Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας

O εκθεσιακός χώρος του M.E.C. Παιανίας μεταμορφώνεται σε χριστουγεννιάτικο πάρκο το "Santa Claus Kingdom" από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014.
Ο Άγιος Βασίλης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του πάρκου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και θα βρίσκεται στο Πάρκο έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.
Xριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά....

και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting, μπαλονοκατασκευές αλλά και ο αυθεντικός Άι Βασίλης που καταφθάνει από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας σε μία έκταση που καταλαμβάνει 13.000 τ.μ.! Μαζί του και η χορωδία των μικρών Φινλανδών που θα τραγουδήσει τα αυθεντικά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την πατρίδα του.

Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί και τεχνητή πίστα σκι και snowboard (μήκους 45 μέτρων και πλάτους 16 μέτρων) όπου έμπειροι αθλητές και προπονητές θα κάνουν μαθήματα σκι στα παιδιά αλλά και παγοπίστα (320 τ.μ.), για τα πρώτα βήματά τους στον πάγο και επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ από επαγγελματίες του είδους.
Και δεν τελειώσαμε εδώ! Πίστα Go cart, πίστα Velo Velo ποδηλάτων αλλά και όλα τα κλασικά παιχνίδια, όπως: Carousel, για να ταξιδέψετε στη χώρα των ονείρων, Τρενάκι, Τραμπολίνο, γιγάντια Φουσκωτά παιχνίδια... και ένα μεγάλο igloo με απεικόνιση της ζωής των Εσκιμώων, πολικές αρκούδες, φώκιες, λύκους που θα κινούνται σε αναπαράσταση του φυσικού τους περιβάλλοντος.
Oι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μέρος στα δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία ειδικοί παιδαγωγοί θα κατευθύνουν τα παιδιά να φτιάξουν κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά, μπαλονοκατασκευές... Στον ίδιο χώρο θα συνυπάρχουν καλλιτέχνες για face painting, μάγοι, ζογκλέρ, μασκότ, ξωτικά και πολλά άλλα διαδραστικά παιχνίδια.
Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μοναδικό κινητό πλανητάριο, και να εξερευνήσετε, μαζί με τα παιδιά σας, στο θολωτό προσομοιωτή του ουρανού το διάστημα, την εφεύρεση του τηλεσκοπίου και των εφαρμογών του, τον ήλιο και την επίδρασή του στη γη και την εξέλιξη των ειδών.
Και για όποιον πεινάσει η "Κουζίνα του Άι Βασίλη" θα λειτουργεί snack bar, εστιατόρια, γλυκά, παγωτά και άλλες λιχουδιές...

Με ένα μόνο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια.

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Πρόσβαση
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) /μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας
σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας,
από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά
με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης

Προπώληση εισιτηρίων
4 ευρώ για γονείς /10 ευρώ για παιδιά στο www.viva.gr , 11876 και σε όλα τα καταστήματα
Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots

Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
5 ευρώ για γονείς /12 ευρώ για παιδιά /ειδική πολιτική για ανέργους

Ωράριο λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια