτική σου απέναντι στη ζωή και να καταλάβεις τους κανόνες του παιχνιδιού. Θα έχεις πρόβλημα αν δεν τους σεβαστείς.

Διεύρυνε τον τομέα της συνείδησής σου. Προόδευσε με γνώσεις. Ενδιαφέρσου περισσότερο για τη φιλοσοφία, τη μεταφυσική ή την πνευματικότητα. Θα αποκτήσεις τα κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να μάθεις προς τα που πας. Πάρε το χρόνο σου επίσης να μοιραστείς πολλές και τρυφερές στιγμές με τον εκλεκτό της καρδιάς σου. Η Αφροδίτη θα στο επιτρέψει τον Απρίλιο και το Μάιο και ο Δίας, από τον Ιανουάριο ως τον Ιούλιο. Με τον Άρη, το φλογερό, η λίμπιντό σου θα ανέβει αισθητά. Οι συναντήσεις θα μπορούσαν να γίνουν όλο και πιο άτακτες. Πάθος!

Από το καλοκαίρι, θα γίνουν διάφορα πράγματα μέσα στη δουλειά σου. Δέξου τις νέες ευθύνες που θα σου δώσουν και ακόμα και αν καμία προαγωγή δεν σου δοθεί, θα εκτιμήσουν όλα όσα έχεις κάνει και αργότερα, οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν. Θα χρειαστεί απλά να περιμένεις αλλά μην το ρίξεις στα γλυκά για να ισορροπήσεις. Το σώμα σου θα πληρώσει το τίμημα και θα το μετανιώσεις.

Tips:
Όσοι φίλοι δεν είναι αληθινοί, σβήσε τους από το καρνέ, αν έχεις γεννηθεί αρχές δεύτερου δεκαημέρου. Στο συννεφάκι σου, κανένας δεν σε ενοχλεί, είναι στο χέρι σου, αν έχεις γεννηθεί αρχές πρώτου δεκαημέρου! Είναι αδύνατον να τα μάθεις όλα αλλά προχωρώντας με μικρά βήματα το δρόμο της γνώσης θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

missbloom

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια