Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το DNA μίλησε για τη μικρή Μαρία

Τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA έδειξαν ότι η Μαρία είναι κόρη της Βουλγάρας Ρομά.
Η Σάσα Ρούσεβα και ο άντρας της είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας
Ο Ατανάς και η Σάσα Ρούσεβα είναι οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας όπως επιβεβαιώθηκε από το....

τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη το ζευγάρι και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Associated Press.
Η Σάσα Ρούσεβα εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον των βουλγαρικών αρχών όπου και υποστήριξε ότι όντως είχε γεννήσει ένα παιδάκι τον Ιανουάριο του 2009 στη Λαμία και το οποίο άφησε στην Ελλάδα καθώς δεν είχε λεφτά να το θρέψει και χαρτιά για να το πάρει μαζί της στη Βουλγαρία.
Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι η μικρή Μαρία μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά της και ότι από την ώρα που είδε τη φωτογραφία της στην τηλεόραση άρχισε να κλαίει.
Οπως είπε μιλώντας μπροστά στις κάμερες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης αν το τεστ DNA έδειχνε ότι η μικρή Μαρία είναι όντως κόρη της θα την έπαιρνε πίσω.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Associated Press και Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων τα αποτελέσματα του τεστ DNA, όπως ανακοίνωσε ο Βούλγαρος υπουργός Εσωτερικών, έδειξαν ότι η Σάσα Ρούσεβα και ο σύζυτός της Ατάνας είναι οι βιολογικοί γονείς του ξανθού κοριτισιού που βρέθηκε στα χέρια Ρομά σε καταυλισμό στα Φάρσαλλα.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την μικρή Μαρία
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια