Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια 2014 - 2015

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα επόμενα 2 χρόνια!
Πώς θα είναι τα επόμενα 2 χρόνια για κάθε ζώδιο;
Διάβασε τις προβλέψεις της επόμενης διετίας από την Χρύσα Συκά!....

Η κρίση έχει αναστατώσει όλο τον κόσμο.
Τα χρόνια του Ιχθύ φέρνουν αλλαγές στην υλιστική κοινωνία μας, την κάνουν πιο ανθρώπινη και δημιουργούν ένα κόσμο όπου ο άνθρωπος θα ζει για τον άνθρωπο και θα κυριαρχεί η πνευματικότητα.
Διάβασε πως θα είναι τα επόμενα δυο χρόνια, τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τις λιγότερες απώλειες, πως θα είναι η συναισθηματική σου ζωή, πως θα ξεπεράσεις την κρίση και θα οδηγηθείς σε ένα λιμάνι όπου θα νιώθεις χαρά και ικανοποίηση για τη ζωή σου.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι ζώδιο της φωτιάς, δυναμικό. Πέρασες πολλές απογοητεύσεις και ανατροπές και τα επόμενα δυο χρόνια θα ακολουθήσεις νέους δρόμους. Οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν αν κάνεις προσεκτικά βήματα έστω και με μικρές απώλειες. Τη νέα σου ζωή θα στηρίξει ο Δίας στο Λέοντα από το καλοκαίρι του 2014 αλλά και ο Κρόνος που θα μπει στον Τοξότη τον Δεκέμβριο του 2014. Προσοχή λοιπόν μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

2014
Ριζικές αλλαγές θα συμβούν αυτήν την χρονιά στη ζωή σου. Το σύνθημα για την αρχή των εξελίξεων θα δοθεί το Μάρτιο. Κράτα τις ισορροπίες. Ο Ουρανός θα μείνει όλη τη χρονιά στο ζώδιό σου και θα σου φέρει αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Η χρονιά κρύβει εκπλήξεις που θα συνειδητοποιήσεις από τον Οκτώβριο και μετά. Με τον Δία στον Καρκίνο ως τον Ιούλιο θα προβληματιστείς έντονα για την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Αύγουστος-Σεπτέμβριος θα είναι ευνοϊκοί μήνες. Προσοχή στα έξοδα όλο το καλοκαίρι. Υπομονή!

2015
Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι το καλοκαίρι σε κάνει πιο δημιουργική. Δεν αποκλείεται να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ένα σχέδιο που ξεκίνησε προς το τέλος του 2014 σε απασχολεί ή μπορεί και ένας έρωτας. Μάρτιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο παίρνεις αποφάσεις. Ιούλιο, Αύγουστο τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Ιανουάριος, Μάιος, Ιούνιος είναι επίσης πολύ ευνοϊκοί μήνες. Καλός μήνας για την ερωτική σου ζωή ο Αύγουστος. Το 2015 θα νιώσεις ότι βαδίζεις πιο σταθερά και τα σχέδιά σου θα έχουν επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι σταθερή και γήινη και είναι γνωστό ότι δεν αγαπάς τις αλλαγές. Ο Πλούτωνας έχει αναλάβει την αναμόρφωσή σου και το όφελος θα το καταλάβεις από τα μέσα του 2015 και μετά. Θα συμβούν θετικές αλλαγές έστω και με κάποιο κόστος. Ο Ουρανός στον Κριό δημιουργεί προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην ανησυχείς γιατί ξέρεις να επιβιώνεις και θα τα καταφέρεις.

2014
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό δοκιμάζονται οι σχέσεις σου. Κοπιάζεις για να τα καταφέρεις. Μέχρι τον Ιούνιο, με τον Δία στον Καρκίνο, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες ενώ ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Ταξίδια, εμπόριο, επικοινωνία επίσης ευνοούνται. Ο Πλούτωνας σου ζητάει να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά κάνοντας αλλαγές. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε δεν σου προσφέρει τίποτα πια. Την άνοιξη τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται. Το δεύτερο εξάμηνο πρόσεχε την υγεία σου. Κόψε τις κακές συνήθειες. Το ίδιο διάστημα, οικογένεια, σπίτι και περιουσιακά σε προβληματίζουν.

2015
Φεύγοντας ο Κρόνος από τον Σκορπιό σε δίδαξε πολλά. Το 2015 σχέσεις και προσωπική ζωή αποκαθίστανται. Τώρα πια, ξέρεις τι ζητάς από σχέσεις και συνεργασίες. Μην βιάζεσαι όμως να πανηγυρίσεις. Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο και εκεί θα δώσεις τις οριστικές λύσεις. Η απόφαση για ένα διαζύγιο είναι ένα πιθανό σενάριο. Μην απογοητεύεσαι. Οκτώβριο, Νοέμβριο νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να φέρνει αλλαγές στα σχέδιά σου. Αύγουστο, Σεπτέμβριο θα επωφεληθείς οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι ζώδιο του αέρα, παιδί του Ερμή και έχεις τις αλλαγές στο αίμα σου. Ξέρεις να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου, να προσαρμόζεσαι και να τα καταφέρνεις. Από το Δεκέμβριο του 2014, ο Κρόνος περνά στον Τοξότη, απέναντί σου, και τότε θα πρέπει να προσέξεις σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου. Οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν από εφορίες, τράπεζες κλπ. Προσοχή στην υγεία.

2014
Ο Άρης στο Ζυγό, το πρώτο εξάμηνο, σου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα. Ο Δίας στον Καρκίνο επίσης ευνοεί τα οικονομικά σου, αν τα χειριστείς προσεκτικά. Περνώντας από τον Ιούλιο και μετά στον Λέοντα βελτιώνεται η καθημερινότητά σου. Ταξίδια και εμπόριο ευνοούνται. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές στο φιλικό κύκλο και στην κοινωνική σου ζωή. Προσοχή στην υγεία τον Σεπτέμβριο.

2015
Ο Δίας στον Λέοντα, το πρώτο εξάμηνο, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις βελτιώσεις. Μην αφήνεις άλλα πρόσωπα να μπερδεύονται στα οικονομικά σου. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα κάνεις τον Απρίλιο. Η οικογενειακή σου ζωή θα βελτιωθεί, μπορεί να αλλάξεις σπίτι, να συγκατοικήσεις ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ιούλιο, Αύγουστο η καθημερινή σου ζωή μπορεί να έχει προβλήματα, όμως αυτό θα αποκατασταθεί από Σεπτέμβριο. Από τον Οκτώβριο, με τον Κρόνο στον Τοξότη, χρειάζονται προσοχή σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή τον Φεβρουάριο, τον Μάιο, τον Ιούνιο και το φθινόπωρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στο ζώδιό σου αλλά και ο Κρόνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κρίση. Σαν ζώδιο του νερού και παιδί της Σελήνης σε απασχολούν το σπίτι και η οικογένεια. Δύσκολα ξεκολλάς από το παρελθόν και τις ρίζες και οποιαδήποτε απόρριψη δεχτείς σε πληγώνει. Τώρα όμως όλα αλλάζουν και κυρίως οι σκέψεις και οι ιδέες σου. Όσο και αν σε πονάει, μια νέα κατάσταση ξεκινάει που θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται αυτό. Αρχίζεις και αναθεωρείς τις απόψεις σου, κάνεις τους απολογισμούς σου. Δες τα νέα δεδομένα με αισιοδοξία.

2014
Ο Ουρανός φέρνει ανατροπές στα επαγγελματικά, αλλαγή πορείας ή αλλαγή συνεργατών. Ο Δίας στο ζώδιό σου, το πρώτο εξάμηνο, φέρνει χαρές, η ζωή σου καλυτερεύει, τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται. Ο Ποσειδώνας σου δίνει καλή ψυχική διάθεση. Ο Άρης στο Ζυγό, το πρώτο εξάμηνο, φέρνει αλλαγές στην οικογένεια, ειδικά την άνοιξη όπου προκύπτουν ζητήματα με τον σύντροφο ή περιουσιακά. Το κλίμα τότε θα είναι εκρηκτικό. Ευτυχώς ο Κρόνος στον Σκορπιό σταθεροποιεί τα σχέδιά σου.

2015
Με τον Δία στην Παρθένο, το δεύτερο εξάμηνο, έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητά σου αλλά και ευχάριστα νέα. Αλλάζουν οι συνήθειές σου. Είσαι πιο ενεργητική. Το πρώτο εξάμηνο, με τον Δία στον Λέοντα, ευνοούνται τα οικονομικά σου. Ιούνιο και Σεπτέμβριο πρόσεχε την υγεία σου. Κράτα τις ισορροπίες στα επαγγελματικά. Ο Κρόνος σε περιορίζει. Ο Ποσειδώνας σε ευνοεί.

ΛΕΩΝ
Είσαι ζώδιο της φωτιάς, σταθερό και όσο δύσκολα και αν περνάς τώρα, το μέλλον θα σε αποζημιώσει. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, θα δοθούν λύσεις. Ο Ουρανός σου ανοίγει το δρόμο και φέρνει πολύ καλές αλλαγές. Τα ταξίδια ευνοούνται. Ο Κρόνος στον Σκορπιό σε πιέζει με περισσότερες υποχρεώσεις. Ξεκαθαρίζει όμως οτιδήποτε δεν στηρίζεται σε υγιείς βάσεις. Μπαίνοντας ο Δίας στο ζώδιό σου, από τον Ιούλιο του 2014 μαζί με τον Κρόνο στον Τοξότη, από τον Δεκέμβριο του 2014 θα ευνοηθείς, θα ανανεωθείς και θα νιώσεις ευτυχισμένη.

2014
Ο Δίας στο ζώδιό σου, το δεύτερο εξάμηνο, θα σε ευνοήσει. Ο Ουρανός στον Κριό πραγματοποιεί τα σχέδιά σου. Ο Κρόνος στον Σκορπιό δημιουργεί θέματα στην οικογενειακή σου ζωή και βάζει φρένο σε κάθε επεκτατικό σχέδιο. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις ηλικιωμένα πρόσωπα ή να προκύψουν θέματα ακινήτων που θα ζητάνε λύσεις. Ο έρωτας ευνοείται τον Ιούλιο και από Οκτώβριο ως Δεκέμβριο. Ο Άρης στο Ζυγό το πρώτο εξάμηνο φέρνει νέες γνωριμίες, μετακινήσεις αλλά και εντάσεις, ειδικά από Μάρτιο ως Μάιο. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

2015
Με το Δία στο ζώδιό σου σκέφτεσαι νέα σχέδια ενώ ευνοούνται οι σχέσεις σου, η απόκτηση ενός απογόνου και οι επιδιώξεις σου. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοούνται τα οικονομικά σου. Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο και προκύπτουν θέματα με σπίτι, οικογένεια και περιουσιακά. Μέχρι τότε, μπορεί να επωφεληθείς από τον Κρόνο στον Τοξότη, κάνεις νέες γνωριμίες και όλοι μιλούν για εσένα. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει όμορφες και απρόβλεπτες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα σου δοθούν ευκαιρίες σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και θα καταφέρεις να βγεις από την κρίση. Θα χρειαστεί να μείνεις ρεαλίστρια και να μην βλέπεις τις καταστάσεις επιπόλαια γιατί ο Ποσειδώνας θα προσπαθήσει να σε παρασύρει. Ο Δίας θα σε βοηθήσει.

2014
Το 2014 θα κάνεις ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου, θα επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου ενώ θα περάσεις και μια περίοδο αμφισβητήσεων. Ο Δίας στον Καρκίνο, το πρώτο εξάμηνο, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά ενώ το ίδιο διάστημα, με τον Άρη στο Ζυγό, θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου, όμως, στη συνέχεια θα βάλεις τάξη. Ο Πλούτωνας, αργά και σταθερά, φέρνει τις αλλαγές που θέλεις και τα σχέδιά σου προωθούνται. Ο Ποσειδώνας, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, σου δίνει έντονη διαίσθηση αλλά φέρνει και ψευδαισθήσεις. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σταθεροποιεί τα σχέδιά σου και φέρνει κοινωνική αναγνώριση.

2015
Με το Δία στο ζώδιό σου από τον Αύγουστο θα δώσεις προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Τον Οκτώβριο θα έχεις ευχάριστες αλλαγές. Ο Κρόνος στον Τοξότη δυσκολεύει την οικογενειακή σου ζωή, φέρνει εντάσεις ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν φροντίδα και ηλικιωμένα πρόσωπα. Τον Δεκέμβριο πρόσεχε οικογενειακά θέματα και υγεία. Ο Κρόνος στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο σταθεροποιεί τα σχέδιά σου. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπάς την ηρεμία και τη γαλήνη και οι αλλαγές σε ταράζουν. Ουρανός και Πλούτωνας θα φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές. Θα κάνεις αναθεωρήσεις, θα αντιμετωπίσεις διλήμματα. Θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να ανοίξεις νέους δρόμους στη ζωή σου. Μην παρασύρεσαι σε αδιέξοδα σχέδια. Μείνει λογική και προσαρμοστική στην πραγματικότητα. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου συνιστά να προσέχεις τα οικονομικά σου.

2014
Με τον Άρη στο ζώδιό σου το πρώτο εξάμηνο θα υπάρχουν συχνές εντάσεις, γίνεσαι πιο ανυπόμονη και βιαστική. Μείνε ήρεμη και πρόσεχε την υγεία σου. Ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή αλλά και σε περιουσιακά. Κάνε υπομονή και χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Ο Δίας στον Καρκίνο σε παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις στα εργασιακά. Περνώντας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά γίνεσαι πιο αισιόδοξη και έχεις την στήριξη αγαπημένων προσώπων.

2015
Ουρανός και Πλούτωνας φέρνουν αλλαγές, ανατροπές και μια νέα πραγματικότητα σε σπίτι, οικογένεια, σχέσεις και περιουσιακά. Ο Δίας στον Λέοντα σε ανταμείβει ως τον Αύγουστο. Άνοιξη και καλοκαίρι, οι σχέσεις σου θα είναι πιο ευχάριστες και εσύ θα αισθάνεσαι ασυνήθιστα όμορφα. Ο Κρόνος στον Τοξότη σταθεροποιεί τα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι ζώδιο του νερού, σταθερό και συναισθηματικό. Δεν ξεπερνάς εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου προσπαθεί να σε απαλλάξει από οτιδήποτε δεν αξίζει να υπάρχει πια στη ζωή σου. Ο Δίας στον Καρκίνο από τον Ιούλιο θα σε ευνοήσει. Ο Ποσειδώνας αυξάνει τη διαίσθησή σου και φέρνει ρομαντικούς έρωτες.

2014
Με τον Δία στον Καρκίνο ως τον Ιούλιο, τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται και ευνοούνται ταξίδια, σπουδές, εκδόσεις, πνευματικές εργασίες. Ο Κρόνος βάζει σε τάξη τη ζωή σου, τις σκέψεις, τα σχέδιά σου. Φεβρουάριο και Ιούλιο πρόσεχε το παρασκήνιο και την υγεία σου. Ο Άρης στον Ζυγό ως τον Ιούλιο τροφοδοτεί παρασκήνιο και σε αγχώνει. Ο Ποσειδώνας ξεδιπλώνει τα ταλέντα σου και φέρνει δίπλα σου έναν όμορφο και πνευματικό έρωτα. Ένα όμορφο ρομάντζο είναι πιθανό σενάριο τον Απρίλιο και από Ιούνιο ως Οκτώβριο.

2015
Ουρανός και Πλούτωνας πιέζουν για αλλαγές στη δουλειά και σε οτιδήποτε σε καταπιέζει. Προσοχή στην υγεία. Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο και φέρνει εντάσεις, δοκιμασίες ή ακόμα και ένα διαζύγιο. Ο Ποσειδώνας αυξάνει τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητά σου, ειδικά το Μάρτιο. Από Ιούνιο ως Οκτώβριο, η Αφροδίτη σου δίνει λάμψη και κερδίζεις τις εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αισιόδοξη και καλόκαρδη. Αν δεν παρασυρθείς από τον Ποσειδώνα, θα βγεις κερδισμένη. Μόνο αυτός μπορεί να σε ξεγελάσει και να σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Ο Ουρανός στον Κριό θα σου φέρει ευχάριστα γεγονότα. Ένας έρωτας, ένας απόγονος, μια νέα δουλειά ακόμα και ένα τζόκερ είναι πιθανά σενάρια. Με το Δία στον Λέοντα από τον Ιούλιο του 2014 και για ένα χρόνο θα έχεις οφέλη.

2014
Με τον Άρη στον Ζυγό ως τον Ιούλιο, η κοινωνική σου ζωή θα λάμψει και θα ενδιαφέρεσαι για τους φίλους σου. Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και θα έχεις κέρδη ως τον Ιούνιο. Ο Δίας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά θα σου φέρει τύχη. Ταξίδια, επικοινωνία, εκδόσεις ευνοούνται. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και δυνατές συγκινήσεις. Μην μπλέκεις τα οικονομικά σου με φιλικά πρόσωπα το πρώτο εξάμηνο. Ο Ποσειδώνας σε παραπλανά ειδικά σε οικογενειακά θέματα. Προσοχή σε χρήσεις φαρμάκων ή αλκοόλ.

2015
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σού επιβάλλει περιορισμούς και δοκιμασίες σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε παραπλανά. Ο Άρης θα τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Ο Δίας στον Λέοντα σταθεροποιεί τα σχέδιά σου και πραγματοποιεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ο Ουρανός στον Κριό δεν σε αφήνει να ρουτινιάσεις. Με τον Δία, από τον Αύγουστο και μετά, απέφυγε υπερβολές, εμπλοκές με δικαιοσύνη ή οικονομικές υποθέσεις που θα σε επιβαρύνουν και θα σε αγχώσουν. Το καλοκαίρι θα σου φέρει μια καλή και σημαντική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σταθερή, σοβαρή, αυστηρή και κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό. Νιώθεις τον Κρόνο στο πετσί σου καθότι είναι και ο κυβερνήτης σου. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό θα δημιουργήσεις νέους φίλους και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν. Θα αλλάξεις, θα γίνεις επαναστάτρια. Θα βιώσεις σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα ξεκινήσουν πρώτα από μέσα σου.

2014
Τον Ιανουάριο θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου ενώ και η δημιουργία νέων σχέσεων δεν ευνοείται. Τον Φεβρουάριο ηρεμείς. Ο Άρης στο Ζυγό ως τον Ιούλιο φέρνει εντάσεις στην καριέρα, αλλαγές και καθυστερήσεις. Ο Ποσειδώνας ανοίγει τους ορίζοντές σου και προωθεί τα σχέδιά σου. Απρόσμενες αλλαγές θα έχει η οικογενειακή σου ζωή, μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις από το σπίτι σου. Ο Κρόνος στον Σκορπιό φέρνει φίλους στο πλευρό σου που θα σε στηρίξουν.

2015
Ουρανός και Πλούτωνας συνεχίζουν να προκαλούν αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή. Από το καλοκαίρι ως το τέλος της χρονιάς δεν αποκλείεται να μετακομίσεις ή να αλλάξεις τόπο και τρόπο ζωής. Ο Δίας στον Λέοντα ως τον Ιούλιο φέρνει κέρδη από κληρονομιές και δάνεια. Περνώντας στην Παρθένο κλονίζονται τα σχέδιά σου, οι σχέσεις σου, οι ιδέες σου. Από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο, οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς. Την άνοιξη και το τελευταίο τρίμηνο κλυδωνίζονται οι αποφάσεις σου. Ο Δεκέμβριος θα είναι παραγωγικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι επαναστάτρια, ασυγκράτητη, παιδί του Ουρανού. Ο Κρόνος στον Σκορπιό δημιουργεί προβλήματα σε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα. Μην παραμελείς ηλικιωμένα πρόσωπα. Σιγά-σιγά θα βρεθούν οι λύσεις και εσύ θα βλέπεις το μέλλον πιο αισιόδοξα.

2014
Ο Άρης στο Ζυγό ως τον Ιούλιο σου δίνει δύναμη και δράση. Θέματα με το εξωτερικό, σπουδές, εκδόσεις ευνοούνται χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν δυσκολίες με συναδέλφους. Μείνε διπλωματική. Προσοχή στην υγεία. Το πρώτο εξάμηνο είναι ιδανικό για να τελειώσεις με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Το δεύτερο εξάμηνο σταθεροποιείς σχέσεις και βάζεις τη δουλειά σου σε τάξη. Ο Δίας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά θα σου δώσει την ευκαιρία για νέες σχέσεις, ένα γάμο ή μια νέα συνεργασία. Οι καταστάσεις βελτιώνονται.

2015
Αφροδίτη και Ουρανός κάνουν όμορφη την προσωπική σου ζωή, τη σχέση σου, το γάμο σου. Ο Κρόνος στον Τοξότη ξεκαθαρίζει τις φιλικές σου σχέσεις και σε ενθαρρύνει για νέα σχέδια. Ο Δίας στον Λέοντα ως τον Αύγουστο σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και την προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος στον Σκορπιό από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι ονειροπόλα και δεν προσαρμόζεσαι εύκολα σε νέα δεδομένα. Ο Δίας στον Καρκίνο σε βοηθά όσο και αν ο πλανήτης σου Ποσειδώνας σε παραπλανά. Ο Κρόνος στο Σκορπιό εδραιώνει τα οράματά σου. Μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θα τα καταφέρεις και θα νιώσεις ικανοποίηση.

2014
Ο Κρόνος στον Σκορπιό σταθεροποιεί καταστάσεις. Το δεύτερο εξάμηνο θα μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και θα νιώσεις πιο στέρεη. Ουρανός και Πλούτωνας εφιστούν την προσοχή σου στα οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες κλπ. Προσοχή τον Μάιο και τον Ιούνιο. Ο Άρης στον Ζυγό ως τον Ιούλιο θα φέρει οικονομικά θέματα ή και υγείας. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τον Ιούλιο προωθεί τα σχέδιά σου αλλά και τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Μπορεί να κάνεις ταξίδια ή να προωθηθούν θέματα σπουδών ή επικοινωνίας. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε επηρεάζει και προκαλεί εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις, ειδικά τον Ιούλιο, τον Οκτώβριο, τον Δεκέμβριο.

2015
Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιό σου και απαιτείται προσοχή από τον Αύγουστο και μετά σε χρήση φαρμάκων ή αλκοόλ. Ο Δίας στην Παρθένο από τον Αύγουστο και για ένα χρόνο φέρνει προβλήματα σε σχέσεις, πειρασμούς αλλά και ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ο Πλούτωνας βοηθά τα σχέδιά σου. Η επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο θα σε ωφελήσει, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις κάποια θέματα
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια