Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

We love Hugh Jackman

Θα ασχοληθούμε με έναν από τους πιο ωραίους άντρες του Hollywood.
Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των γυναικών σ'αυτές τις λίγες και ανεκτίμητες ώρες ανεμελιάς, είναι τα απίθανα υποθετικά σενάρια, βλέπε διλήμματα του τύπου:

Brad Pitt ή Leonardo DiCaprio; Christian Bale ή Bradley Cooper; George Clooney ή Javier Bardem; Στα πλαίσια των υποθετικών σεναρίων, λοιπόν, όλες μας κάποτε (σίγουρα επηρεασμένες και από εκείνη τη σκηνή στα "Φιλαράκια") φτιάξαμε κάποια στιγμή την freebie list μας -δηλαδή μια λίστα με όλους τους διάσημους με τους οποίους είχαμε το δικαίωμα να κάνουμε κάτι αν... τύχαινε. E, λοιπόν όποια φίλη σας κι αν ρωτήσετε, να δείτε που αν έχει τέτοια λίστα, θα 'χει μέσα τον Hugh Jackman.
Το γιατί αρέσει ο Hugh (που άλλωστε έχει ψηφιστεί πιο sexy άνδρας στον κόσμο από το περιοδικό People) είναι μάλλον αυτονόητο:

Ωραίο σώμα ✔

Ωραίο βλέμμα ✔

Ωραίο χαμόγελο ✔

Εξωπραγματικοί κοιλιακοί ✔

Στυλ ✔

Ταλέντο ✔

Όλα τα καλά του κόσμου τα 'χει. (Οι κακές γλώσσες θα βγουν να πουν πως δεν είναι καλός ηθοποιός, αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ να κάνουμε κριτική κινηματογράφου -αν και στους "Άθλιους" πολύ τον καμαρώσαμε- τέλος πάντων, αλλού θέλω να καταλήξω.)
Αυτό λοιπόν που κάνει τον Hugh να ξεχωρίζει και να διαφέρει από τους άλλους "πιο sexy άνδρες στον κόσμο" είναι η... οικογενειακή του κατάσταση.
Εκεί που οι περισσότεροι αστέρες του κινηματογράφου είτε δηλώνουν ορκισμένοι εργένηδες, είτε κυκλοφορούν μόνο μοντέλα και άλλες κουκλάρες -και δεν καταδέχονται τις κοινές θνητές- ο Hugh Jackman, όχι μόνο είναι α) παντρεμένος (εδώ και 17 χρόνια) αλλά και β) πανευτυχής γ) πιστός δ) φουλ ερωτευμένος.
Σε μια εποχή που όλοι οι celebs βρίσκουν παντός ειδός αφορμές για να χωρίσουν, αυτό από μόνο του είναι όσο να πεις ασυνήθιστο.
Εκείνο που προκαλεί όμως σοκ (κάθε φορά, σαν να 'ναι πρώτη φορά) είναι η συνειδητοποίηση ότι ο Hugh Jackman είναι α) παντρεμένος β) πανευτυχής γ) πιστός και δ) φουλ ερωτευμένος με αυτήν τη γυναίκα:
Και κάθε φορά (σαν πρώτη φορά) αναρωτιόμαστε:
Τι κάνει τόσο καλά η 57χρονη Deborra (εκείνος 44) και δεν έχει ο Hugh μάτια για άλλη;
"Όταν ήμουν εικοσι-κάτι, δεν είχα κοπέλα, αλλά δεν με πείραζε, ήμουν μια χαρά μ'αυτό. Και ξαφνικά στα 26 γνώρισα την Deb και απλά το ένιωσα. Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Τρεις μόνο μήνες βγαίναμε όταν άρχισα να σκέφτομαι να της κάνω πρόταση. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Η Deb και τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί."
Τι να πει κανείς -περί ορέξεως... τα γνωστά.
Κι όσο κι αν πιέζεσαι να βγάλεις τον Hugh από την freebie list, επειδή είναι παντρεμένος με παιδιά, σκέφτεσαι, από την άλλη, για να είναι παντρεμένος με μια τύπισσα που ούτε ιδιαίτερα όμορφή είναι, ούτε πόδια μοντέλου έχει (και του ρίχνει και 13 χρόνια), ίσως όντως να έχουμε ελπίδες κι εμείς οι όχι-famous-and-fabulous με τους διάσημους αυτούς του κόσμου.
Εσύ ποιους έχεις στην freebie list σου;
cosmo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια