Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Theo James: το νέο σέξι αγόρι του Hollywood

Στα σκαριά είναι η νέα τύπου «Twilight» ταινία και οι φήμες για το καστ εστιάζουν σε έναν... Έλληνα, που θεωρείται το νέο σέξι αγόρι του Hollywood!
Και το όνομα αυτού; Theo James!
Ο ηθοποιός έχει ελληνικές ρίζες από τον παππού του:
είναι 28 ετών, γεννήθηκε στην Οξφόρδη, έχει ύψος 1.85, είναι ο μικρότερος από τα άλλα τέσσερα αδέρφια του, έχει πτυχίο Φιλοσοφίας (!) και ολόκληρο το όνομά του είναι Theodore Peter James Kenneth Taptiklis.
Ο Theo έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική το 2010, στην τηλεοπτική σειρά «A Passionate Woman», ενώ πήρε μέρος και στο «Downton Abbey» όπου στον πρώτο κύκλο υποδύθηκε έναν Τούρκο διπλωμάτη.
Η καριέρα του πήρε την ανιούσα μετά τον ρόλο του Jed Harper στη σειρά «Bedlam».
Στον κινηματογράφο έχει παίξει στα «You Will Meet a Tall Dark Stranger», «The Inbetweeners» και «Underworld: Awakening».
Αυτό τον καιρό, τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς μαζί του αυτό το διάστημα μιας και θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Kate Winslet στην επερχόμενη ταινία φαντασίας «Divergent», που θα βγει στους κινηματογράφους το Καλοκαίρι του 2014, σε σκηνοθεσία Neil Burger.
Εκτός τηλεοπτικών και κινηματογραφικών πλατό, ο σέξι 28χρονος ασχολείται με την μουσική, ενώ οι φήμες τον θέλουν single!
Σπεύσατε κορίτσια...
./

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια