Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η τέχνη να φοράτε το άρωμα

Το άρωμα σας, μπορεί να καταστεί πολύ ουσιώδες στοιχείο της γοητείας σας και να σας χαρακτηρίζει ως ένα βασικό συστατικό της προσωπικότητας σας.
Μην το βάζετε ποτέ απ΄ ευθείας στο δέρμα.
Στις μέρες μας τα περισσότερα αρώματα είναι....

τοποθετημένα σε μπουκαλάκια που διευκολύνετε ο ψεκασμός του, αλλιώς   τοποθετήστε το σε βαποριζατέρ. Έτσι θα είναι πιο διεισδυτικό και πιο οικονομικό.
Που θα αρωματίζεσθε;
Που θα αρωματίζεσθε; Στα μαλλιά, στο λαιμό; Όχι! Κατά προτίμηση θα αρωματίζεσθε στα σημεία παλμού: στις φλέβες του καρπού, του λαιμού και στα κέντρα θερμότητας όπως είναι οι κοιλότητες του αγκώνα, των γονάτων και της φούχτας. Όχι όμως πίσω από τα αυτιά, το άρωμα σας πρέπει να προηγείται από σας, όχι να σας ακολουθεί. Πρέπει κατά μέσον όρο να “κρατάει” τρεις με τέσσερις ώρες. Για να μένετε παρφουμαρισμένη όλη τη μέρα, όταν δε θα ξαναγυρίσετε σπίτι σας, έχετε μαζί σας ένα μικρό μπουκαλάκι στην τσάντα σας.
Μην ξεχνάτε πως η θερμότητα δυναμώνει τις μυρουδιές ενώ το ψύχος τις διαλύει. Κατά συνέπεια αρωματίζεσθε περισσότερο κατά το χειμώνα. Τους ζεστούς μήνες να είστε διακριτικές. Εάν το άρωμα σας σας φαίνεται λίγο τονισμένο για την εποχή και δεν αγαπάτε να το αλλάξετε, προτιμάτε κατά τους θερμούς μήνες όμοια κολόνια. Τέλος, μη ραντίζεστε ποτέ υπερβολικά, υποβάλετε, μην επιβάλετε. Η όσφρηση των άλλων είναι μια αίσθηση ντελικάτη.
Πρέπει να αρωματίζετε τα ρούχα σας;
Μερικές φορές ναι, γενικά, όχι. Μπορείτε εντούτοις να δώσετε στα ρούχα σας ένα ελαφρό σουβενίρ από το άρωμα σας, εμμέσως π.χ. κρεμώντας τα φορέματα σας σε κρεμάστρες, περιτυλιγμένες με βάτα ή μουσελίνα, που να τις αρωματίζετε από καιρό σε καιρό. Επιπλέον μπορείτε να τοποθετήσετε τα γάντια σας, τις εσάρπες, τα μαντήλια σε σακουλάκια αρωματισμένα ή ακόμα να κρεμάσετε τα άδεια μπουκαλάκια του αρώματος σας στις ντουλάπες σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια