Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σοκολατάκια σπιτικά

.
Υλικά:
250 γρ. κουβερτούρα
1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 φλ. τσαγιού καρύδι ή αμύγδαλο ή φουντούκι κοπανισμένο
1 βανίλια
1 φλυτζανάκι καφέ κονιάκ
τρούφα ή καρύδα

Εκτέλεση:
Λυώνετε 250 γρ. κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο βούτυρο.
Προσθέτετε 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη, 1 φλ. τσαγιού καρύδι ή αμύγδαλο ή φουντούκι κοπανισμένο, 1 βανίλια, 1 φλυτζανάκι καφέ κονιάκ και τα ανακατεύετε.
Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Μετά πλάθεται μπαλάκια και τα τυλίγεται σε τρούφα ή σε καρύδα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια