Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Russell Crowe στο "Νώε"

Συνεχίζονται τα γυρίσματα του «Νώε», μιας πολυδάπανης μεταφοράς  στη μεγάλη οθόνη της  βιβλικής ιστορίας του Κατακλυσμού και της Κιβωτού, που σκηνοθετεί ο Darren Aronofsky για την Paramount.
Το καστ είναι εντυπωσιακό με τον....

Russell Crowe στον πρωταγωνιστικό ρόλο, την Jennifer Connelly στον ρόλο της Naameh, της γυναίκας του Νώε, την Emma  Watson που παίζει την κόρη του Ίλα και τον Anthony Hopkins που υποδύεται τον Μαθουσάλα, τον υπεραιωνόβιο παππού του Νώε.
Φωτογραφίες από τα γυρίσματα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, και σ’ αυτές φαίνεται ένας ταλαιπωρημένος Russell Crowe με μακρύ λαδωμένο μαλλί, γκρίζα γένια και ένα συνοφρυωμένο ύφος που αποδίδει την σοβαρότητα της αποστολής του: να σταθεί στο ύψος του ως προφήτης του Θεού μέσα σε μια βιβλική (κυριολεκτικά) καταστροφή και να σώσει και ένα ζευγάρι ζώων από κάθε είδος στην Κιβωτό!
Τα εξωτερικά πλάνα γυρίστηκαν στην Ισλανδία, μια χώρα με βραχώδη παγωμένα τοπία και φουρτουνιασμένους ωκεανούς, ιδανικό σκηνικό για ένα Κατακλυσμό, όπως τον φαντάζεται ο Aronofsky.
Κυκλοφόρησε επίσης και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 14 Απριλίου του 2014.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια