Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ως κ. Γουόρμπακς​, στο μιούζικαλ Αννυ

Η ταινία που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι.
"Στη Νέα Υόρκη του 1930, αμέσως μετά το οικονομικό κραχ που άφησε άνεργους εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς, η Γκρέις Φάρελ (Κατερίνα Παπουτσάκη στον ρόλο της Αν Ρέινκιν), γραμματέας του δισεκατομμυριούχου Όλιβερ Γουόρμπακς....

(Μιχάλης Χατζηγιάννης στον ρόλο του Άλμπερτ Φίνεϊ), επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της.
 Για τη μικρή Άννυ ( Άννα Μαρία Κόρνια, Δανάη Βασιλοπούλου στον ρόλο της Αϊλίν Κουίν) που περνάει δύσκολα στο  ορφανοτροφείο εξαιτίας της Μις Χάνιγκαν, της δεσποτικής διευθύντριας (Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίκρα Παπακωνσταντίνου στο ρόλο της Κάρολ Μπαρνέιτ), η πρόταση αυτή τη μεταφέρει σε ένα κόσμο παραμυθένιο.
Ο αυστηρός Γουόρμπακς ευαισθητοποιείται από τη γλυκιά προσωπικότητα της Άννυς και ζητά να την υιοθετήσει. Η μικρή ηρωίδα όμως πιστεύει ότι οι γονείς της ζουν και του ζητάει να τους ψάξει. Εκείνος αποφασίζει να δώσει μια γερή αμοιβή στους γονείς - αν εμφανιστούν - και από κει αρχίζουν τα προβλήματα. Η κακιά διευθύντρια οργανώνει μια σκευωρία με τον επίσης κακό αδελφό της Ρούστερ (Αργύρης Αγγέλου) και την αδίστακτη φίλη του Λίλυ (Ιωάννα Πηλιχού), που θέτουν σε κίνδυνο τη μικρή αθώα Άννυ.
Στο τέλος όλα βέβαια διορθώνονται, αφού πρόκειται για μιούζικαλ με απόλυτο happy ending: μια ιστορία που εμμέσως θέτει τα οικονομικά προβλήματα της εποχής, κυρίως όμως εκθειάζει την έννοια της αγάπης.
* Το Μιούζικαλ "Αννυ" ανεβαίνει στις 15/11 στο Θέατρον - "Ελληνικός Κόσμος"
Πειραιώς 254, τηλ: 2122 540 300
thema people

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια