Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ράδιο αρβύλα, επιστρέφουν

Φέτος ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης επέλεξαν να «χτυπήσουν» στις τηλεοράσεις μας μία φορά την εβδομάδα.
Πίσω από αυτήν την επιλογή δεν κρύβεται κάποιο ιδιαίτερο παρασκήνιο.
Οι ίδιοι συντελεστές θέλησαν να τους ανήκουν μόνο....

οι Δευτέρες, ώστε να έχουν όλο τον χρόνο μέσα στην εβδομάδα να δημιουργούν μια σφιχτοδεμένη εκπομπή με τα καλύτερα χιουμοριστικά βιντεάκια και με το πιο εύστροφο μοντάζ.
Ωστόσο το να περιοριστεί η εκπομπή σε μία μέρα μετάδοσης, από δύο πού ήταν πέρσι, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για τους τηλεθεατές, οι οποίοι την προηγούμενη σεζόν την εκτίναξαν στην κορυφή της τηλεθέασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σταθμός επιθυμούσε η εκπομπή να είχε περισσότερες προβολές μέσα στην εβδομάδα, αλλά αυτό ήταν πάγιο αίτημα του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος είχε τονίσει πολλάκις ότι ένιωθε πολύ κουρασμένος από την καθημερινή πίεση της παραγωγής της εκπομπής.
Ακόμη μία χρονιά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καλεί μουσικά συγκροτήματα για να παρουσιάσουν στην τελευταία ενότητα του «Ράδιο αρβύλα» τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, ενώ θα υπάρχει και η αμφίδρομη επικοινωνία με το τηλεοπτικό κοινό, με τη συνδρομή των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.
Φήμες θέλουν πέρα από το «Ράδιο αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης να παρουσιάσει μέσα στη νέα τηλεοπτική σεζόν και ένα ντοκιμαντέρ - οδοιπορικό σε μια χώρα της Αφρικής,στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη φιλανθρωπική οργάνωση Action Aid.
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια