Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την μικρή Μαρία

Δεκάδες τηλεφωνήματα έχει δεχτεί η αστυνομία στην Λάρισα, από διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και από πολίτες, που ενδιαφέρονται για την υπόθεση της μικρής Μαρίας.
Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η περίπτωση της μικρής Μαρίας, που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς της...

Διεύθυνσης Λάρισας, στο πλαίσιο ελέγχου ρουτίνας.
Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα, που δέχεται η αστυνομία στη Λάρισα, από διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και από πολίτες, που ενδιαφέρονται για το θέμα και για την ταυτότητα της μικρής. Μάλιστα ο όγκος των τηλεφωνημάτων έχει εκπλήξει και τους ίδιους τους αστυνομικούς, καθώς δεν περίμεναν ανταπόκριση αυτού του μεγέθους.
Ανάλογο είναι το ενδιαφέρον που καταγράφει και η οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς από έχει δεχθεί περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το ενδιαφέρον, ωστόσο, κυρίως των διεθνών μέσων, είναι αυξημένο και λόγω του γεγονότος ότι, η περίπτωση της μικρής Μαρίας, έχει αναζωπυρώσει τις ελπίδες για την ανεύρεση και του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε στην Κω πριν 15 χρόνια, αλλά και της μικρής Μαντλίν, που εξαφανίστηκε από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις, σε συνεργασία και με διεθνείς οργανισμούς, που ασχολούνται με εξαφανίσεις ανηλίκων παιδιών.
Η προσοχή των αρχών στρέφεται τώρα και στο γεγονός ότι τη Δευτέρα, μετά από εντολή του εισαγγελέα, θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ζεύγους των αθιγγάνων, που είχαν υπό την κηδεμονία τους, την 4χρονη, καθώς εκτιμούν ότι η δημοσιοποίηση και των φωτογραφιών αυτών, θα διευκολύνει τη διαδικασία αναγνώρισης.
Την Δευτέρα εξάλλου πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή οι δυο αθίγγανοι που κρατούνται στην αστυνομία, καθώς μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα ζήτησαν και πήραν προθεσμία.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια