Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μες την καλή χαρά η Κατερίνα Καραβάτου

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Μες την καλή χαρά» η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρεται στην επιστροφή της στη τηλεόραση, την Ναταλία Γερμανού αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού...
«Η Ναταλία γράφει εδώ και πολλά χρόνια τη δική της ιστορία στην....

τηλεόραση με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαιτέρως και της εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα. Μαζί της είχα και έχω μια πολύ καλή σχέση. Ήμασταν για χρόνια στο ίδιο κανάλι κι έχουμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό» εξήγησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «7 Μέρες TV» για την θέση της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά».
Σχετικά με το αν της είχε λείψει η τηλεόραση τόνισε: «Μου είχε λείψει η τηλεόραση, αλλά κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα έκανα οτιδήποτε στην τηλεόραση, ούτε θα ήθελα να γυρίσω οπωσδήποτε», ενώ για την επιστροφή της στον Alpha μετά από δύο χρόνια δήλωσε: «Είναι κάτι που το χαίρομαι πολύ, γιατί είναι το κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και ότι έχω κάνει, το έχω κάνει στον Alpha. Είναι σαν το σπίτι μου, σαν οικογένειά μου. Μπαίνω στο στούντιο και είναι οι ίδιοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι».
Επίσης η Κατερίνα Καραβάτου απαντάει και στην ερώτηση αν η κορούλα της θα την εμποδίσει ως προς τα επαγγελματικά της: «Όχι και δεν μπορώ να σκεφτώ το παιδί ως εμπόδιο σε καμία δουλειά. Δεν μπαίνουν σε σύγκριση αυτά τα πράγματα»
Τι θα έλεγε όμως στην ιδέα ενός δεύτερου παιδιού: «Ο Κρατερός το σκέφτεται ήδη, εγώ ακόμα όχι! Αλλά επειδή εγώ θα γεννήσω κι εγώ θα θηλάσω, θέλω να περάσει λίγος καιρός και θα ξαναμπούμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά όχι ακόμα».
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια