Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Diane Kruger: σε ελληνικό γάμο είδα σπάσιμο πιάτων

Πολύ κοντά στην ελληνική κουλτούρα δηλώνει πως βρίσκεται η Νταϊάν Κρούγκερ και δηλώνει εντυπωσιασμένη από το έθιμο του σπσίματος των πιάτων που είδε σε έναν ελληνικό γάμο!
Τη γνωρίσαμε ως ωραία Ελένη στην ταινία Τροία. Η Νταϊάν Κρούγκερ δεν έμεινε ωστόσο στις περγαμηνές του συγκεκριμένου ρόλου και απέδειξε με....

την μετέπειτα πορεία της ήρθε για να μείνει.
Εδώ και επτά χρόνια έχει σχέση με τον καναδό ηθοποιό Τζόσουα Τζάκσον, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει και στη συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», «έχει πολλές ελληνικές επιρροές λόγω της τεράστιας ελληνικής κοινότητας στον Καναδά».
Ακολουθεί ένα μικρό μέρος της συνέντευξης:
Ως πρέσβειρα της Chanel για τα προϊόντα ομορφιάς, έχεις κάποιο μυστικό που θέλεις να μοιραστείς με τις θαυμάστριές σου;
"Ναι, αμέ! Για το πρόσωπο συστήνω πολύ ύπνο και αντηλιακή κρέμα χειμώνα-καλοκαίρι!
Για να διατηρούμαι σε φόρμα, προτιμώ την ορειβασία. Βαριέμαι φρικτά το γυμναστήριο και γενικά την προπόνηση σε εσωτερικούς χώρους. Πρόσφατα πήγα στη Χιλή, όπου έκανα ορειβασία και κάμπινγκ σε πανύψηλο βουνό. Έμεινα εκεί δύο εβδομάδες χωρίς να λειτουργεί το κινητό μου! Αυτό ήταν για μένα τέλεια καθημερινή προπόνηση - και αποτοξίνωση από την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και στην Ελλάδα έχω έρθει. Έχω περάσει απίστευτα όμορφα στη Θεσσαλονίκη. Ίσως να έρθω και το επόμενο καλοκαίρι για διακοπές. Όχι όμως στη θάλασσα, αλλά σε κάποιο βουνό για ορειβασία. Επειδή δούλεψα χρόνια ως μοντέλο, συνήθως περιμένουν να είμαι πιο συντηρητική στις επιλογές αυτές αλλά και στην εμφάνισή μου. Λατρεύω την περιποίηση και τη μόδα, αλλά με μέτρο. Είμαι μια εργαζόμενη γυναίκα και μου αρέσει να είμαι φυσικά fit και άνετη στο ντύσιμο".
Είσαι 7 χρόνια με τον ηθοποιό Τζόσουα Τζάκσον και δεν κρυφτήκατε ποτέ από τους παπαράτσι. Νιώθετε άνετα με τα μίντια;
"Ναι, δεν έχουμε λόγο να κρύψουμε κάτι. Είμαστε μαζί πολύ καιρό και είμαστε καλά. Αυτό που με κέρδισε σ’ αυτόν, από την πρώτη στιγμή, είναι ο χαρακτήρας του. Είναι χαλαρός, έχει χιούμορ, λατρεύει τα σπορ και έχει μεσογειακό ταμπεραμέντο. Έχει μεγαλώσει στο Βανκούβερ του Καναδά μέσα στην ελληνική κοινότητα, είναι πολύ ζεστός άνθρωπος και έχουμε πολλούς φίλους Έλληνες. Φυσικά έχουμε γνωρίσει και λατρέψει την ελληνική κουζίνα. Πρόσφατα βρέθηκα σε ελληνικό γάμο και τρελάθηκα! Η έκπληξη για μένα ήταν το σπάσιμο των πιάτων, δεν το είχα δει ποτέ στη ζωή μου! Περνάμε καλά και η δουλειά μας είναι κάτι που μας ενώνει και δεν μας χωρίζει. Γενικά ποτέ δεν κρύφτηκα από τα μίντια. Οταν είσαι γνωστός, δεν το αποφεύγεις, οπότε είναι καλύτερο να το απολαύσεις με αυτούς τους όρους".
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια