Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

"Με λένε Κάρμεν" μουσικοθεα​τρική εκδήλωση για την "Εστία"

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, ώρα 8.30, "Με λένε Κάρμεν"...
 Δίνουμε εγκαίρως ημερομηνία και ώρα της φιλανθρωπικής μουκοθεατρικης εκδήλωσης "Με λένε Κάρμεν" που θα δοθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, την οποία διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Εστία".
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη βοήθεια των παιδιών με νοητική υστέρηση που φιλοξενεί η "Εστία".
 Τη συμπαράσταση του φιλάνθρωπου αθηναϊκού κόσμου....

που αγαπά τη μουσική, την όπερα και τους νέους καλλιτέχνες που θα την παρουσιάσουν, ζητούν η πρόεδρος της "Εστίας" κ. Ε.Προκοπάκη και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της "Εστίας" "Μήνυμα Αγάπης" κ. Ναταλία Παλαιοκρασσά που υποστηρίζει την εκδήλωση.
Αποσπάσματα από τη διασκευή της όπερας Carmen θα Bizet θα τραγουδήσει η μέτζο σοπράνο Κατερίνα Ρούσσου, θα τη συνοδεύσει στο πιάνο ο Κάρολος Ζουγανέλης, αφηγήτρια είναι η ηθοποιός Μάγδα Μαυρογιάννη.
Τα εισιτήρια τιμώνται 36, 22 και 8 ευρώ (φοιτητικά και ΑμεΑ) πωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στα καταστήματα Public.
Η στήλη που γνωρίζει το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Εστία" και την αυταπάρνηση των εθελοντών, καθώς επίσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κέντρο λόγω της κρίσεως, ζητεί από το αναγνωστικό κοινό να υποστηρίξει την εκδήλωση, όπου η Κατερίνα Ρούσσου, ο Κάρολος Ζουγανέλης, η Μάγδα Μαυρογιάννη, καλλιτέχνες με αναγνωρισμένη ποιοτική προσφορά τραγουδούν, παίζουν πιάνο και αφηγούνται την ιστορία της "Κάρμεν", για λαμπρό σκοπό:
να μείνουν ανοιχτά τα φώτα της "Εστίας" και ανοιχτή η αγκαλιά της για παιδιά με νοητική υστέρηση, που τους οφείλουμε αγάπη και στήριξη ...
Πληροφορίες: 210 67.13.149
Ελένη Μπίστικα
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια