Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ηρώδειο

Παρουσιάζει το νέο του δίσκο «Χαίρε θάλασσά μου» στις 27 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21.00 ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει στο Ηρώδειο το νέο του δίσκο «Χαίρε θάλασσά μου».
«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία, αλλά πλάι Της, “κρυμμένο μυστικό”, υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ’ αυτές τις δύο....

“γυναίκες”, λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτήν τη βραδιά» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες και αγαπημένες μουσικές στιγμές του.
Και προσθέτει, «Ίσως για πρώτη φορά σε συναυλία μου θα παίξω αρκετά καινούργια κομμάτια από το “Χαίρε θάλασσά μου”, ελπίζοντας στη γλυκιά και άμεση ανταπόκριση ενός εξοικειωμένου πια στη μουσική, αλλά και την τρέλα μου, κοινού. Είναι απίστευτη ευλογία να κάνεις ακριβώς αυτό που θες και να “συμπίπτει” μ’ αυτό που οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν. Και να σε ευχαριστούν και γι’ αυτό! Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά δόξα τω Θεώ, το ‘χω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Εύχομαι, λοιπόν, και ελπίζω σε μια βραδιά μουσικής, αγάπης, προσευχής και υπερηφάνειας, υπό τα βλέμματα του φεγγαριού, των ηρώων και των αγγέλων. Επίσης, εύχομαι να περάσω εγώ καλύτερα από όλους σας».
Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία».

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη: 65€
Α' Ζώνη: 55€
Β' Ζώνη: 45€
Γ' Ζώνη: 35€
Άνω Διάζωμα: 20€ - Μειωμένο: 15€

Τα μειωμένα εισιτήρια αφορούν φοιτητές, μαθητές και παιδιά (εως 18 ετών) και Ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ και εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό στο Ανω Διάζωμα

Ειδική τιμή για ΑΜΕΑ και συνοδούς: 15 ευρώ (συγκεκριμένες θέσεις για άτομα με κινητικά προβλήματα στις δυο πρώτες σειρές της Κερκίδας Α)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- Καταστήματα Public
- Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online, μπορούν να παραληφθούν κατευθείαν στο Ηρώδειο την ημέρα της εκδήλωσης, ή νωρίτερα από την Πανεπιστημίου 39, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα.

.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια