Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα βιογραφία καίει τον Τζακ Νίκολσον

Στη νέα βιογραφία του Τζακ Νίκολσον, που κυκλοφόρησε από τον Μαρκ Έλιοτ, αναφέρονται τα προβλήματα του ηθοποιού με την εμφάνισή του και τα ναρκωτικά.
Μπορεί να έχει τη φήμη του γυναικά, αλλά στο απόγειο της δόξας του ο ηθοποιός είχε θέμα με τα κιλά του και πήγε στη διατροφολόγο....

Τζούντι Μάρζελ, την οποία προσέλαβε για να τον βοηθήσει να αδυνατίσει εν όψει των γυρισμάτων της ταινίας «Postman».

«Πολύ σύντομα όμως τα περισσότερα κιλά που είχε κοπιάσει για να χάσει επανήλθαν, όπως συμβαίνει συνήθως με τις εξαντλητικές δίαιτες. Εκείνο το διάστημα είχε πέσει η ψυχολογία του και επέτρεπε μόνο σε λίγους φίλους να τον επισκέπτονται, μεταξύ των οποίων ο Μπερτ Σνάιντερ, ο Χάρι Ντιν Στάντον, ο Μπομπ Ράφελσον, ο Χάντερ Τόμσον και ο Λου Αντλερ» αναφέρει ο Έλιοτ.

Ακόμα ο Έλιοτ γράφει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά! Ο ηθοποιός, ήταν «χρόνιος χρήστης στα πρώτα χρόνια της καριέρας του» κάτι που το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος.
«Οι παραισθήσεις που είχε ο Τζακ με το LSD ήταν ανατρεπτικές. Την πρώτη φορά που έκανε χρήση, πίστεψε ότι είδε το πρόσωπο του Θεού. Είχε επίσης φαντασιώσεις ευνουχισμού, ομοφυλοφιλικής φοβίας αλλά και παιδικής απόρριψης.
Όταν όμως βρισκόταν υπό την επήρεια, μπορούσε να αντιμετωπίσει το επίμονο πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης που τον στοίχειωνε από τότε που είχε αρχίσει να κοιμάται με την Τζορτζιάνα Κάρτερ, μια κοπέλα που γνώρισε στα μαθήματα υποκριτικής και δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ» γράφει ο Ελιοτ, επισημαίνοντας ότι ο δημοφιλής ηθοποιός συνέχισε επί σειρά ετών τη χρήση παραισθησιογόνων ουσιών.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια