Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι χρησμοί του Νοεμβρίου για την Ελλάδα 2013

Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία, πως η ιστορία γίνεται σιωπή.
Έφτασε ο προτελευταίος μήνας του έτους, ο Νοέμβριος, για το νέο ηλιακό έτος η περίοδος Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2013 είναι καυτή.
Στην ελληνική οικονομία επικρατεί χάος και Α. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος παίζουν ένα παιχνίδι λέξεων με τον υπουργό οικονομίας Γ. Στουρνάρα για το αν τα μέτρα που θα πάρουν θα είναι στοχευμένα, διαρθρωτικά ή οριζόντια.
Σκοπός να κερδίζουν χρόνο και να αποσπούν την προσοχή από την ουσία που είναι ότι εφαρμόζουν μέτρα που έχουν υπογραφθεί και μας αποκαλύπτονται ένα – ένα.
Η φυλάκιση των μελών της Χρυσής Αυγής έχει γυρίσει μπούμπερανγκ για την κυβέρνηση αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η εκλογική βάση παρέμεινε αναλλοίωτη, με τη Χρυσή Αυγή να διατηρεί τα ποσοστά της.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα γεγονότα που είναι άξια προσοχής και παράγοντες μελλοντικών εξελίξεων είναι
α) η ανέλιξη των αντάρτικων κομμάτων στο σώμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που θα μπορούσαν να αποτρέψουν κρίσιμες αποφάσεις της Ε. Ε την ώρα που το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο προϊδεάζει για ρήξεις και πολεμικό κλίμα ακόμα και ανάμεσα σε εταίρους ή συνεργάτες και
β) ότι παρά την κατρακύλα της αμερικάνικης οικονομίας ο δείκτης S&P 500 της Wall Street το τελευταίο διάστημα χτυπάει αλλεπάλληλα limit up (!) σε μια περίοδο που ο Ποσειδώνας στην 2η μοίρα δείχνει οικονομικές απάτες, μπλόφες και απώλειες.

Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα το μήνα Νοέμβριο:
Ο Νοέμβριος έχει κατ' αρχήν δύο σεληνιακά φαινόμενα που αν και θα τα δούμε εκτενώς στα «Σεληνιακά Φαινόμενα Νοεμβρίου» θα κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση.
Στις 3/11 έχουμε μια Νέα Σελήνη - Ετήσια Ολική Έκλειψη που πραγματοποιείται στον 5ο οίκο (παιχνίδια υψηλού ρίσκου, κερδοσκοπία) του ωροσκοπίου της Ελλάδας σε μοίρα Υδροχόου, ζώδιο που καταλαμβάνει τον 8ο οίκο της (φόροι, εισπρακτικά μέτρα, κτλ).
Τα οικονομικά χτυπήματα θα είναι όντως στοχευμένα αφού μόνοι οι αποθνήσκοντες δεν θα την πληρώσουν ενώ θα παιχτούν και «παιχνίδια» στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος και η Σελήνη της Έκλειψης με τους γενέθλιους: Ωροσκόπο, Ερμή και Κρόνο της Ελλάδος, ενεργοποιούν τη μεταξύ τους γενέθλια τριπλή σύνοδο δείχνοντας ότι η όλη κατάσταση θα πονέσει καθότι ο Κρόνος που είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου, δείχνει ότι άλλοι θα προσπαθήσουν να μας τσακίσουν.
Ο Ιωάννης Μεταξάς εκτός από το «ΟΧΙ» είχε πει και την εξαιρετική φράση «Κάνε αυτό που πρέπει κι ας γίνει οτιδήποτε».

Στις 17/11 έχουμε την Πανσέληνο στην 25η μοίρα του Ταύρου που λαμβάνει χώρα στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδος, σε Άρια μοίρα.
Η μάχη (Άρης) των συνδικαλιστικών σωματείων (11ος) προοιωνίζει έναν κακό χαμό και πολύ πιθανόν να εμπλακούν τα σώματα ασφαλείας, ο στρατός, η αστυνομία.
Παράλληλα, η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον κακεργέτη απλανή αστέρα Αlgol προμηνύοντας σοβαρά προβλήματα, δοκιμασίες και απώλειες για τη χώρα μας.

Ο προοδευμένος Υποθετικός Κρόνος στο χάρτη της Ελλάδος, προοιωνίζει κακοδιαχείριση της κυβέρνησης, λανθασμένους χειρισμούς και μη αναμενόμενα αποτελέσματα.
Πολύ πιθανόν, είναι αυτό το μήνα να ξανασυζητηθεί το θέμα της προγραμματικής συμφωνίας.
Ίσως κάποιοι να τονίσουν και να θέσουν ανοιχτά θέμα διαχωρισμού των θέσεων τους από την επίσημη κομματική γραμμή.

Σύμφωνα με το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού, ανώτεροι υπάλληλοι (πχ της Τρόικας) θα βάλουν όρους – βέτο που πολύ πιθανόν να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές και/ή να οδηγήσουν σε ένα επικίνδυνο ντόμινο χωρίς ορατό τέλος.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλάει για πολιτική βία, ακρότητες και βία που θα αντιμετωπιστεί με βία.
Το θάρρος της γνώμης κάποιου θα κερδίσει τον κόσμο.
Επιπλέον, το ζήτημα που θα τεθεί πιο έντονα δεν θα είναι «εμείς ή άλλοι» αλλά «εντός ή εκτός μνημονίου».

Ο προοδευμένος Ζευς δείχνει ότι θα υπάρξουν εκ νέου προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης ενώ η αποκάλυψη εγγράφου που θα αφορά μεγάλη οικονομική ατασθαλία θα προκαλέσει μεγάλο σάλο.
Παράλληλα, η επιβράδυνση της οικονομίας και το κλείσιμο εταιρειών ή φορέων θα δημιουργήσει μεγάλο χαμό.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος μιλά για μια παραίτηση αλλά και για μια επιτακτική ανάγκη συνεδρίασης, συμβουλίου, έκτακτης επικοινωνίας ή διαγγέλματος.
Μέσα σε όλα αυτά ο προοδευμένος Ουρανός προεικονίζει μαζικές συμμετοχές και τον κόσμο να βγαίνει στο δρόμο.
Προβλήματα με οικονομικούς ελέγχους και χρηματοπιστωτικά crash tests ενώ ζητήματα με τις τράπεζες θα προκαλέσουν κύκλους συζητήσεων.
Ο προοδευμένος Κρόνος δείχνει απώλειες μέσα στην κυβέρνηση και την έλευση ενός μοιραίου συμβάντος.
Αν επιπλέον λάβουμε υπόψη ότι ο προοδευμένος Ήλιος μιλά για πολιτικές και διπλωματικές δολοπλοκίες τότε πρόκειται για κάτι μεγάλο και δεν είναι καλό.

Ακόμα και ο προοδευμένος Δίας, ο κατεξοχήν ευεργετικός πλανήτης, προεικονίζει κέρδη με έμμεσους τρόπους. Πολύ πιθανόν να είναι φόροι ιδιαίτερα ευφάνταστοι ενώ κάποιοι θα βγάλουν χρήματα από κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος.

Ο προοδευμένος Βουλκάνους δείχνει ότι θα απασχολήσουν ζητήματα με όπλα, οπλοστάσια και κτήρια υπό φρούρηση. Αυτό όμως που είναι ανησυχητικό είναι ότι βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού/Άδμητου που μιλά για χρεοκοπία, στάση πληρωμών και ανθρωπιστική κρίση.

Τέλος, ο διελαύνων Κρόνος από 1 έως 4/11 περνά πάνω από τον γενέθλιο Άδη και τα μεσοδιαστήματα Κρόνου / Άδμητου και Σελήνης/Ωροσκόπου της Ελλάδος και προμηνύει μελαγχολία, φυλακίσεις και διώξεις που θα συζητηθούν ενώ κυβερνώσα προσωπικότητα θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ακόμη, ο διελαύνων Ουρανός πάνω στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Άδμητου δείχνει ότι ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Δυσάρεστες εξελίξεις έρχονται αλλά καλύτερα να ξέρουμε που βρισκόμαστε παρά να "παραμυθιαζόμαστε".

* Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα
astrology

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια