Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαρία Αντιμισάρη

Απόφοιτος της σχολής Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π., διαθέτει αναγνωρισμένα πτυχία από τη Διεθνή Ακαδημία χορού ΙDTA, Associate Latin, Associate Ballroom και Zumba Instructor.
Έχει κατακτήσει την 1η και τη 2η θέση στην κατηγορία Freedance.
Από το 2009 έως...

σήμερα εργάζεται ως δασκάλα χορού.
Στο DWTS 1, χόρευε με τον Δημήτρη Βλάχο και αποχώρησαν στο 7ο live.
Στο DWTS 2, χόρευε με τον Κώστα Μαρτάκη και κατέκτησαν τη 2η θέση!
Στο DWTS 3, χόρευε με τον Σπύρο Σούλη και αποχώρησαν στο 11ο live.
Στο DWTS 4, χορεύει με τον Ησαΐα Ματιάμπα
Στο DWTS 5 χόρεψε με τον Χρήστο Σπανό
Έχει τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών με την εμφάνισή της.
«Δεν με απασχολεί αν ο φίλος μου ξέρει να χορεύει ή όχι. Σε καμία περίπτωση δεν θα τον περάσω από τεστ. Ένας άντρας πρέπει να έχει κι άλλα πράγματα για να ρίξει μια γυναίκα» δήλωσε η Μαρία Ανταμισάρη
Η Μαρία Αντιμισάρη είναι η καυτή μελαχρινή χορεύτρια που γνωρίσαμε στο «Dancing with the stars» στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου.
Μια φορά κι έναν καιρό: Ηταν ένα μικρό κοριτσάκι που ήθελε να γίνει χορεύτρια. Μεγαλώνοντας κατάφερε αυτό που ήθελε: να μάθει χορό.
Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Είναι φοιτήτρια στη σχολή μηχανολόγων μηχανικών, ενώ έχει κάνει τις απαραίτητες σπουδές στον χορό, κάτι που της επιτρέπει να εργάζεται ως δασκάλα χορού.
Παρθενική εμφάνιση: Τη Μαρία τη γνωρίσαμε από το «Dancing with the stars» ως παρτενέρ του Δημήτρη Βλάχου. Μετά τη βλέπαμε στο πρωινό της Ράνιας Θρασκιά στον ΑΝΤ1, με τίτλο «Εlatte».
Φιλοδοξίες: Ενας από τους άμεσους στόχους της χορεύτριας είναι να πάρει τον πτυχίο της. Συγχρόνως την ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης αν και εφόσον μπορεί να κάνει κάτι που θα της αρέσει πολύ.
Κολλημένη με... τον χορό (φυσικά). Θα τη δείτε να χορεύει κυρίως σε latin τέμπο.
Συχνάζει: Οπου βρίσκεται η παρέα της. Ωστόσο εκείνη δίνει τον... ρυθμό.
Ο ιδανικός άντρας: Αυτός που θα την κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Δεν χρειάζεται να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αρκεί να νιώθει πλήρης στο πλευρό του.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια