Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι ατάκες πολιτικών του 2013

Τις καλύτερες πολιτικές ατάκες του 2013, υπενθυμίζοντας σε όλους στιγμές που έμειναν στη δημοσιότητα για το χιούμορ, τη γραφικότητα, την οξύτητα, την ειρωνία, την αμηχανία αλλά και την ευφυία με τις οποίες ειπώθηκαν:
Ναόμι Κλάιν: «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα κύριε Τσίπρα αλλά δεν είμαι η Ναόμι Κάμπελ».

Γιώργος Παπανδρέου: «Κάντε δημοψήφισμα»
Δημοσιογράφος Bloomberg: «Θα μας τρελάνετε!»

Μιχάλης Λιάπης: «Έσφαλα θα πληρώσω. Είμαι συνταξιούχος»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κυοφορείτε, κύριε Βενιζέλε;»
Ευάγγελος Βενιζέλος: «Βεβαίως, και το εύχομαι και σε εσάς»

Ραχήλ Μακρή: «Είστε προδότες. Θα σας κρεμάσουμε»
Δάνης Τζαμτζής: Θα μας κλ... τ'...Κάτσε κάτω»

Βασίλης Μουλόπουλος: «Γελωτοποιός και "βυζιτού" ο Τσατσόπουλος»

Χρήστος Χωμενίδης: Κόβω τον αριστερό μου ό... αν ο Τσίπρας ξέρει τις θέσεις της Ρόζας Λούξενμπουργκ»

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος: «Ραντεβού στα γουναράδικα»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο Γλέζος είναι σαν το γεράκο του Αστερίξ με τη θεογκόμενα»

Γιώργος Παπανδρέου: «Με την κιθάρα ήλπιζα να προσελκύσω το αντίθετο φύλο»

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Κύριε Τσίπρα, στο Τέξας βάλατε στόχο ένα τρύπιο δολάριο»
Αλέξης Τσίπρας: «Στο Τέξας πήγα για να μάθω πως μονομαχούν στο Ελ Πάσο!»

Πάνος Καμμένος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση»

Ηλίας Κασιδιάρης: «Άντε βρε χοντρέ, τελείωνε»
Ευάγγελος Βενιζέλος: «Φασίστα!»

Στάθης Παναγόπουλος(ΣΥΡΙΖΑ) προς Άδωνι: «Είσαι καρνάβαλος, γελωτοποιός και ψυχοπαθής»

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Είμαι η Ιφιγένεια που την πέταξαν στο Κολοσσαίο»

Τάκης Κουράκης: «Να πληρώσουν τη μισθοδοσία των ιερέων όσοι δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι»

Μιχάλης Ταμήλος: «Παραμένω βλάχος 100%»

Άδωνις για Καμμένο: «Πρόεδρε, σου ξέφυγε λίγο η βαφή;»

Όλιβερ Στόουν: «Ο Τσίπρας είναι η ελπίδα όλου του κόσμου»

Γιάννης Μπουτάρης: «Σε τέτοια μπου...χώρα ζούμε!»

Σχόλια πολιτικά, κοινωνικά, αλλά και χιουμοριστικά αναρτήθηκαν στη διάρκεια του 2013 στο Twitter.
Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν βάλει για τα καλά στην καθημερινότητά τους το δημοφιλές μέσο κοινωνικό δικτύωσης και κάποιοι από αυτούς το χρησιμοποιούν μετά...

μανίας.
Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα ανοίγουν διαδικτυακό διάλογο είτε με συναδέλφους τους ή με άλλους followers τους και δεν είναι λίγες οι φορές που οι διάλογοι αυτοί κατέληξαν σε διαδικτυακούς τσακωμούς.
Μία μόνο φράση είναι αρκετή για να ταράξει τα νερά και προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων. Φυσικά πολλές ατάκες που γράφτηκαν στο Twitter έφτασαν μέχρι τη Βουλή προκαλώντας εσωτερικούς τριγμούς στα κόμματα αλλά και παρ' ολίγον διαγραφές βουλευτών.
Πάμε να δούμε τους πολιτικούς που με μία μόνο φράση τους προκάλεσαν διαδικτυακό χαμό!

Φαήλος Κρανιδιώτης
Με ενεργό δράση στο Twiiter ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κατάφερε με λίγες μόνο ατάκες να προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια τόσο των πολιτικών όσο και των υπολοίπων ακολούθων του.
Τα tweets του περιλαμβάνουν από σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων έως τσακωμούς με διάσημους και άσημους followers.
Ωστόσο το tweet του που έκανε κυριολεκτικά άνω κάτω το Διαδίκτυο ήταν αυτό με τον γιο ενός ηλικιωμένου ασθενή.
"Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει να στον φέρω!" έγραψε ο γιος του ηλικιωμένου κυρίου για να λάβει την εξής απάντηση από τον Φαήλο:  "Ευχαρίστως αλλά που να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει". 
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε, αναφερόμενος προσωπικά στον Νίκο Χατζηνικολάου με ένα ακόμη tweet: «Οταν ο "Ρασκόλνικοβ" ξαναπεί να στείλει το πτώμα του "πατέρα" του, θα πάει ο Χατζηνικολάου να το πάρει με την Πόρσε. Είναι πιο πονόψυχος». 
Σε άλλο σχόλιό του για τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών για τη ληστεία στην Κοζάνη ο κ. Κρανιδιώτης υπεραμύνθηκε της βίας κατά των συλληφθέντων.
 «Η αναγκαία βία στην σύλληψη δεν είναι βασανιστήριο, είναι νόμιμο καθήκον.Τα βασανιστήρια είναι κακούργημα.Τι δεν καταλαβαίνεις;» απάντησε σε έναν ακόλουθό του για να εισπράξει δεκάδες αρνητικά σχόλια από κάτω.
Από το στόχαστρό του δεν έλειψε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος τον οποίο και προέτρεψε να... αναλάβει δράση στη Συρία.
«Βαγγέλη, μην ασχολείσαι με τις κότες τους Γιάνκηδες και τους Άγγλους που διστάζουν. Πήγαινε μόνος σου στη Συρία να καθαρίσεις» έγραψε δηκτικά.
Γιώργος Μουρούτης
Με καθημερινή παρουσία στο Twitter ο Γιώργος Μουρούτης αποτελεί έναν από πρόσωπα του πολιτικού συστήματος που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "τοουιτεράκηδες". Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού τη χρονιά που πέρασε είχε μία πλούσια δράση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια -αιχμές κατά των πολιτικών του αντιπάλων αλλά και φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή όπως με το σκυλάκι του τον Φούσκα.
Ο κ. Μουρούτης συνομιλεί καθημερινά με τους ακολούθους του ωστόσο το 2013 προκάλεσε πλήθος σχολίων με τα tweets του που απευθύνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και έναν τσακωμό του με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.
Με αφορμή ένα λάθος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγής, σχετικά με την ιδιότητα του Όλι Ρεν ο κ. Μουρούτης βρήκε την ευκαιρία να ρίξει τις βολές του κατά του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας από κάτω ποικίλα σχόλια.
«Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα οτι δεν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κομισιόν. Μονο μην του το πείτε απότομα…» έγραψε στο Twitter για να προσθέσει:
«Είτε ο κ.Τσίπρας δεν γνωρίζει με ποιον συναντήθηκε είτε ο διευθυντής της @AvgiOnline έχει ήδη παραιτηθεί για τη γκάφα». 
Παράλληλα ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε κατά καιρούς επιθέσεις και κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.
Σχολιάζοντας ομιλία του Πάνου Κάμμενου ο κ. Μουρούτης έγραψε «Σύνθημα που ακούγεται τώρα στο συνέδριο των ΑΝΕΛ: "εεε,οοο θέλω τον Καμμένο να δω πρωθυπουργό».
Άδωνις Γεωργιάδης
"Μανιακός» με το Twitter έχει δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει παραδεχθεί ωστόσο ότι κάποιες φορές το «παρακάνει». Ο υπουργός Υγείας την χρονιά που πέρασε τιτίβιζε καθημερινά σχολιάζοντας από πολιτικά μέχρι ποδοσφαιρικά θέματα.
Μάλιστα ο ίδιος την περίοδο της εκλογής του Πάπα ανήρτησε στο προφίλ του ένα σχόλιο για τον επίτιμο το οποίο έβαλε φωτιά στο Twitter.
Με μπόλικη δόση χιούμορ ο κ. Γεωργιάδης, ανάρτησε στο twitter  μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ντυμένου Πάπα με το σχόλιο «Γιατί δεν κάνουν τον Μητσοτάκη Πάπα να μην αλλάζουν κάθε τόσο;» 
Ανά διαστήματα εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ άλλοτε με αιχμηρά σχόλια και άλλοτε με χιουμοριστικά όπως το «λοιπόν, αν συνεχίσει έτσι ο Σαμαράς και η Ελλάς τα καταφέρει, πράγμα που θα γίνει, τον βλέπω τον Αλέξη σε κλινική με κατάθλιψη»... 
Ενώ εξέφρασε και τα φιλοζωικά του αισθήματα γράφοντας πως «με εμένα στο υπουργείο Υγείας, νόμος για τα αδέσποτα, όπως αυτός που ψηφίστηκε στη Ρουμανία, δεν πρόκειται να περάσει». 
Από το προφίλ του δεν έλειψαν και τα ποδοσφαιρόφιλα σχόλια με κυριότερο εκείνο για την υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Football League.
«Ειναι κρίμα πάντως μία ομάδα με την ιστορία της ΑΕΚ, να υποβιβάζεται με αυτό τον τρόπο. Να το ξανασκεφθουμε λίγο πιο ψύχραιμα μήπως;» έγραψε.

Πέτρος Τατσόπουλος
Ατάκες- φωτιά, ατάκες που έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ να "τρίζει" εξαπέλυσε στη διάρκεια του 2013 ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πέτρος Τατσόπουλος.
Από τη θεωρία των δύο άκρων μέχρι τις συμβουλές προς την Χρυσή Αυγή ο κ. Τατσόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που αποτέλεσαν θέμα συζήτησης και διαμαχών στο Twitter και στο Facebook τη χρονιά που πέρασε.
«Δείτε με πόσο επιδέξιο τρόπο μπορείτε να κλείσετε το μάτι στην ακροδεξιά και στα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινής γνώμης χωρίς ταυτόχρονα να εκθέσετε την παράταξή σας» έγραψε στο Twiiter για τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη περί θανατικής ποινής.
«Χρυσή Αυγή γνωρίζεις πόσο σε αγαπάω» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παρέθεσε σειρά "συμβουλών" στο εθνικιστικό κόμμα όπως "Με το πρόγραμμα η διάπλαση των Νηπίων, τουλάχιστον οι μισές αθώες ψυχές θα σωθούν. Εάν Θέλεις όμως να κάνεις σωστή δουλειά, πρέπει να ξεκινήσεις απ΄τα μαιευτήρια και ακόμη πιο πριν κατά την καθοριστική περίοδο της εγκυμοσύνης" προκαλώντας εκατοντάδες σχόλια.
Mε ειρωνικό τρόπο σχολίασε και το όνομα του νέου κόμματος «Δραχμή Πέντε Αστέρων» που ανακοίνωσε ο Θ. Κατσανέβας. «"Δραχμή Πέντε Αστέρων". Δεν είναι κακός τίτλος για κόμμα. Αν δεν έχεις πέσει στα βαριά ναρκωτικά. Και αν ειλικρινά πιστεύεις οτι ο μέσος έλληνας τηλεθεατής παρακολουθεί νυχθημερόν RAI» έγραψε στο προφίλ του.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ένα ακόμη ειρωνικό σχόλιο αναφέρθηκε στην απόφαση που λήφθηκε για το λουκέτο στην ΕΡΤ.
"Χρειάζεται πραγματική ενορατική τόλμη να κλείνεις την ΕΡΤ ώστε ο κόσμος να βλέπει εφεξής ΜΟΝΟ ΕΡΤ. Του βγάζω το καπέλο. Ο Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται συν τω χρόνω ως το πιο προχωρημένο επικοινωνιακό πρότζεκτ στην Ελλάδα. Οχι της Δεξιάς. Της Αριστεράς".
Από το στόχαστρό του δεν έλειψαν και τα τατουάζ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα αυτό του Ηλία Κασιδιάρη.  Γράφοντας περιπαικτικά ολόκληρη τη φράση ανορθρόγραφα ανέφερε πως το τατουάζ δεν είναι σβάστικα αλλά... εμβόλιο.
«Μ@@@κες κομπλεξηκοί. Το γλοσωφάγατε το παιδή. ΄Ακου τατουάζ ζβάστηγκα. Το σημάδη από το εμβώλιο» έγραψε χαρακτηριστικά.
Ευάγγελος Αντώναρος
Με παρατσούκλι "Τουίτι" ο Ευάγγελος Αντώναρος αποτελεί ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που είναι "εθισμένα" στο Twitter. Στη διάρκεια του 2013 ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίαζε τις πολιτικές εξελίξεις εξαπολύοντας πυρά προς πάσα κατεύθυνση. Στο στόχαστρο του μεταξύ άλλων βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών κι οι στενοί του συνεργάτες για τους  οποίους "αφιέρωσε" δεκάδες αναρτήσεις.
«Ακόμη περιμένω απάντηση γιατί στη Γερμανία τα 1000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης κάνουν 900 ευρώ και σε μας 50% ακριβότερα. Σιωπή στο ΥΠΟΙΚ» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter για το ζήτημα της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
 «Να διατίθεται από 15/10 σε όλους στην τιμή που διατίθεται στη Γερμανία: 0,90 ευρώ».
«Δεν μπορεί οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες πολίτες να πληρώνουν το πετρέλαιο 45% περισσότερο από τους πλουσιότερους Γερμανούς», 
«Αυτό είναι το κεντρικό επιχείρημα απέναντι στις απαράδεκτες απαιτήσεις της τρόικας...» είναι μερικά από τα tweets του για το υπουργείο Οικονομικών.
Αιχμηρά ήταν τα σχόλιά του και για τον ΙΟΒΕ και συγκεκριμένα για τον Νίκο Κραβίτη.
«Αλήθεια ποιος πρότεινε την εκλογή του Ν. Καραβιτη (συν-αρχιτέκτονα της δημιουργικής λογιστικής) στο ΔΣ του ΟΤΕ την 11 Οκτ.; Με τι αποδοχές;»
«Ο Καραβίτης είναι διορισμένος σε άλλες θέσεις εκτός από τον ΙΟΒΕ όπου τον τοποθέτησε (αν δεν κάνω λάθος) Στουρνάρας τον Μάρτιο 2010;» έγραψε προκαλώντας δεκάδες σχόλια.
Παράλληλα σχολίασε τα σενάρια για νέα μέτρα, αλλά και για πρόωρες εκλογές. :
«Επειδή ακούω διάφορους να λένε και να γράφουν σχετικές ανοησίες: το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή είναι εκλογές!!»
«Όποιοι διανοούνται καινούργια μέτρα, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Η κοινωνία βράζει».
Στο στόχαστρό του βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον άνθρωπο που ευθύνεται για τα σημερινά δεινά των Ελλήνων και δέχτηκε δεκάδες μηνύματα από κάτω.
Ωστόσο ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί και σε άλλο του τιτίβισμα έκανε λόγο για «τα ορφανά που βγήκαν να τον υπερασπισθούν».
Αφροδίτη Αλ Σάλεχ
Με έντονη παρουσία στο Twitter η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις το 2013.
Με άκρως αιχμηρά σχόλια το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ενεπλάκη σε διαδικτυακές κόντρες που προκάλεσαν τις αντιδράσεις των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόσφατο τιτίβισμα της ήταν το "άι στα τσακίδια" απευθυνόμενη στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Φαήλο Κρανιδιώτη, ενώ ένα γέλιο σε tweet του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου της βγήκε ξινό αφού οι ακόλουθοί της, το θεώρησαν ως "φιλικό" προς την Χρυσή Αυγή.
Από τα πυρά της στη διάρκεια της χρονιάς δεν έλειψε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο έκανε λόγο για χυδαιότητα για τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δηλώσεις του βουλευτή του Βαγγέλη Διαμαντόπουλο περί αναρχίας.
«Παίρνεις ένα παιδί από τον ευρύτερο αναρχικό χώρο, με την ιδεολογία του και τις απόψεις του. Τον στηρίζεις για να βγει βουλευτής ώστε να δείξεις πόσο τιμάς τον αναρχικό χώρο και να κερδίσεις ψήφους. Κι όταν πει τις απόψεις του, τον αναγκάζεις να κάνει διόρθωση και να αποκηρύξει την ιδεολογία του. Αυτό. Ότι πιο χυδαίο έχω δει» έγραψε η κ. Αλ Σάλεχ.
«ΠΑΡΩΝ δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο αντιρατσιστικό !!! ΠΑΡΩΝ! Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ» έγραψε σε ανάρτησή της για την ψηφοφορία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Την ίδια ημέρα έστρεψε τα βέλη της και κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, γράφοντας «Είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι. (Σεραφείμ: η ομοφυλοφιλία είναι σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα)».
Η ίδια σε άλλο τιτίβισμα που έκανε αίσθηση χαρακτήρισε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ως «συνήγορο του Αλέξη Τσίπρα».
«Και τωρα στο βήμα της βουλής, ο συνήγορος του κ. Τσίπρα: Π. Καμμένος» έγραψε στο προφίλ της και εισέπραξε τις ανάλογες απαντήσεις.
Σε άλλο της τιτίβισμα κοντραρίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιό όταν εκείνος έγραψε πως «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύεται με την τρόικα για τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας». Απαντώντας η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ του έγραψε: «@john_milios για θύμισε μου σε παρακαλώ πότε ακριβώς συναντήσατε την τρόικα κ τι ακριβώς διαπραγματευτήκατε ;;;»
Δημήτρης Παπαδημούλης
Με ιδιαίτερα ενεργή δράση στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στράφηκε κατά παντός υπευθύνου της μνημονιακής πολιτικής. Με σχόλια αιχμηρά, σε όλη τη διάρκεια του 2013 ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωνε παρών στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας με τα σχόλιά του σωρεία αντιδράσεων.
Από τα πιο χαρακτηριστικά του τιτιβίσματα είναι αυτό που προκάλεσε την έντονη κόντρα του με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Ο κ. Παπαδημούλης απάντησε μέσω Twitter σε άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη με αφορμή τη διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του ΜΕGA.
«Επειδή κριτικάρισα το Mega και τη "γραμμή" του, είμαι "μικρόνους" και στηρίζω τη ΧΑ, κατά τον κ. Πρετεντέρη. Η λάσπη τους δεν πείθει πια», σχολίασε χαρακτηριστικά και μία νέα αντιπαράθεση είχε μόλις αρχίσει...
Παράλληλα με ένα ειρωνικό tweet σχολίασε τη διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ.
«Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις δημοσκοπήσεις, χθες ψήφισε 1 στους 4 ψηφοφόρους του. Ειναι σίγουρα ένα παγκόσμιο ρεκόρ!» ήταν το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη που προκάλεσε και τις ανάλογες απαντήσεις.
Από τα βέλη του φυσικά δεν έλειψε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα η κίνηση του κ. Βενιζέλου να ζητήσει από τον υπουργό Οικονομικών την άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.
«O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά επιτακτικά να μειωθεί η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, την οποία ο ίδιος επέβαλε" είχε γράψει ο κ. Παπαδημούλης.
Επίσης ανά διαστήματα σχολίαζε τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούσαν με σχόλια όπως  «οι νέες δημοσκοπήσεις και η "ισοπαλία" του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ, μας στέλνει μηνύματα: Ενιαίο κόμμα, αριστερή ταυτότητα, κυβερνητικό πρόγραμμα» και «Το νέο γκάλοπ εχει μηνύματα: Η δήθεν καθαρή πρωτιά της ΝΔ είναι μύθος, ο Συριζα χρειάζεται νέα ώθηση, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ "λιώνουν" και οι Ναζί ψηλά!».
Με αρκετά tweets και σχόλια ακολούθων του σχολίασε και την δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο. Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για φασισμό ζητώντας να «σαπίσουν στην φυλακή οι δολοφόνοι».
«Μανωλάδα 2013: Ζήτησαν να πληρωθούν για τη δουλειά τους και τους "πλήρωσαν" με πυροβολισμούς. Απανθρωπιά, κυνισμός, ρατσισμός. Αντίδραση τώρα!» είχε γράψει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν βγήκε στη δημοσιότητα το  αιματηρό επεισόδιο με θύματα αλλοδαπούς εργάτες στην Ηλεία και προκάλεσε τα θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια των ακολούθων του.
Από το προφίλ του δεν θα μπορούσε να λείπει και σχόλια για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο που ανακοινώθηκε το λουκέτο στη Δημόσια Τηλεόραση αναρτούσε καθημερινά σχόλια στον λογαριασμό του εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης.
"Η ΠΝΠ,για το "μαύρο" στην ΕΡΤ,δεν εχει εγκριθεί.Η ΔΤ είναι στον αέρα.Τα ιδιωτ.κανάλια έχουν για 20 χρόνια προσωρινές άδειες. "Νομιμότητα" είχε γράψει και αμέσως στήθηκε ένας "χορός" απαντήσεων στο προφίλ του.
Σε άλλο του tweet ο κ. Παπαδημούλης έγραψε πως "Ο ξαφνικός και προσχεδιασμένος θάνατος της ΕΡΤ με τα ΜΑΤ, είναι και η αυτοκτονία της τρικομματικής κυβέρνησης. Ανένδοτος αγώνας μέχρι να πέσουν" για να εισπράξει την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη "Και πού να σφίξουν οι ζέστες!Δες όλες τις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις +60% υπέρ της αποφάσεως!" Φυσικά οι φράσεις αυτές έφεραν και τα ανάλογα σχόλια των υπολοίπων χρηστών του Twitter.
newpost.gr - protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια