Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φίλτρα και ξόρκια αγάπης για τα ζώδια

Πώς να μαγέψετε την αγάπη σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας...
Τα ξόρκια αγάπης έχουν χαρακτηριστεί ως μια θετική σκέψη που στέλνουμε στο σύμπαν, μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία ή απλώς με τη μορφή της προσευχής.
Στη συνέχεια απεικονίζουμε συνειδητά μέσα μας, ό, τι επιθυμούμε να προσελκύσουμε στη ζωή μας.
Σήμερα, φτιάχνουμε ένα μείγμα από τα παραπάνω σύμφωνα με το ζώδιο μας και, μαζί με τη δύναμη της τελετουργίας, θα έχουμε ένα ξόρκι αγάπης που είναι απλά δεσμευτικό!
Μπορούμε ακόμη να φτιάξουμε το δικό μας ξόρκι λέξεων, που αισθανόμαστε ότι μας ταιριάζει καλύτερα.
Δημιουργούμε λοιπόν το σκηνικό, χαμηλώνουμε τα φώτα ή ανάβουμε ένα κερί για να δημιουργήσουμε μια αισθησιακή ατμόσφαιρα.
Φροντίζουμε να κάνουμε μόνο θετικές σκέψεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να θέλξουμε την αγάπη.
Κριός
Love Potion: Purple Passion. Συστατικά: 1 ½ μεζούρα Vodka. Χυμός σταφυλιού. Γεμίζουμε ένα ψηλό ποτήρι με παγάκια. Βάζουμε τη βότκα και γεμίζουμε το ποτήρι μας με χυμό σταφυλιού. Ανακατεύουμε μ' ένα μακρύ κουτάλι και σερβίρουμε με γαρνιτούρα από κατεψυγμένα σταφύλια. Μη αλκοολούχα εναλλακτική λύση: Αντικαταστήστε την βότκα με σόδα ή λεμονάδα.

Αφροδισιακό: Το γλυκό σχήμα ενός σύκου μπορεί να προκαλέσει τις αισθήσεις του έρωτα μας.

Love Charm: Σέξι ζαρτιέρες ή αισθησιακά κόκκινα εσώρουχα θα ανάψουν το πάθος.

Ξόρκι Αγάπης: Φλόγες από πάθος πετούν ανάμεσα σε εμένα και εσένα, είσαι το τέλειο πάθος και σε αγκαλιάζω με ανοιχτά χέρια και καρδιά.

Ταύρος
Love Potion: Kiss Velvet. Συστατικά: 1 μεζούρα Τζιν. ½ μεζούρα λικέρ μπανάνα. ½ μεζούρα χυμός ανανά. Συμπλήρωμα με αφράτη κρέμα. Γεμίζουμε ένα ποτήρι ανάμιξης με θρυμματισμένο πάγο. Προσθέτουμε τα υλικά και ανακινούμε. Σουρώνουμε σε ένα σέξι παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ. Μη αλκοολούχα εναλλακτική λύση: Αντικαθιστούμε το τζιν με σόδα αγριοκυπάρισσο.

Αφροδισιακό: Γλυκαίνουμε τον έρωτα μας με μέλι, το οποίο αυξάνει τις αισθησιακές εμπειρίες.

Love Charm: Σκορπίζουμε κόκκινα ροδοπέταλα στο μπουντουάρ μας και βάζουμε μερικά ανάμεσα στις σελίδες ενός μικρού βιβλίου με ιστορία αγάπης.

Ξόρκι Αγάπης: Όταν η αγάπη είναι αληθινή, είναι γραφτό να γίνει, εσύ και εγώ είναι γραφτό να είμαστε μαζί.

Δίδυμοι
Love Potion: Little Devil. Συστατικά: 1 μεζούρα τζιν. 1 μεζούρα ρούμι Gold. ½ μεζούρα χυμό λεμονιού. Γεμίζουμε ένα ποτήρι με πάγο. Προσθέτουμε τα υλικά μας και ανακατεύουμε με αγάπη. Σουρώνουμε σε ένα ποτήρι διατηρημένο σε απλή ψύξη.

Αφροδισιακό: Τονώνουμε τη λίμπιντο μας με ένα μπολ με κουκουνάρι, το οποίο υπόσχεται να προσελκύσει την ενέργεια της αγάπης.

Love Charm: Δύο κόκκινες καρδιές που περιπλέκονται σε ένα κομμάτι χαρτί με τις λέξεις «σ' αγαπώ».

Ξόρκι Αγάπης: Γλυκέ περιπετειώδη έρωτα μου, ψιθυρίζω λόγια αγάπης πάνω σε ένα σύννεφο για να τα ακούσεις μόνο εσύ από μένα.

Καρκίνος
Love potion: Lover Delight. Συστατικά: ¾ Cointreau. ¾ Brandy. Χυμό πεπόνι. Γεμίζουμε ένα ποτήρι ανάμιξης με θρυμματισμένο πάγο. Προσθέτουμε τα υλικά μας και ανακινούμε το φίλτρο αγάπης, μέχρι να αναμειχτεί τέλεια. Σουρώνουμε σε ένα ποτήρι γεμάτο σκληρό πάγο.

Αφροδισιακό: Βουτάμε μέσα σε μια όαση αρώματος βανίλιας για να αυξήσουμε τη σφοδρή επιθυμία και τον αισθησιασμό.

Love Charm: Επιλέγουμε κάτι που είναι ιερό για τον σύντροφο μας ή μας θυμίζει αγάπη και το κρατάμε κοντά μας.

Ξόρκι αγάπης: Κάτω από το φως της Σελήνης, είσαι δικός μου και είμαι δική σου, ότι και να πω ότι είναι αλήθεια, έτσι θα είναι.

Λέων
Love Potion: Lion Tamer. Συστατικά: ¾ Southern Comfort. ¼ χυμό λάιμ. Γεμίζουμε ένα ποτήρι ανάμιξης με παγάκια, προσθέτουμε τα υλικά μας και ανακινούμε. Μη αλκοολούχα εναλλακτική λύση: Αντικαθιστούμε το Southern Comfort με νέκταρ ροδάκινο και μια μικρή ποσότητα ξίδι μηλίτη.

Αφροδισιακό: Μια συνεδρία γευσιγνωσίας με χαβιάρι δημιουργεί ένα πολυτελές σκηνικό, ενώ φωτίζει τους χυμούς της αγάπη μας.

Love Charm: Κρατάμε ένα κόσμημα ή δαχτυλίδι αρραβώνων ή γάμου για να νιώθουμε τον έρωτα μας κοντά.

Ξόρκι Αγάπης: Αποστολή μου είναι να λάμψει η αγάπη μας, μια αγάπη που είναι βαθιά, μια αγάπη που είναι πραγματική και είναι δική μου για πάντα.

Παρθένος
Love Potion: Passion Fruit Martini. Συστατικά: 1 μεζούρα Vodka Citrus. 1 σφηνάκι λευκό χυμό cranberry. 1 σφηνάκι χυμό φρούτων. ½ μεζούρα Cointreau. Μη αλκοολούχα εναλλακτική λύση: Αντικαταστήστε την βότκα εσπεριδοειδών με μεταλλικό νερό και το Cointreau με χυμό πορτοκαλιού. Ρίχνουμε τα υλικά σε μαρτίνι σέικερ γεμάτο με πάγο, ανακινούμε και σουρώνουμε σε ένα ποτήρι μαρτίνι.

Αφροδισιακό: Καραμέλες Ginger θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος, και θα φροντίσουν να φέρουν τον έρωτα στην πόρτα μας.

Love Charm: Μαζεύουμε τρία κλειδιά και τα κρατάμε πάνω μας, που θα αντιπροσωπεύουν την υγεία, τον πλούτο και την αγάπη.

Ξόρκι Αγάπης: Εργάζομαι για μια αγάπη που είναι τόσο υποστηρικτική και προκλητική, μια αγάπη που υπομένει την ίδια τη ζωή, μια αγάπη που είναι για πάντα είναι στο δρόμο της για μένα.

Ζυγός
Love Potion: Snuggler. Συστατικά: 1 ½ μεζούρα Peppermint Schnapps. Ζεστή σοκολάτα. Ρίχνουμε το σναπ μέντας σε μια θερμαινόμενη κούπα και γεμίζουμε την υπόλοιπη με ζεστή σοκολάτα. Διακοσμούμε το φίλτρο αγάπης μας με σαντιγί, τριμμένη σοκολάτα ή κάποιο συμπλήρωμα της επιλογής μας.

Αφροδισιακό: Η αισθησιακή γεύση της σοκολάτας μειώνει τις αναστολές μας και αυξάνει τη σεξουαλική όρεξή μας.

Love Charm: Σε ένα κομμάτι αρωματισμένης κόλλας χαρτιού, γράφουμε με κόκκινο στυλό το αγαπημένο μας ποίημα για να φτάσει στον τέλειο σύντροφο μας.

Ξόρκι Αγάπης: Ω Αφροδίτη, θεά του έρωτα, φέρε την αγάπη και την αρμονία στην καρδιά μου, να την φυλάξω.

Σκορπιός
Love Potion: Kiss in the Dark. Συστατικά: ¾ Gin. ¾ Cherry Brandy. ¼ ξηρό βερμούτ. Γεμίζουμε ένα ποτήρι αναμίξεως με πάγο. Ρίχνουμε τα συστατικά μας και ανακινούμε. Σουρώνουμε σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ.

Αφροδισιακό: Παραγγέλνουμε ένα γεύμα ή σνακ, με ζεστό καυτό τσίλι για την τόνωση των ενδορφινών μας.

Love charm: Κόβουμε μια τούφα από τα μαλλιά μας και την σμίγουμε με μια τούφα από τα μαλλιά του αγαπημένου μας.

Ξόρκι Αγάπης: Πάθος, αγάπη και σεξ, τα βλέπω στο μυαλό μου, τα νιώθεις στην καρδιά σου, θα γίνεις δική/ος μου.

Τοξότης
Love Potion: Cupid Cosmo. Συστατικά: 1 ½ βότκα. 1 σφηνάκι Grand Marnier. Χυμός σταφυλιού. ½ φρεσκοστιμένο χυμό λάιμ. Ανακινούμε όλα τα συστατικά, προσθέτουμε λίγο πάγο και σερβίρουμε.

Αφροδισιακό: Το πολύ δημοφιλές συστατικό της τρούφας διεγείρει τις αισθήσεις και αυξάνει το πάθος.

Love Charm: Η ενέργεια ενός φτερού θα βοηθήσει να έρθει στην ψυχή μας η αγάπη από το μακρινό ταξίδι του αγαπημένου μας.

Ξόρκι αγάπης: Μια βαθιά σχέση αγάπης και πνευματικής ένωσης είναι στο δρόμο για την καρδιά μου. Είμαι έτοιμος/η να ανταποκριθώ και να την αγκαλιάσω.

Αιγόκερως
Love Potion: Fluttering Heart. Συστατικά: Champagne. 1 μεζούρα Pallini Raspicello. Μη αλκοολούχα εναλλακτική λύση: Αντικαθιστούμε την σαμπάνια με αφρώδη μηλίτη ή χυμό γκρέιπ φρουτ και εκχύλισμα βατόμουρου σε αντικατάσταση του λικέρ.

Αφροδισιακό: Αφηνόμαστε στην γεύση ενός πιάτου με φρέσκες γλυκύτατες φράουλες βουτηγμένες στην αγαπημένη μας επικάλυψη. Ή τις σερβίρουμε σε ένα παγωμένο ποτήρι μαρτίνι για διακόσμηση.

Love Charm: Κρατάμε μαζί μας μικρά κομμάτια υφάσματος ή κορδέλες, κόκκινο για το πάθος, ροζ για την αγάπη, κίτρινο για την φιλία.

Ξόρκι Αγάπης: Μια αγάπη δεσμευτική, μια αγάπη σοβαρή και μετρημένη, μια αγάπη που ταιριάζει τέλεια σε σένα και μένα, είναι μια αγάπη που προορίζεται να συμβεί.

Υδροχόος
Love Potion: Sex on the Beach. Συστατικά: Vodka. ½ Midori. ½ Chambord. 1 ½ χυμός ανανά. 1 ½ χυμός cranberry. Γεμίζουμε ένα ποτήρι αναμίξεως με πάγο. Προσθέτουμε τα υλικά και ανακινούμε. Σουρώνετε σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο.

Αφροδισιακό: Το εξωτικό αβοκάντο δεν είναι μόνο καλό για το δέρμα και την καρδιά μας, αλλά ενισχύει και τις ερωτικές επιθυμίες μας.

Love Charm: Κρατάμε ένα κρύσταλλο από πολύτιμους λίθους στο αριστερό μας χέρι για να εντείνουμε τις δονήσεις της αγάπης.

Ξόρκι Αγάπης: Είσαι στο μυαλό μου, είσαι στην καρδιά μου, η θεά της αγάπης σε στέλνει στα χέρια μου.

Ιχθύες
Love Potion: Sweetie Baby. Συστατικά: Amaretto, 5 κουταλιές παγωτό βανίλια. Σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε τα συστατικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα σε μέτρια ταχύτητα. Σερβίρουμε σε μεγάλο ποτήρι και γαρνίρουμε με αμύγδαλα ή μικρά θρυμματισμένα μπισκότα oreο. Μη αλκοολούχα εναλλακτική λύση: Αντικαθιστούμε το amaretto με εκχύλισμα αμυγδάλου.

Αφροδισιακό: Οι χημικές ουσίες από μύδια, στρείδια και χτένια προκαλούν την λίμπιντο μας και απελευθερώνουν ερωτικές ορμόνες.

Love Charm: Ψεκάζουμε ένα φύλλο από όμορφο χαρτί με το αγαπημένο μας ονειρικό άρωμα και το βάζουμε κάτω από το μαξιλάρι, για να βοηθήσουμε τα ερωτικά όνειρα μας.

Ξόρκι Αγάπης: Η αγάπη που νιώθω είναι τόσο ισχυρή, η αγάπη που νιώθω είναι τόσο βαθιά όσο ένας ωκεανός, είναι δική μου τώρα και για πάντα.
από το astrology.gr.,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια