Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο αυθεντικός Αδάμ

Ο Γιώργης όταν πέθανε, ήταν πολύ αποφασισμένος να πάει στον Παράδεισο.
Δύσκολο βέβαια, αλλά ο Άγιος Πέτρος του έβαλε κουίζ .
- Σε βάζω σε ένα δωμάτιο με 100 ίδιους Αδάμ, και αν μου βρεις τον αυθεντικό, η πόρτα του Παραδείσου, ανοίγει για σένα .
Πράγματι ο Γιώργης μπαίνει στο δωμάτιο....

με τους ίδιους Αδάμ, και σε δύο λεπτά βγαίνει με τον αυθεντικό, από το χέρι . Έκπληκτος ο Άγιος Πέτρος ρωτάει να μάθει την μέθοδο ανεύρεσης.
- Πάρα πολύ απλό Άγιε Πέτρε μου . Ο αυθεντικός Αδάμ δεν έχει αφαλό .
Φανερά τσαντισμένος ο άγιος Πέτρος τα βάζει με τα εξαπτέρυγα, με τα πολυόμματα και με όλα τα τάγματα των αγγέλων που δεν του έφτιαξαν πιστά αντίγραφα του Αδάμ .
- Άκου Γιώργη . Ήταν πολύ εύκολο με τον αφαλό, γι αυτό θα ξαναδοκιμάσεις .
Πραγματικά, ο Γιώργης ξαναμπαίνει θέλοντας και μη στο δωμάτιο και σε δέκα λεπτά αυτή τη φορά ξαναβγαίνει με τον πραγματικό Αδάμ. Έκπληκτος ο Άγιος Πέτρος τραβάει τα μαλλιά του για το πώς τα κατάφερε κι αυτή τη φορά .
- Πάρα πολύ απλό Άγιε Πέτρε μου . Ο αυθεντικός Αδάμ έχει ένα πλευρό λιγότερο, καθώς αυτό έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή της Εύας .
Κάγκελο ο Άγιος Πέτρος. Αλλά δεν το βάζει κάτω .
- Μπα . Εύκολο ήταν και αυτή τη φορά . Αν το βρεις και τώρα, μπαίνεις σίγουρα, και είναι γνωστό ότι εγώ σέβομαι τις δηλώσεις που κάνω στο ακέραιο Αυτά τα "Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις θα με αρνηθείς" τα έγραψε ο Ιωάννης που ζήλευε την "ως πέτρα" σταθερότητα των απόψεών μου . Γι αυτό με λένε και Πέτρο .
Τι να κάνει ο Γιώργης , θα ξαναδοκίμαζε .
Αυτή τη φορά, αργεί πολύ. Ξαφνικά μέσα από το δωμάτιο ακούγεται μεγάλη φασαρία. Φωνές κακό, αντάρα, χαλασμός, αλλά ο Γιώργης μπλαβιασμένος από το ξύλο και καταματωμένος βγαίνει τρεκλίζοντας , αλλά με τον αυθεντικό Αδάμ από το χέρι .
- Άξιος ο μισθός σου Γιώργη . Είσελθε εν τω Παραδείσων . Πες μου μόνο , πώς το βρήκες ?
- Ε . Ήταν λίγο δύσκολο Άγιε Πέτρε μου, αλλά χαλάλι. Μπαίνοντας λοιπόν στο δωμάτιο με τους 100 ίδιους Αδάμ, έκανα την εξής δήλωση:
"Μάγκες . Όλονώνε σας οι μανάδες είναι πουτ@νες" . Ε, 99 Αδάμηδες σηκωθήκανε και με κάνανε μπλέ-μαρέ στο ξύλο. Ο ένας που δεν με πλάκωσε ήταν ο αυθεντικός Αδάμ ...
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια